פרופיל

מתן ציח

New member
פרופיל

שלום אני נער בן 16 אני שוקל 130קילו והגובהה שלי הו 1.85 מטר אני רוצה לדעת מה יהיה הפרופיל שלי אין לי שום מחלה או ניתוח

סעמעמק

New member
מן הסתם קרבי

אם כי היחס בין המשקל והגובה שלך גבוה מהממוצע, אבל אני לא מאמין שיורידו לך על זה בצורה משמעותית... לצורך העניין, פרופילים קרביים הם - 97, 82, 72.

הכי טוב-

לברר עם מדור איתור צוות-ים שאין לי מושג מה המספר שלהם אבל אולי למישהו יש כאן ולברר עם אנשים שיודעים בדיוק על מה מורידים פרופיל וכמה. לדעתי עודף המשקל שלך לא יאפשר לך להיות קרבי אבל ממש אל תתפוש אותי במילה וכדאי לחקור את הנושא יותר לעומק.

סעמעמק

New member
היה דיון על זה בפורום לא מזמן

בעיקרון הצבא עובד עם טבלאות שמפרטות בדיוק מה הדרגות משקל ביחס לגובה שמשפיעות על הפרופיל. פרסמתי משהו שמצאתי בגוגל שאמור להיות טבלא כזאת (חוקי לגמרי...) אבל זה לא נראה הגיוני. אתה יכול לחפש את הנושא בפורום. בכל מקרה, הטבלאות שלהם דומות לטבלאות BMI, מדד המשקל ביחס לגובה. הBMI שלך הוא גבוה מאוד, כלומר עודף משקל משמעותי. אני מאמין שיורידו לך פרופיל, אבל אני לא יכול להגיד לכמה... והנה לך מחשבון BMI: http://www.shomreymishkal.co.il/calculator.asp

סעמעמק

New member
המממ זה באמת הרבה.

יכול מאוד להיות שיורידו לך ללא קרבי. אם יורידו לך ל72 את עדיין יכול להיות בסטילים.

למעלה