פרופיל 97

• פותח הנושא MikeR
  • פורסם בתאריך

Drunk Bullet

New member
הפרופיל הגבוה ביותר

כשירות פיזית-נפשית מקסימלית עפ"י הצבא.

MikeR

New member
עפ"י מה הצבא יודע את הפרופיל?

ז"א יש מבחנים כאלה פסיכוטכניים, יש לי משקפיים אבל רק מס' 1. אז זה לא קריטי, וקראתי במאמרים שזה לא מוריד פרופיל. בדיקות דם וכל זה - בסדר אין לי איזו מחלה חס ושלום.. מה עוד יש?

Drunk Bullet

New member
אין קשר לבמחנים

הפרופיל נקבע ע"י רופא, שעורך פדיקה גופנית די פשוטה, זהו. הקב"א (קבוצת איכות) נקבעת לפי ההצלחה במבחנים הפסיכוטכניים ולפי הראיון האישי.

MikeR

New member
אה זהו?!

רק בדיקה גופנית? אבל איזו בדיוק?.... אם זה מה שאני חושב אז יש לי 97.. חח כי אין לי שום בעיות וזה.. לא פלטפוס ברגל, לא משו בלב חס וחלילה, וזהו לא יודע..מה עוד יכול להיות?

yaeli235

New member
המשקפיים...

יש לך צילינדר? כי זה מוריד ל-82 (לי הורידו בגלל זה)

airstrip

New member
תלוי איזה.

יש צילינדרים שלא מורידים עליהם, ועם צילינדר עד 1 אפשר אפילו טיס. ולמי שפתח את השרשור, הפרופיל נקבע גם על פי השאלון הרפואי שממלאים לפני הצו הראשון. מחלות תורשתיות, אסטמה, בעיות שמיעה, ניתוחים שעשית בעבר, או כל דבר אחר שתצהיר עליו עשוי להוריד לך פרופיל.

MikeR

New member
יש לי צילינדר לצערי...

אני חושב 1.5 כמה לך יש אם יש לך פרופיל 97? שאלה - איך מתקבלים לחיל רפואה? מה צריכים לעשות? והאם חייבים פרופיל 97 באמת?! ו.. חוץ מחובשים או פארמדיקים וזה, חיל רפואה כולל בעיות נפשיות וכו' כאילו כמו פסיכולוג וזה?

airstrip

New member
כשתקבל מנילה..

תבחר פאראמדיקים בעדיפות גבוהה (נראה לי.. אני לא ממש יודעת איך זה עובד אצל בנים). ממש לא חייבים 97 לחיל הרפואה. אפשר להיות פאראמדיק עם 72 לדוגמא. ולא, בעיות נפשיות מטופלות על ידי אנשים מקצועיים, לא על ידי חיילים.

LrZt1986

New member
צילינדר לא תמיד מוריד פרופיל...

יתרה מזאת, מישהו עם צילנדר עדיין יכול להיות בקורס טיס ואפילו להיות טייס קרב... ;) תלוי עד כמה משמעותי הצילינדר וכמובן מה המספר במשקפיים...

yaeli235

New member
איך בכלל טייס קרב עם משקפיים?!

הפרשתי לחץ וג'י וכו... לא נראה לי שחיה"א ישקיע כסף בקסדה עם משקפיים, עם כל הכבוד....

airstrip

New member
"ישקיע בקסדה"?

אם צה"ל יכול להרוויח טייס טוב, למה שלא ישקיע? והג'י לא קשור בכלל. חוץ מזה, יש הגבלה מסוימת. מספרים גבוהים מדי לא עוברים.

הורדת פרופיל בגלל צילינדר?

את בטוחה שזה בגלל הצילינדר? לי יש ולא הורידו לי פרופיל...

yaeli235

New member
האמת לא ממש בדקתי

חברה שלי יש לה צילינדר והורידו לה וגם חבר של אח שלי ככה אבל הוא היה בקורס טיס. בקיצור השבוע אני הולכת ללשכת גיוס לברר הכל...

linorly

New member
פרופיל 97../images/Emo108.gif

הפרופיל הוא בעצם המצב הבריאותי שלך. פרופיל 97 זה הכי גבוה, זה אומר שאין לך בעיות בריאותיות שיכולות למנוע ממך לעשות דברים בצבא.

למעלה