פרופיל 97, קב"א 49, דפ"ר 40.

פרופיל 97, קב"א 49, דפ"ר 40.

מה אני עושה עם זה ומה זה אומר? (אני יודעת בערך מה זה קב"א אבל אין לי מושג איך זה אמור להשפיע על הגיוס שלי) מה זה -דפ"ר-? אני מתגייסת ב11.2.07 ועדיין אין לי שום שיבוץ. בעעעעעע אני לא רוצה להיות פקידה
HELP

חחח זה כבר משהו אחר..

אבל אל תסבך פה אנשים עם שטויות בלי שהם יודעים את ההגדרה האמיתית.. :p

upup

New member
איזה פקידהה??

מה את דואגת את לא תהיי פקידה... תחפשי תפקידים שאת רוצה ותשלחי פקסים ללשכת גיוס ולמי שצריך יש מלא תפקידים שאת יכולה ללכת אליהם מה למדת בבצפר אלקטרוניקה אולי? את תוכלי גם להיות במקצוע אז..

להנהלת הפורום ולאידיוטים שנמצאים בו

שלום. סתם תהיתי אם הפורום הזה הוא פורום מתגייסים (לצה"ל) או פורום מתגייסים (לגן חובה) ? אתם חיילים או ילדים בכיתה ג'? מה נדפק איתכם? אז בחורה שאלה מה זה דפ"ר, אז בחורה לא ידעה מה זה קב"א, אז בחורה קצת טיפשה או קצת לא הלך לה טוב בפסיכוטכני או אולי המידע האישי שלה (שפאקין לא עניינכם כדי לרדת עליו) קצת דפק לה את הקב"א. אז מזה אתם שופטים שאנשים טיפשים? כי לא הלך להם בפסיכוטכני? נחמד לדעת מי הם האנשים שאמורים "לשמור" לנו על המדינה. גועל, פשוט גועל נפש. ואללה לא בזין שלי עכשיו לשלוח את ההודעה הזו במסר לרוסי ההוא שחושב את עצמו רק כי לו יש קב"א יותר גבוה משלי. אולי נפתח גם שירשור עלייך על כל שאתה לא יודע לכתוב וחש את עצמך רק עפ"י תפקיד טוב בצבא. להזכירך שאינשטיין פרש מהלימודים ועדיין נשאר גאון, אז תרגע לפני שאתה שופט אנשים, סתם עצה לעתיד. ואיפה כל ההנהלה בעניין? אני בפורומים של תפוז מלא זמן וגם מנהלת כמה פורומים ולדעתי ההנהלה צריכה לעשות כללים שמי שלא יודע לענות תשובות ולא ביקשו ממנו דיעה אישית שיסתום את הפה שלו. בפורום "דוליז" אין את רמת הילדותיות שיש פה. בכל אופן , תודה על אלה שכן ניסו להגן.

onix 88

New member
מצטער בשם כמה אנשים כאן

באמת יש פה כמה שיש להם נטייה להציק במקום לעזור.. בכל אופן, אני מקווה שקיבלת את התשובות לשאלות ששאלת, אם יש עוד את מוזמנת לשאול. שיהיה בהצלחה!

izzy88

New member
הממם.... איינשטיין לא פרש....

הוא "נזרק" מהלימודים. ומרילין מונרו? בלונדה בלונדה אבל האייקיו יותר גבוה משל איינשטיין!

היי...

אני מצטערת בשם כל הבדרנים למיניהם, לא קשה לראות שלמרות הנתונים ה"איכותיים" שיש להם, את הרבה יותר בנאדם מהם, וזה הרבה יותר חשוב
גם כשמנסים להשתיק אותם (ע"ע יבגני), זה לא ממש עובד... אבל היי, ניסיתי...
בכל מקרה, מאחלת לך בהצלחה!
ואגב, גם אם הנתונים לא בשמיים, עם קצת רושם טוב, והפגנת מוטיבציה, אפשר לקבל תפקידים מעולים! אני מכירה מספיק אנשים כאלו...

Fishil

New member
תשובות

שמתי לב שלא ממש ענו לך על השאלות, אז אני אנסה. קב"א- שקלול של כל מני דברים שעשית בצו הראשון, למשל: פסיכוטכני, עברית, יח"ל ומקצועות בתיכון. אצל בנים מצטרף גם ראיון אישי. דפ"ר- כמה טוב הצלחת בבחינת הפסיכוטכני. עכשיו, לפני שאת קובעת לעצמך מה את לא רוצה להיות, תחשבי מה את כן רוצה לעשות בצבא. האם את רוצה להיות לוחמת? הפרופיל שלך בהחלט מתאים. אולי לקבל תפקיד שקשור למגמה שאותה עשית בתיכון? ועוד. ישנם הרבה דברים שאת יכולה לעשות בצבא עם הנתונים שלך. תגידי מה את רוצה לעשות, ונוכל לעזור לך יותר. בקשר לאידיוטים שכתבו פה: אין מה לעשות, יש ילדים קטנים שלא מבינים שנתונים זה לא הדבר החשוב ביותר בעולם. ישנם אנשים בעלי יכולות טכניות מעולות (חבר שלי לדוגמא- בנה את המכונה בצ"א בשלמותה, והדפ"ר שלו 60- בדיוק לטייס), שהם לא הכי חכמים בעולם. השכל לא עושה את האדם. אני גם מכיר אנשים שהם 5 יח"ל במת', אנגלית ופיסיקה, שיש להם דפ"ר של 40. אנשים לפעמים לא מרוכזים בבחינות שלהם, או שסובלים ממשהו בזמן הבחינה. לא עפ"י זה שופטים בן אדם. באמת שיהיה לך בהצלחה, ובעז"ה תתרמי למדינה בדרך הכי טובה שתוכלי כמו שכולם עושים.

למעלה