פרופיל 24

• פותח הנושא varui
  • פורסם בתאריך

varui

New member
פרופיל 24

שלום לכולם לפני כמה זמן אני ניפגעתי בצבא ויש לי שבר בכף רגל לאחר כמה זמן היית לי ועדה רופואית והיא קבעה לי פרופיל 24 למשך חודשיים הבאים ואני כבר מיפסר ימים משוחרר ואני הייתי בבקו"ם מישהו אמר לי שאני חייב ללכת לרופא אורטופד מומחה לכף רגל כי שם פציעה שלי ואני צריך לתת להם את סיכום של אותה מומחה כדי שהם יקבוע לי מה אהייה איתי האלה ואני מינסה לקבוע לרופא מומחה לכף רגל וכנו אני הבנתי התור שלי יכול לקחת כהמ חודשיים טובים כי האו ארוך אני הייתי רוצה לדעת האם אני חייב להגיש דוח של רופא מומחה של כף רגל או אני יכול ללכת סתם רופא אורטופד

טיפול רפואי והמשך ....

אתה צריך כמובן ללכת לאורתופד המתמחה בכף רגל שיבדוק אותך. אני מניח שאתה מטופל על ידי רופא מבית חולים, מי שניתח אותך או התקין את הגבס, יש מרפאה בבית חולים זה לכף רגל, גש לשם והם יתנו לך סיכום מחלה או דו"ח מצב לשלטונות הצבא/ר"ם 2. במקביל יתכן שכבר הוא המקום לבדוק נושא של תביעה להכרת נכות נגד משהב"ט. את התביעה ניתן להגיש כעת, אולם היא לא תטופל עד לשחרורך מצה"ל, אז ניתן עכשיו וניתן חודש-חודשיים לפני השחרור. אם תרצה יעוץ משפטי אתה מוזמן תתקשר ודבר איתי או עם צחי 03-5758482. יעוץ ראשוני ללא חיוב כספי. בריאות טובה והצלחה, תנוח ותחלים.

varui

New member
שיחרור

תודה על תושבה אבל יש לי עוד הרבה זמן שיחרור אבל אני רוצה לדעת אם אני לכת לרפוא אורטופד רגיל או לרופא מומחה לכף רגל אני צריך ללכת רק בגלל ועדה רופואית

למעלה