פרופיל 24

צחי:)

New member
פרופיל 24

אהלן, קיבלתי השבוע פרופיל 24 ועוד כ-40 יום אני הולך להשתחרר בבקו"ם רשמית. עוד חצי שנה מעלים לי בחזרה את הפרופיל, אבל בגלל היתרת שירות שלי אמרו לי בוועדה שאני כבר לא אחזור לשירות אלא אתגייס למילואים בלבד. שאלתי היא, האם את כל המענקים אני אקבל כשאשתחרר עוד 40 יום, או רק עוד חצי שנה?

New member
הבהרה קטנה

ראיתי את כל כתבי המתנגדים פה ליוצאי קב"ן ומשתמטים - אז רק רציתי להבהיר - שירתתי שנתיים ושתיים ונאלצתי לעזוב מקום ותפקיד שאהבתי בגלל ניתוח חשוב. ההחלטה של הצבא הייתה שבמשך חצי שנה אין מה לעשות איתי כי אני בשלבי שיקום ולגבי שאר הפז"מ. זו החלטה ביורקטית לא לגייס מחדש חייל בשביל פחות מחצי שנה שנשארה לשירות, לא החלטה שלי. ו... זהו :)

kurt cobain 19

New member
צחי, נגיד והיתה חס וחלילה צריך לעשו

לעשות את הניתוח הנ"ל 8 חודשים אחרי תחילת שירותך והיתה משתחרר, היה צודק אם לא היתה מקבל מענק? ולא עבודה מועדפת? איך היית מרגיש? לא היית מרגיש שמרמים אותך?

New member
נראה לי שאתה קצת

קצת מתבלבל. אני ממש לא באתי לשפוט אותך או לבקר את המצב שלך. אני בסה"כ הבהרתי לך איך עובד החוק היבש של הצבא ושאלתי למי ניסית לפנות בנושא, בהמשך אלי היתה גם מישהי ששאלה אותך אם הגשת תביעה למשרד הבטחון. אני לא אומר שמה שעשו לך זה דבר צודק, ההפך, אבל אני בטוח שב-8 חודשיך בצבא הבנת שצבא וצודק הן שתי מילים שלא תמיד הולכות יחד.

kurt cobain 19

New member
צחי, באמת שלא היתה כוונה רעה

כולה רציתי להדגים לכם מה שקורה לי עכשיו. בכל מקרה, תודה פה לכולם.

למעלה