פרופיל 21

dor12345

New member
פרופיל 21

שווה לחתום הצבא הציע לי את זה זה יהרוס לי באזרחי זה רפואי

reasonsforall

New member
הכי טוב...

או לילחם שיעלו לך את הפרופיל... או להתנדב לצה"ל...או שנת שירות

blabla2a

New member
רפואי?

לא יהרוס כלום... אבל אם אתה מסוגל לבצע שירות מבחינה רפואית... אז כדאי שתעשה... זה יכול לתרום לך גם נפשית וגם "גופנית" =] טוב נו גם התבגרותית.!

the new L

New member
גם נפשי לא פוגע

בקבלה לעבודות בשירות המדינה. פשוט כי למדינה אין גישה למידע כזה. המקום היחיד בו זה יכול לפגוע זה בעבודות ביטחוניות מסויימות להן נדרש תחקיר ביטחוני. משום שתחקירים ביטחוניים נערכים על ידי השב"כ, ולשב"כ יש גישה למידע הזה (אם כי אולי גם אז צריך את הסכמתך על ידי חתימה על מסמכים שמאפשרים להם לגשת לתיק הרפואי שלך). בכל מקרה, באופן עקרוני אין הבדל בין פרופיל 21 רפואי לבין פרופיל 21 נפשי. למעשה כל השתחררות על פרופיל 21 היא רפואית. פשוט חלק מהבעיות הרפואיות הן בעיות נפשיות, אבל עדיין, לכולם כתוב על התעודת שחרור - מסיבות רפואיות.

מה זה

"הצבא הציע לי את זה"? הצבא לא "מציע" שום דבר בענין הזה. בכל מקרה, זה לא אמור להרוס לך שום דבר באזרחי, אבל אתה לא באמת יכול לדעת מבחינת מעסיקים. אתה יכול להתנדב עם 21, זה תהליך ארוך ודי מעצבן אבל שווה את זה.

fireman

New member
אם יש לך בעיות בריאותיות שמצדיקות

פרופיל 21 לך על זה.... אל תכניס את עצמך ל"מיטה חולה" שקוראים לה הרפואה בצה"ל. עם כל הרצון של הצבא לשפר ולשנות את מערך הרפואה הוא עדיין רחוק מכל טיפול רפואי שתקבל כאזרח מקופת חולים אזרחית. ואת זה אני אומר לך בעקבות היכרות אישית עם חייל שהיה זקוק לטיפול רפואי כרוני במהלך השירות הצבאי שלו.... פרופיל 21 רפואי לא ישפיע על דבר מבחינתך באזרחות, הסר כל חשש מליבך.

dor12345

New member
תודה למגיבים

הם רוצים שאחתום ושלא אתגייס כי אני לא מתאים לצרכים שלהם במידה ואני אתנדב אקבל תעודת שחרור?

למעלה