פרופיל של המאמן

Oisun

New member
פרופיל של המאמן

אהלן, כמו שאם יודעים גם לנו המנג'רים יש פרופיל עם ציונים. מה שרציתי לדעת זה שני דברים: 1. איזה אלמנטים משפיעים על הציונים שלנו? 2. לפי מה נקבע סגנון המשחק המועדף? בפרופיל שלי המחשב קבע שאני "מאוד זהיר" (Very Cautios), אבל אני משחק הכי אטרקטיבי בעולם ויש לי את ההתקפה הכי טובה בליגה. מישהו יכול להסביר?

סתם חארטא

גם כשאני מאמן השנה 10 שנים ברציפות הפרופיל שלי נראה על הפנים. לא יודע איך הם מחשבים את זה. בטח ההתאחדות מטפלים בזה.

SiC

New member
הדבר היחיד ששמתי לב שאמיתי

הוא המערך המועדף. אני תמיד משחק יהלום ושמתי לב שאחרי כמה זמן המערך שלי בפרופיל שונה ליהלום (או יותר נכון 4-1-2-1-2) אפילו משחק אחד אחרי 2 עונות עם צ'לסי שבהם לא שיניתי מערך, החלטתי לשנות אותו. חטפתי תבוסה והעיתונות קטלה את השינוי וכתבה שזה מערך שאני אף פעם לא משתמש בו...

Mano8

New member
זה גם לא תמיד אמיתי

שיחקתי עם הפועל חיפה 4 וחצי שנים במערך 4-1-2-2-1 שעבד ממש בהצלחה, ובשלבים מאוחרים של גביע אופ"א שיחקתי נגד ריאל מדריד ואינטר אז שיניתי למערך הגנתי לאללה של 4-2-2-1-1 (שני קשרים אחוריים שניים בצדדים קשר התקפי וחלוץ). עברתי את שתיהן (בגמר רומא אכלו אותי 5-0 כי הייתי מת להבקיע אז ב 3-0 עברתי לשני בלמים ואבע חלוצים....). משחק ליגה הבא היה נגד סתם קבוצה אז חזרתי למערך הרגיל, הפסדתי 2-1, ובתקשורת אמרו שזה בגלל שלא נשארתי עם המערך "הקבוע" שלי. בולשיט....

pasglila

New member
לא בדיוק הסבר:

יש 2 סוגים של מערכים. המערך האמיתי שאתם משחקים איתו. ולמעשה מה שאתם קובעים במיקום לפני משחק. והמערך שלאחורה משחקים איתו וזה המערך הבסיסי שאותו בוחרים מהמערכים המוכנים. ולכן אם תיקח 2 מערכים שונים ותשנה אותם באופן עצמי לאותו מערך בדיוק זה עדיין נחשב לזה שאתה משחק עם שתי מערכים שונים. לפחות ככה שמתי לב לזה. ובכללי לגבי הפרופיל של המאמן זה באמת די חרא ולא אמין... הגיע הזמן שיתנו לנו פרופיל מאמן כמו לכל המאמנים...

למעלה