פרופיל שגוי

Lucifer134

New member
פרופיל שגוי

שלום, הייתי לא מזמן בצו ראשון ונבדקתי בדיקה רפואית (גועל נפש של בדיקה, הסיוט הכי גרוע שלי שאיזה זקן פדופיל ישחק לי באשכים...) ואת כל החרא האחר שעושים בצו ראשון, בקיצור יצא שהפרופיל שלי הוא 84 בגלל שהם חושבים שיש לי עוורון צבאים וזה בולשיט אין רואה צבעים כמו מסך של סוני, זה המבחן המחורבן שלהם על הבוקר הכשיל אותי שבוקושי ראיתי משהו. אני יודע בוודאות שאני לא עוור צבעים כי הלכתי לבדוק את זה. הפרופיל שלי אמור להיות 97, השאלה מה עושים אחרי שהכל רשום? אפשר להגיש ערעור או לגשת לבדיקה חוזרת? עם כן אז איפה ולמי פונים. תודה עידן

LoKKo

New member
עירעורים

אתה אולי לא יודע , אבל ישנם סוגים שונים של עיוורון צבעים, לא דווקא כאלו שאתה תוכל להבדיל, אבל לצבא כניראה זה משנה (לחיי הפרטים הקטנים והלא משמעותיים...) בכל מקרה, אם אתה חושב שנעשה לך עוול, ואתה רוצה להגיש עירעור אתה יכול לפנות לוועדה רפואית שתדון בבקשה שלך , ואם היא תיראה לנכון לבדוק שוב את יכולת הראייה שלך, אתה תיבדק שוב. ואז יוכלו להעלות לך את הפרופיל. השאלה היא, לאיפה אתה בכלל רוצה להתגייס?

soldier21

New member
חשוב גם להוסיף

שכעיקרון אין כמעט הבדל בין פרופיל 97 ופרופיל 84 מבחינת הדרישה לתפקידים. אם אתה רוצה להגיע ליחידות מובחרות כמו סיירות, טיס וכדומה אז חשוב שתערער אבל אם אתה רוצה להגיע לחי"ר/תותחנים/שריון/נ"מ/מוד"ש וכדומה אז אין טעם להשקיע בזה זמן. סביר להניח שאכן יש לך סוג של עיוורון צבעים ואין מה להתבייש. גם עיוורון צבעים "רק כי זה על הבוקר" הוא בעיה אם אתה רוצה להיות לוחם מובחר בצה"ל...

למעלה