פרופיל חדש

פרופיל חדש

"פרופיל חדש" היא תנועה פציפיסטית בישראל, לדעתי זאת תנועה מצויינת. אני לא נמצא ולא הייתי רוצה להיות באף אירגון פוליטי, לכן אני לא מצטרף לשם, אבל אני תומך בהם ולדעתי הם מצויינים. אין להם דעה אחת ויש שם מחלוקות. אחת המחלוקות היא שחלק שם (הרוב) נגד מדינה דו לאומית וחלק בעד, חלק (הרוב) בעד גדר הפרדה (רק לא הגדר הזאת, גדר נורמלית) וחלק נגד. ההסכמות הן שכולם מסכימים שעולם ללא נשק, ללא מלחמות וללא צבאות היה עולם יפה יותר, וכולם מסכימים שהגדר שמוקמת עכשיו צריכה להיות מפורקת. אני שייך לגוש שנגד מדינה דו לאומית ואני בעד גדרה חדשה על גבול נורמלי שצריכה לקום במקום גדר זו שצריכה להיות מפורקת.

חשוב לציין

לפני צבא הם מוכנים להדריך אתכם איך להימלט מצבא בחינם ובלי שום תמורה.

חשוב לציין

שאתה ילדון בן 14 ומה שאתה מפרסם פה עם הדרכים לברוח מהצבא הוא לא חוקי איפה רשויות החוק? הנהלת הפורום-הידעתם שישרא היא מדינת חוק\?

האירגון הזה חוקי

ואם לא שמעת יש בצה"ל גם וועדת מצפון שמשחררת פציפיסטים, אבל קודם בודקת שהם באמת פציפיסטים. אם מה שהאירגון מציע היה לא חוקי, איך זה שהאירגון חוקי ואפילו מחזיק באתר אינטרנת?

Haemek

New member
"איך להימלט מצבא בחינם"

"ובלי שום תמורה" חשבת אולי מי מממן אותם? אם הם נותנים לך שירות בחינם, מהיכן מגיע המימון שלהם?

Haemek

New member
עוד רכיכה שבונה את תדמית "הסרבן

האמיץ". זה לא שהוא פחדן רוטט ולמה לו לשרת 3 שנים בצבא, זה רק שהוא מאוד מאוד מוסרי ולכן כמובן לא יכול לשרת בצבא, תבינו כמה שהוא מתיסר ומקדיש מעצמו ואפילו מוכן לשלם את המחיר ולשבת במעצר 30 יום בכדי להוכיח שהוא אמיץ. פעם הזבל הזה היה מתחבא ונמוג. היום השמאל נתן לו לגיטימציה ותואר. גם "סרבן" וגם "אמיץ". הנקודה שבגילו הוא עדיין לא רואה את המחיר שהוא ישלם, והשמאל מעלים זאת, ואינו מספר. למה שהשמאל יספר? הוא צריך הרי בשר תותחים, ילדים צעירים מפוחדים, לקדם את עינייניו.

ד ר ו ר 1

New member
חשוב לי לחדד כמה דברים שכתב

מקס: פרופיל חדש היא תנועה לאזרוח החברה בישראל. כחלק מהשאיפה לאזרח את החברה בישראל, אנו רואים כל סירוב לשרת בצבא כלגיטימי, כולל הליכה לקב"ן כי סתם לא בא לו להשתחרר. זה בסדר!, ילדים בני 18 לא חייבים להכנס למציאות איומה של הרג, דם, שכול, שנאה; מותר להם לחלום, ללמוד, לתרום מעצמם במקומות אחרים - בחינוך, בטבע וסביבה ועוד... פרופיל חדש הוא ארגון פמיניסטי, של נשים וגברים, הרואה ראיה פמיניסטית ראדיקלית את הסיטואציה הצבאית והמיליטריסטית בארץ. וכמו שנאמר הוא ארגון חוקי, המעניק מידע אלטרנטיבי שמערכת החינוך, עוד מהגן, מסתירה מאיתנו, וזה הזכות להטיל ספק, לחשוב בצורה ביקורתית, ולחיות בחברה אזרחית טובה יותר. אתן מוזמנות להכנס לאתרנו, לקרוא מידע אלטרנטיבי, וכן להצטרף לרשימת המייל שלנו, המעבירה מידע בנושאים שונים, כולל חברה, מיליטריזם, חינוך, "ביטחון" וכו'. -דרור פרופיל חדש - תנועה לאזרוח החברה בישראל

Haemek

New member
חידדת רכיכה, חידדת

ועדיין לא הסברת לי את נושא השיתוף בחתימה שלך והקישור לנושא ההגנה על הנשים והילדים בעם? איך הראיה הרדיקלית של הפימיניסטים רואה את רצח שני הילדים היום, האא רכיכה? או שאתה בעל יכול הדחקה כל כך חזקה שכלל לא שמעת על כך שירו פצצת טרור שאמורה היתה לפגוע ישירות בילדים? אבל מה לזה ולך? הרי אתה עסוק בלהתחבא עמוק עמוק ולדון על "הסיטואציה הצבאית והמיליטריסטית בארץ". רכיכה.

ד ר ו ר 1

New member
אתה מאשים אותי בהתעלמות../images/Emo35.gif

אתה כנראה זה שמסנן ידיעות - על זה שמעת? - http://news.walla.co.il/?w=//606006 ראיה פמיניסטית רואה במצב הנוכחי כתוצאה של תסיסה מיליטריסטית שהתהוותה בארץ במרוצת השנים, וכן כפתה מציאות זו על הפלסטינים, תוך גירוש וכיבוש. למעשה, אני לא יודע באיזה אופן לענות לך לגבי שאלת השותפות. כנראה שכל אחד מאתנו מקבל את המונח "שותפות" בדרך אחרת. עוד צר לי כי אתה מנסה לקבל תשומת לב, או אם תרצה פועל בדרך דמגוגית, דרך שימוש בכינויי גנאי.

Haemek

New member
לא. אתה לא עושה צבא וכל השאר ברבור

רק אחרי שתמלא את חובתך הבסיסית לחברה ולעשות צבא כמו כל אחד אחר, רק אז יהיה מותר לך לזמזמם מילים עמוקות. עד אז אתה סתם רכיכה שלא לוקחת חלק במאמץ הכללי משיקולי חיל ורעדה ומנסה לפזר דיו להעלים את עיקבותיה.

yoramgat

New member
חסוך מאיתנו את הנוזלים

העכורים הזורמים ממקלדתך, סמרטוט סחוט שכמותך.

Haemek

New member
אני דווקא שמח שתגובה זו באה ממך

אתה, האיקון ליושר ולמוסר הגבוה, כל הדרך מסאן פרנסיסקו. תודה על שאתה חולק איתנו, הסמרטוטים הסחוטים, אלה שנמצאים במזרח התיכון, את תבונתך. רק לחשוב שפעם, אלה שבאמת היה איכפת להם, כתבו את הדברים היפים שלהם דווקא כשהיו באיזה פשיטה או סידרת אימון. היום "היפים והאמיצים" כותבים מסאן פרנסיסקו, ואנו המכוערים שומרים להם על המדינה כדי שיהיה להם לאיפה לחזור כשהפריץ יכה בהם שוב. והפריץ יכה בכם שוב בקרוב.

למעלה