פרופיל אישי:

pasglila

New member
פרופיל אישי:

יש לי רעיון טוב, כל אחד יכתוב על התכונות שלו כמאמן: יתרונות: חסרונות: סוג משחק אהוב: קבוצה אידיאלית לאימון: שחקנים מומלצים: הישגים גדולים: רגע בלתי נשכח: ואתם מוזמנים להוסיף כל מה שבא לכם על פרופיל המשחק האישי שלכם. אוקי אז אני אתחיל: יתרונות: טוב בלמצוא שחקנים, היתרון הגדול שלי בבירור. יודע לבחור פרופיל על פי יכולות ולא מחיר. שחקנים רבים הוחתמו בחינם(עוד כישרון) או תמורת סכום קטן והיו הצלחות ענק. תמיד מצליח לסגור על סגל שמוצא חן בעיני, אף פעם לא מאוכזב מהסגל שלי. חסרונות: חוסר יציבות טקטית מתקשה להחליט על טקטיקה אחידה וטובה מה שגורם להרבה הפסדים אידיוטים. חולשה להחתמת יתר של שחקנים. נותן יותר מדי כבוד והזדמנויות לשחקנים. סוג משחק אהוב: לקחת קבוצה קטנה ולהפוך אותה לגדולה. קבוצה אידיאלית לאימון: ווסטאהם. אין לי יכולת להסביר במדויק אבל בכללי הקבוצה שהכי קל לקדם. הסגל פשוט כשרוני וזול. גם וילאריאל התגלו במשחק האחרון כקבוצה טובה. שחקנים מומלצים: ואגנר לאב חלוץ(צ'סקא מוסקבה), ג'אבי פוגו קשר (ספורטינג מספרד), סיזאר ארזו מגן (וילאריאל). וזהו לגבי המנג'ר החדש. אלה בכל מקרה המומלצים ביותר. הישגים גדולים: ליגת האלופות עם ווסטאהם( פוטבול מנג'ר 2005)+ פיינליסט ליגת האלופות (וילאריאל פוטבול מנג'ר 2007). אליפות אנגליה(ווסטאהם), אליפות ספרד(וילאריאל), אליפות ישראל(מכבי חיפה), פיינליסט גביע העולם(איטליה), רבע גמר גביע אופ"א(מכבי חיפה פוטבול מנג'ר 2005). ועוד כמה הישגים מרשימים פחות, כולל שמינית גמר ליגת האלופות עם מכבי חיפה(בפוטבול מנג'ר 2005) וטכנית לא הפסדתי אבל המחשב נהרס ואיתו המשחק =\. רגע בלתי נשכח: העונה האחרונה שלי כמאמן ווסטאהם (פוטבול מנג'ר 2005), אני משלים למעלה מ-3 עונותללא הפסד, כולל עונה עם 32 נצחונות ו6 תוצאות תיקו בליגה. אומנם ההישג הושג רק לאחר יותר מ8 עונות שהקבוצה עלתה באיטיות אבל הושג. לא היה לי שום רצף קרוב לרצף הזה מאז. וכנראה גם לא יהיה. הצלחתי ליצר את הקבוצה האולטימטיבית. ונמאס לי אז פרשתי בעצב רב. (חלק גדול מהשחקנים בקבוצה לא קיימים כי זאת עונה מתקדמת, וחלק מהשחקנים השתנה במעבר למנג'ר החדש, אבל בכללי היא כללה את פרד(מברזיל, כיום משחק בליון) והיצלטפרגר(או משהו כזה גרמני, לא זוכר איפה הוא משחק), שוער ריג'ין שהיה בן 21 ושווה 30 מיליון אירו, השוער הכי טוב שראיתי אי פעם. שון רייט פיליפס(צ'לסי), סטיוארט דאונינג(מידלברו), ג'רמי אלדרייה(ליברפול אם אני לא טועה), מרק נובל (ווסטאהם), תומס הובכמן (צ'כי לא יודע מאיזה קבוצה). זה העיקריים שאני זוכר, חבל שאין לי את השמירה יותר, אני אנסה למצוא יש סיכוי שצרבתי אותה.

קרייטון

New member
אניייייייי

יתרונות: קמצן :] חסרונות:מתקשה מאוד למצוא זרים טובים בתקציב מועט, חסר סבלנות. סוג משחק אהוב: 4-4-2\4-0-2-3-1 קבוצה אידיאלית לאימון: הפועל תל אביב - כי אני מכיר את השחקנים שחקנים מומלצים: אסף קריספיס, חואקין (אני לא מאמין ששמתי אותם זה ליד זה :p ) הישגים גדולים:עלית ליגה עם אשקלון זה כל מה שעשיתי במנג'ר הזה ]: רגע בלתי נשכח: אני לא בטוח עם זה במנג'ר הזה אבל נצחונות על ליברפול ועוד כמה גדולות עם הפועל (ואם זה ב2007 אז יש לי עוד כמה הישגים גדולים..)

SiC

New member
שלי

יתרונות: הקבוצות שלי משחקות כדורגל יפה ואטרקטיבי עם המון שערים, שחקני ההרכב מתקדים מאוד חסרונות: מקוע על שיטת משחק קבועה ואם היא נתקעת הלך המשחק, שחקני ספסל לא מקבלים הרבה הזדמנויות, עצלן ולא חורש שחקנים לא מוכרים- מעדיף לשלם עוד 5 מיליון על שחקן מוכר סוג משחק אהוב: 4-4-2 יהלום, התקפי קבוצה אידיאלית לאימון: בית"ר ירושלים, צ'לסי שחקנים מומלצים: אין לי משהו שיחדש יותר מדי... הונטלאר, תמוז, קריסטוף מצלדר (בלם מדורטמונד) הישגים גדולים: שני טרבלים רצופים עם צ'לסי רגע בלתי נשכח: אני מוביל עם בית"ר 3-0 על ריאל מדריד בבית, מפסיד 4-3 בדקה ה-93 ומודח בשלב הבתים בליגת האלופות. זה בלתי נשכח כי זה היה כל כך כואב :\

sok777

New member
וואלה, רעיון נהדר.

קבל צל"ש!
הנה: יתרונות: זה גם יכול להחשב כחסרון אבל: מביא שחקנים עם עתיד, כמעט ולא מביא שחקנים זקנים אלא לרוב רק עד איזה גיל 24.. רק מדי פעם יותר מבוגרים. אני חושב על העתיד. אוהב לשחק כדורגל יפה והתקפי. אני ממש לא בונקריסט, גם כשאני משחק 4-5-1 אני כובש בצרורות. חסרונות: הרבה פעמים לוקח זמן עד שאני קולע בדיוק בהוראות הטקטיות וכשיש תקופות רעות של הקבוצה אני לפעמים מתקשה לצאת מזה. סוג משחק אהוב: אין לי בעיה לשחק עם קבוצות קטנות, כל עוד אני מכיר את השחקנים [כמו בארץ] אבל לרוב אני משחק עם קבוצות שמתמודדות לאליפות או שיש לי סיכוי לקחת איתם אליפות [בארץ אני לא עם כאלו, למעט שמירה עם בית"ר. פעם לקחתי את מכבי פ"ת והובלתי אותם לאליפות גדולה ולאירופה]. קבוצה אידיאלית לאימון: בארסה והפועל חיפה. מכיר כל שחקן ואוהב אותם כ"כ. הקבוצות שאני אוהד. שחקנים מומלצים: חסרים? בהגנה קולוצ'יני וגונזלו מאוד טובים. בשער אקינפייב לוקח. בקישור יש את ואן דר וארט שהוא טוב, יש את מסי כמובן.. הישגים גדולים: עם בית"ר. עשיתי 5 עונות. 4 אליפויות [עונה אחת הגעתי לשיא נקודות נראה לי, אבל מכבי חיפה ומכבי ת"א הגיעו אפילו ליותר. נדמה שאני הייתי עם 73.. אז תחשבו כמה הם], כמה גביעים [לא זוכר, בטח 3 או משהו], גביע טוטו, אבל זה כלום- ההישג העיקרי הוא באירופה. ליגת האלופות הגעתי לשמינית-הגמר והודחתי מול צ'לסי [אחרת אולי הייתי עולה], אבל בבתים יצאתי עם פרטיזן, אנדרלכט ואינטר. ניצחתי את פריטזן פעם אחת והפסד להם נדמה לי, ניצחון ותיקו על אנדרלכט וניצחון והפסד על אינטר. ניצחתי את אינטר 1:0 בטדי כששנינו עם סגלים מלאים. כלומר, 3 נצחונות, תיקו ו2 הפסדים. 10 נק' בבתים עם בית"ר. עליתי ממקום שני. רגע בלתי נשכח: ניצחון על אינטר עם בית"ר.

אני

יתרונות: הקבוצות שלי לא בנויות אף פעם על שחקן אחד, בד"כ יש סגל רחב ואני מעדיף קבוצה עם 14-15 שחקנים טובים על 11 מעולים שכל פציעה זה בעיה גדולה. חסרונות: יותר מדי התקפי לפעמים, לא יודע ולא מנסה אף פכם לשמור על יתרון גם במשחקים קשים סוג משחק אהוב: לקחת קבוצה טובה בליגה שלה ולעשות אותה עוד יותר טובה. מה לעשות אני נהנה לשחק עם הגדולות קבוצה אידיאלית לאימון: צלסי, קבוצה שיש לה הכל שחקנים מומלצים: אין לי כאלה מומלצים הישגים גדולים: טראבל ואליפות העולם לקבוצות בעונה אחת עם צלסי רגע בלתי נשכח: זכיה עם ביתר באליפות

Benn Is Kane

New member
אני:

יתרונות: יודע טוב מאוד להסתדר באירופה, גם עם קבוצות קטנות יותר. חסרונות: מתעצבן מהר כשהקבוצה שלי בפיגור דקה 75+ ומפקיר את ההגנה, בזבזן גדול. סוג משחק אהוב: 4-4-2 יהלום, כש-2 הקשרים באגפים עם חץ למעלה. קבוצה אידיאלית לאימון: ברצלונה... שחקנים מומלצים: זקארדו, מרסלו, לארסון, קולאוטי. הישגים גדולים: חצי גמר אלופות על חיפה, דאבל עם טוטנהאם (בעונה השנייה), וחצי גמר ליגת האלופות עם טוטנהאם (עונה אחרי). רגע בלתי נשכח: אני מעיף את ריאל מדריד מליגת האלופות, שאני משחק עם מכבי חיפה; 9-0 על ריאל כשאני עם בארסה בסופר-קאפ הספרדי.

ran819932

New member
........

יתרונות: משחק התקפי ובלי פחד גם נגד קבוצות גדולות ונשאר עם המערך ההתקפי שאני מצליח איתו. ודי טוב בלמצוא שחקנים טובים מהליגות הברזיאליות והשאר... חסרונות: משתעמם מהר מהמשחק. סוג משחק אהוב: אני אוהב לשחק עם הגדולות שאני יכול ללכת איתם על כל התארים. קבוצה אידיאלית לאימון: ברצלונה ובית"ר איתם אני הכי נהנה. שחקנים מומלצים: julio cesar לא השוער של אינטר אלא שוער אחר שמצאתי בליגה הברזילאית,denilson מארסנל,jo מצסקא,ramalho ויש עוד הרבה.... אלא שחקנים שהבאתי לבית"ר ויש עוד..... הישגים גדולים: אין משהו מיוחד כל כך חוץ מזה שבן חיים ועידן טל הסכימו לבוא אליי. רגע בלתי נשכח: אין משהו מיוחד גם בזה הכי מיוחד זה ניצחון 8-0 על בני לוד כי הם עלו לליגה הראשונה ונראה לי הפסד 1-0 לריאל ו1-0 למינכן שהפסדתי בניהם אבל שיחקתי מצויין וספגתי מגולים שטוטיים ממש הייתי צריך לעשות איתם תיקו.

Winner4Ever

New member
רק התחלתי לשחק לפני כמה ימים

אחרי שלא שיחקתי המון זמן במנג'רים למיניהם(משחק מסי אם 97 נראה לי) קיצר "SOK" אני מהפורום של הפועל גם אז לקחתי כמובן את הפועל. יתרונות: לא יודע אם זה כזה יתרון אבל עושה הרבה שינויים בהוראות טקטיקיות וחילופים מנצחים במהלך המשחקים. חסרונות: החתמתי יותר מדי זרים שסתם נמצאים בסגל כי רק חמישה רשומים ובכלל בזבזתי הרבה מתקציב שכר השחקנים. סוג משחק אהוב: לקחת קבוצה קטנה ולנסות להביא אותה לגדולות קבוצה אידיאלית לאימון: הפועל חיפה... בעונה הראשונה עליתי ליגה בשיניים במחזור האחרון ללא החתמות מיוחדות. עונה שניה הייתי ממש חלש בליגה וסיימתי במקום העשירי אם כי לא הייתי קרוב כל כך לירידה, היה לי הפרש של 10 או 12 נק' על מקום 11 אבל הצלחתי באותה עונה לקחת את גביע המדינה עם נצחונות על אחי נצרת,נצרת עילית,מכבי ת"א,מכבי חיפה ובגמר מול אשדוד. בעונה השלישית שוב הציפיות של ההנהלה והאוהדים היו מלחמה נגד הירידה. משחק רשמי ראשון של העונה היה נגד סודובה מליטא או לטביה בסיבוב מוק' ראשון של אופ"א, משחק ראשון בבית ניצחתי בקושי 2-1 מה שאומר ש1-0 קטן להם בגומלין והם עולים. דקה 87 השוער שלי קיבל אדום ופנדל להם , עשיתי כבר 3 חילופים והבלם יובלדיו שהחזרתי מקרית שמונה עצר את הפנדל! בסיבוב אחרי זה קיבלתי את הארטס הסקוטית, 0-0 בקרית אליעזר כשהם לוחצים בטירוף גרם לי להבין שרק מערך סופר הגנתי ימנע ממני תבוסה שיחקתי הכי הגנתי שיש , הובלתי 1-0 ונגמר 1-1 עליתי על שער חוץ. סיבוב ראשון קיבלתי את פורטסמות', משחק ראשון הם הובילו 2-0 במחצית ואנסומבו החזיר אותי לתמונה עם 2-1. בגומלין נסטיה צ'ה הרכש הסלובני שלי כבש ו1-0 קטן העלה אותי לבתים! לבינתיים בליגה שוב פתחתי חלש עם 3 תיקו והפסד ב4 מחזורים ראשונים. אז הגיע התפנית בליגה והתחלתי להיות פשוט בלתי עציר, ניצחתי את כל הגדולות אחת אחרי השניה(בית"ר,הפועל ת"א, מכבי חיפה) ובבתים של אופ"א עשיתי מהפך מול פאלרמו מ1-0 ל2-1. בהמשך שלב הבתים הפסדתי לאייאקס בחוץ ואז הגיע המשחק מול פנרבחצ'ה כאשר ניצחון מעלה אותי לשלב הבא. ניצחתי אותם 2-0. במשחק האחרון על המיקום הפסדתי 3-0 להרטה ברלין ולכן סיימתי בסוף מקום שלישי כאשר תיקו היה נותן לי מקום ראשון ולכן קיבלתי את סלטיק הקשה. עכשיו בליגה אני מקום שני נק' אחת מבית"ר. המכירה הכי מוצלחת שלי הייתה של עודד אלקיים שבתחילת המשחק היה שווה ממש מעט ומכרתי אותו לפני כמה שבועות למכבי חיפה במליון וחצי דולר. ההרכב שלי: אייל בן הרוש(שוער מהנוער),יובלדיו(DC),לוקמן(DC, למרות שהוא DMC במקור),ק. סתאם(DC),שירן ייני/שגיב כהן(DMC), צרפתי/שיבחון(MR),מזואה אנסומבו(MC),נסטיה צ'ה(MC),עדן אדרי(ML),מאור בוזגלו(AMC) וקוובאנה אגודה(חלוץ גנאי ממש תותח)

assafein

New member
שלי...

יתרונות: תמיד משחק תוקפני, גם נגד קבוצות יותר חזקות ממני... חסרונות: תמיד משחק התקפי
סוג משחק אהוב: אני אעלה מתישהו תמונות של הטקטיקה... קבוצה אידיאלית לאימון: ליברפול... יש להם פשוט הכל... שחקנים מומלצים: יש כמה.. לא זוכר עכשיו... הישגים גדולים: אני מאמן גרוע
רגע בלתי נשכח: עלייה לחצי גמר הגביע האיטלקי עם יובה כשפיורנטינה(שהייתה הרבה יותר חזקה) הובילה 3-0 אחרי משחק אחד... המשחק השני מגיע, ואני מנצח 4-1 ועולה
... אחרי זה עפתי נגד אינטר כשהם עולים בזכות שערי זכות...

אסִי

New member
יאללה

יתרונות: יודע להחזיק מעמד עם קבוצות קטנות ולהעביר בהם שינויים גדולים בפרק זמן קצר מאוד עם תקציב נמוך. אני לא מתלהב מהקבוצות הגדולות שיש להם תקציב אינסופי, אני מתלהב בעיקר מלהפוך קבוצות קטנות לגדולות. עוד יתרון זה שאני יודע להחזיק קצר שחקנים ולגרום להם להיות בכושר שיא לאורך תקופה ארוכה (בעיקר חלוצים). חסרונות: המשחק ההגנתי. אני לא יודע לסגור בונקר כשצריך, ולפעמים אני מעדיף להמשיך לשחק התקפי במקום להתגונן מחשש לחטוף את השערים, בעיקר במשחקים אירופאיים. ניסיתי הרבה דברים, כמו גם לרכוש מאמנים שיודעים לאמן הגנה וטקטיקה, אבל גם מזה באיזשהו שלב התייאשתי. סוג משחק אהוב: פתוח, התקפי ומהיר מאוד. הטקטיקה היא ארבעה שחקני הגנה, שני קשרי אמצע, שניים נוספים שתוקפים מהאגפים לכל אורך האגף ושני חלוצים למעלה. נוהג להביא חלוצים עם off the ball והתמצאות גבוהים, אוהב בעיקר את הדרום אמריקאים. קבוצה אידיאלית לאימון: אני אוהב לשחק בעיקר בישראל ובאנגליה. מעדיף את הפועל ירושלים בארץ, באנגליה אני מחפש קבוצות מהליגה השנייה. שחקנים מומלצים: לליגה הישראלית זה איתי שכטר (מכונת שערים), אלמדון וקינן. בחו"ל יש את כל הצעירים הדרום אמריקאים, לא חסר כאלה בנבחרות כמו קולומביה וצ'ילה, הם גם זולים וגם מוכשרים. הישגים גדולים: זכייה באליפות עם הפועל ירושלים וכמעט עלייה לליגת האלופות תוך 3 עונות. בעונה הראשונה סיימתי מקום שמיני (כי אף אחד חוץ מעבאס סואן לא רצה לבוא אליי), עונה לאחר מכן עליתי ליגה ממקום שני ובשלישית כבר הבאתי אליפות ועפתי מהסיבוב השלישי במוקדמות. רגע בלתי נשכח: אין.

ropas

New member
סגנון שלי

משחק מגיל 6 יתרונות נסיון חחח אב הופך שחקנים לא זוהרים (5-6מיליון) לשחקני ענק_20 30 מיליון עד 2006 הייתי משחק עם שני בלמים שני מגנים קשחר אחורי שניים מרכזיים קשר קדמי ושני חלוצים גיליתי שזה ממש לא התקפי וטוב ל2007 ועברתי ל4 הגנה שניים באמצע שני קיצוניים ושני חלוצים שחקנים מומלצים אטו קסאנו וייה בורובסקי וקלוסה בכל עונה לוקח מינימום שני תארים חסרונות חוסר ניסיון רציני עם קטנות לא יודע לשחק עם סגל גדול

ropas

New member
רגע בלתי נשכח

שיחקתי עם מנצ'סטר נגד באיירן בגמר ליגת האלופות הם שמו גול בדקה ה70 העברתי לחמש חלוצים בדקה השמונים וחמש הכנסתי שער ישר הורדתי שלוש חלוצים הם הכניסו גול בדקה ה89 אחי מגיע בדקה ה91 ואומר לי למה אתה לא מחזיר תחלוצים אמרתי אין טעם הוא שם לי חמש חלוצים דקה 93 הכנסתי גול ובהארכה כבשתי שני שערים

Angeldust1

New member
אהבתי את הרעיון../images/Emo45.gif

וואי כמה זמן לא כתבתי בפורום הזה.. ננסה לענות יתרונות: אני יודע לזהות שחקנים טובים, אני יודע איזה תכונות אני רוצה מכל שחקן בכל עמדה ומזהה אותן בפרופיל האישי שלו, ומסתמך גם קצת על ההיסטוריה שלו. אני יודע להשתמש בחיפוש השחקנים, אני מכניס ערך מקסימלי, תפקיד ואת התכונות הרצויות וככה מסנן לעצמי רק את הטובים ביותר. כל עונת העברות אני משקיע את כל המרץ שלי בלבנות את הסגל הכי טוב שאני יכול לקבוצה שלי. חסרונות: מתקשה במציאת טקטיקות חדשות וטובות ובד"כ נשאר נאמן לטקטיקה המסורתית שלי שעליה אפרט בהמשך. אני גם בזבזן כפייתי. כל עונת העברות אני חייב להוציא את כל התקציב עד האגורה האחרונה והרבה פעמים אני מביא שחקנים מיותרים\כאלה שלא משחקים כמעט ונשארים מתוסכלים\סתם כאלה שיכולתי להביא טובים יותר בכסף ששילמתי עליהם אם לא הייתי כל כך ממהר. אני בד"כ לא נותן הזדמנויות לשחקני בית ומעדיף להסתמך על רכש. סוג משחק אהוב: אני אוהב לקחת קבוצה בינונית בליגה שלה ולהפוך אותה לאימפריית ענק. לקחת קבוצות כמו אתלטיקו מדריד, פיורנטינה, טוטנהאם, אברטון, לה קורוניה, פארמה ועוד קבוצות בסגנון הזה ולקחת אליפות תוך 2-3 שנים ואח"כ להביא גם את התואר האירופי. באמצע ככה. בין אלה שלוקחים קבוצות גדולות לאלה שלוקחים קבוצות מליגות נמוכות. שיטת משחק אהובה: מה שנקרא 4-4-2 יהלום. 4 בהגנה, קשר אחורי, 2 קיצוניים, קשר התקפי ו2 חלוצים. משחקני האגף שלי, גם הקיצוניים וגם המגינים אני מצפה להצטרף לכל התקפה, לרוץ באגף במהירות מסחררת ולהרים כדורים לרחבה. במיוחד לקיצוניים צריך להיות דריבל טוב ומסירות מדויקות. הקשר האחורי צריך להיות יצרתי, לדעת לתקל, כזה שיודע גם לבנות וגם להרוס התקפות. הקשר ההתקפי צריך כמובן להיות יצירתי עוד יותר, שתהיה לו שליטה בכדור, שיכין לחלוצים כדורים על מגש של כסף ויידע לבעוט מרחוק. אני אוהב בלמים שיש להם משחק ראש טוב ושיודעים לשמור אישית וכמובן יודעים לתקל. אם יש להם אנטיסיפיישן טוב זה בונוס גדול מאוד. בנושא החלוצים יש לי כלל ברור מאוד. לא תראו אצלי חלוץ עם פחות מ15 בפינישינג או כזה שאני יודע שאין לו פוטנציאל ל20+ גולים בעונה. יש לי חולשה לסקוררים ואני לא מצפה מהחלוצים שלי להרבה מאשר פשוט לדעת לשים את הכדור ברשת. קבוצה אידיאלית לאימון: אתלטיקו מדריד. קבוצה מאוד כישרונית וכיפית. בכל משחק עד עכשיו אימנתי אותם. הישגים גדולים: אליפות עם לידס יונייטד בFM2005, טריפל עם פארמה בCM2003, טריפל עם פ.ס.וו בCM2004, דאבל ובעונה שאחריו טריפל עם נאפולי בCM2002, אליפות בעונה הראשונה עם אתלטיקו בFM2007, זכייה ביורו 2012 עם צ'כיה בFM2005. רגע בלתי נשכח: זכייה במונדיאל 2010 עם אנגליה בFM2005, עם 1-0 בגמר על ארגנטינה משער ניצחון של מייקל אוון בדקה ה86. הרבה ממה שהפך את הרגע ההוא לבלתי נשכח זה הדרך המופלאה שעשיתי עד לגמר אבל ההודעה כבר מתחילה להיות עמוסה מדי מכדי שאני אספר גם על זה. שחקני מומלצים: סטפן איברסן(רוזנבורג), פרדי גוארין(אבינגאדו), ג'ובאני פטריסיו אספינוזה(קיטו), סמיר נסרי(מארסיי), חאתם בן ארפה(ליון), ויטלי קוטוזוב(סמפדוריה), הוגו ויאנה(ולנסיה), בן סהר(צ'לסי). אלה המומלצים שלי שאפשר להביא במחירים טובים בFM2007. אם נתחיל פה להיכנס למנג'רים קודמים זה לא ייגמר..

Angeldust1

New member
ויש לי משהו להוסיף

תכונות כלליות שלי כמאמן: אני משחק מאוד התקפי, מצפה מהקבוצה שלי תמיד לתקוף עם 7-8 שחקנים ואוהב משחק דרך האגפים. אני שונא להתקפל לבונקר ועכושה את זה רק אם אני מוביל בגול אחד במשחק חשוב בדקות הסיום, כשאני רואה שהיריבה שוכבת לי על השער והקבוצה שלי לא ממש במשחק. אני כמעט אף פעם לא מדבר עם התקשורת ובד"כ מסרב להגיב לפניות שלהם. הם מבחינתי סתם קוץ בתחת. וזהו בערך, אין עוד משהו מיוחד

למעלה