פרופילי נדידה

uridat

New member
פרופילי נדידה

שלום חברי הפורום לאחר שחיפשתי אך לא מצאתי אני מעז לשאול. האם יש במחשבי HP אפשרות להגדיר פרופילי התחברות שונים לורך התחברות באתרים שונים? אני יודע שב IBM יש אפשרות כזו. האם לHP יש משהו בסגנון? האם יש תוכנה עצצמאית שיודעת לבצע זאת? תודה

shlomi_e

New member
בבקשה.

גם אני חיפשתי תשובה לבעיה הזאת ומצאתי תוכנת צד שלישי טובה מאוד. מלבד הפיצ'ר הזה יש שם עוד המון שטויות מעניינות. ממליץ.

shlomi_e

New member
אאה..שכחתי להגיד ש....

ראשית עלייך להתקין את התוכנה. תכנס ל DOWNLOADS .... ואז תבחר התקנה למערכת ההפעלה המתאימה....

נשמע נחמד

אשמח לשמוע חוות דעת נוספות לפני שאני מוסיף את זה לקישורים. הייתי מתקין את זה בעצמי אבל יש לי IBM

shlomi_e

New member
אני ממליץ בחום.

אתר ה"וויג'טים" מספק אחלה פיצ'רים מדליקים ושימושיים. אישית, אני משתמש בהם כבר המון זמן וגם רבים מחברי. פיצ'רים כמו: מידע על המכונה בצורת גרפים/שעונים/סקאלות....וכמובן פרופילי נדידה (טובים לא פחות מ active connection), רדיו מהארץ (גל"צ/גלגלצ) ומחו"ל (ספרד/צרפת/ארה"ב ואפילו פולין??!!), לוחות שנה, תחזית (כן..כן..גם מהארץ), חדשות, ספורט, משחקים נחמדים ושאר ירקות... בקיצור, מאוד נחמד, שימושי ולא מציק.

uridat

New member
אם כבר

אז הנה קישורים לעוד תוכנות כאלו שקיבלתי מפורום אחר. אין לי מידע אליהן. מה שנקרא "יד שניה" יהיה נחמד לשמוע תגובות. (גם לי יש IBM. הבירור בשביל חבר).

למעלה