פרופוליס

יוסי ר1

Active member
פרופוליס

לחברים והחברות שלום. גיליתי במיקרה פורום זה, ונראה בהחלט מעניין. יש לי כוורת דבורים, ואני אוסף מפעם לפעם מעט פרופוליס. מישהו יודע איך מכינים מהפרופוליס תמצית? באיזה ריכוז? איך לשמור? כל מידע יתקבל בברכה.

מצאתי לך מאמר מאוד מעניין שעונה

על השאלות שלך.. שיהיה לך יום נהדר... אגב, נהדר שיש לך אופציה לאסוף פרופוליס גם אני רוצה כוורת

יוסי ר1

Active member
מיצוי פרופוליס

ללימוננינה שלום.תודה רבה על המאמר, יש לי עכשיו עוד מאמר לאוסף. הבעייה היא, שהמאמר הזה לא עונה על אף שאלה שלי: איך למצות, באילו ריכוזים וכו'. מה שאני צריך זה את תהליך הפיכת פרופוליס גולמי למוצר בר שימוש. אב, אם את מעוניינת בכוורת, את מוכנה לחטוף את העקיצות שנלוות לטיפול בכוורת? לי זה כדאי, הדבש שאני רודה (דבש פרחי בר) אינו לשום דבר שאכלת או חלמת עליו. זהו גן עדן אמיתי!

0 אור 0

New member
אפשר לבוא ללקק???

אחד הכיפים של הילדות היה לבוא ל"סבא דבש" (כך קראנו לסבא שטיפח את הכוורות) ולקבל ממנו חלת דבש לנשנוש ... אמנם את הדבש אני קונה ישירות מכוורן שמוכר את כל תוצרתו לעובדים אצלנו בקניה מרוכזת - דבש אמיתי אמיתי, אבל שנים על גבי שנים כבר לא הגעתי לחלת הדבש הנוטפת ישר מהמקור.

saritsh

New member
זה המידע שיש לי

ככה הסביר לנו שלוס בקורס. הכנת ת.א.פרופוליס – משרים את הפרופוליס לשנה וחודשיים באלכהול ביחס 1:1 עד שמומס ומערבבים טוב. לא יודעת איזה חוזק האלכהול אבל לפי הטעם זה רכוז גבוה מאוד.

יוסי ר1

Active member
תודה

לsaritsh שלום. תודה על המידע!. הדברים מסבירים לי את מה שחשבתי כבעייה, כי ניסיתי באמת למצות באלכוהול, ושום דבר לא קרה (הפרןפוליס לא נמס). אבל אם צריך להמתין שנה וחדשיים, כנראה שזו התשובה, וצריך אורך רוח עד שהפרופוליס יאות לשתף פעולה. אז עוד שנה וחודשיים מהיום אספר לכם אילו פלאות העסק חולל!

למעלה