פרופ´ דוד בידר ???

פרופ´ דוד בידר ???

בוקר טוב לכן/ם. האם אתם מכירות את פרופ´ דוד בידר? והאם אוכל לקבל קצת פרטים עליו מומלץ ? לא מומלץ? וכל פרט קטן שיוכל לעזור לי. (אין לי ממש פרטים עליו פשוט שמעתי את אחת העובדות אצלנו מדברת על הפרופ´ הזה והתביישתי לשאול אם הוא מומחה לפוריות - הפריות....) תודה ויום טוב.

פרפ בידר ../images/Emo45.gif

היי אופטימית: פרפ בידר מטפל בי בתל השומר:והוא רופא מקסים,מיקצועי מאוד,רגיש,ממש 10 של רופא. נותן תקווה... פרפ בידר עובד בתל השומר. באסותא ואם אני לא טועה ברמת מרפא ברמת גן. אופטימית,אישית אני ממליצה מאוד עליו. וכן...... הוא מומחה להפרייה חוץ גופית

כצי

New member
אין אין אין אין כמו בידר

הי אופטימית, אז ככה, אני מהפורום השכן. המיוחל. הריון אחרי טיפולים (IVF שלישי, שבוע 24). ומקווה לראות את כולכן אצלנו בקרוב. מתגלגלות באושר. אמן. לגבי בידר, אני מטופלת אצלו באופן פרטי והוא גם זה "שהכניס" אותי להריון. יותר מהכל חשוב לי להגיד שהוא איש מקסים, אדם נפלא וחם. שנתיים וחצי לקח לי ה"טיול" הזה. מתוכן בערך שנה וחצי אצל פרופ´ בידר ולא הייתי מחליפה אותו בשום אחד אחר. המומחיות שלו היא אכן פריון ו- IVF. התפקיד שלו - סגן מנהל מחלקת יולדות בתל השומר. חוץ מזה הוא עובד גם ברמת מרפא ורופא של מכבי בהוד השרון. הקליניקה הפרטית שלו היא בתל אביב (בזל) ואם מגיעים לטיפולים מורכבים (כמו IVF) הוא נוטה לעבוד עם אסותא. אם תחליטי שאת רוצה ללכת אליו פרטי, אני אשמח לתת לך את כל הפרטים שלו. (את יכולה לשלוח לי מסר) הוא כמו שאמרתי מקסים. וזמין בשביל המטופלות שלו 24X7 גם אם זה רק בשביל לקבל קצת עידוד או הרגעה. זו גם הסיבה שאני לא עזבתי אותו אחרי שכבר נקלטתי (וזו כמובן המטרה כשבוחרים רופא) ואני ממשיכה אצלו פרטי גם את מעקב ההריון ובשאיפה הוא גם יילד אותי. מאחלת לך ולכולן לשמור על האופטימיות ולהכנס לפורום הזה בקרוב רק כדי לעודד אחרות ולהמליץ ולהן.

פפושקי

New member
נראה לי שהכל תלוי היכן הוא מקבל

ולמה אני אומרת את זה? כי אני הלכתי אליו בגלל ההמלצות של בנות פה בפורום שכנראה הכירו אותו דרך בית החולים או פרטי ואילו אני הלכתי אליו דרך הקופה. לכן יכול להיות שמה שאכתוב פה לא יהיה מייצג אבל בכל אופן תוכלי להחליט באיזו דרך את מגיעה אליו. ולעצם העניין - דרך הקופה התור הולך אצלו בשיטת הסרט הנע. דהיינו אחת נכנסת השנייה יוצאת כשהממוצע זה כ - 5 ד´. בדרך זאת מן הסתם הוא לא לא בודק מה היו התוצאות של הטפול האחרון והאם יש לשנות את הטיפול אלא ישר נותן את הטיפול לפי הספר. יצא לא פעם אחת שבזכות הפורום הזה, שאלתי אותו אם לא כדאי בהסתמך על התוצאות לשנות/להוסיף טיפול ורק אחרי שהארתי את עיניו הוא אכן שינה/הוסיף טיפול. ועוד משהו, עד עצם היום הזה הוא אפילו לא עשה לי בדיקה וגינלית והכל מתבסס על בדיקות ומעקבים שאני עושה במכונים. לכן החל מהחודש הבא אני כנראה אהיה במקום אחר... מה שכן, גם דרך הקופה הוא זמין בנייד והוא מאמת טיפוס נחמד, אבל כמו שאמרתי לא מספיק מתעמק כאשר את באה אליו דרך הקופה. אגב - גם לחברה שלי קרה שוב ושוב אותו הדבר עד שהיא עברה לרופא אחר. ושוב אני רוצה לציין שייתכן (וזה גם נראה לי הגיוני) שדרך בי"ח או פרטי הטיפול שונה לגמרי. שיהיה לך בהצלחה פפושקי

אור321

New member
מצטרפת לדברי פפושקי

גם אני הייתי אצלו ברמת מרפא דרך קופ"ח. הוא נתן לי הפניה להפרייה בלי לציין אילו טיפולים עברתי, פנו אלי ממכבי וביקשו שאפנה אליו כדי שיפרט, פניתי אליו והוא סירב לכתוב לי בטענה שזה לא התפקיד שלו, ואם הוא יכתוב לי אז הוא יצטרך לכתוב לכל אחת והחזיר אותי בידיים ריקות והייתי צריכה להסביר את זה לקופ"ח וזה בטח יעכב אותי ואני לא אוכל להתחיל בטיפול החודש.

רומי 007

New member
אויש, לאן נעלם מה שכתבתי?

בקיצור: כתבתי על בידר שהוא נהדר מקסים רופא אולטימטיבי - מעודד, חם, אופטימי, רגיש ומקצועי. טופלתי על ידו בIVF בתה"ש וכמובן אני ממשיכה אצלו את מעקב ההריון. את התגובה שלו כאשר הודעתי לו שהצלחתי - לא אשכח. מומלץ בחום!!!!

נועם@בת

New member
את מתכוונת להודעה הזאת?

"רופא נהדר, מעודד וחם. טיפל בי בתל השומר בIVF, תמיד מלא אופטימיות גם בימים הקשים ביותר שלי יצאתי ממנו עם חיוך. כשסיפרתי לו שהצלחתי בהפריה הרגשתי שהוא מאושר בשבילי באמת. כמובן שאצלו בחרתי להמשיך במעקב הריון והוא משרה עלי גם היום את האוירה השלווה שלו. מומלץ בחום!!!" המפלצת בלעה לך אותה. אם נעלמה לך הודעה- קודם כל חפשי אותה בכרטיס האישי שלך- שם אני מצאתי אותה.
נועם

../images/Emo36.gifמנוגון ../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif

קודם כל תודה על כל התגובות שנשלחו. לא רציתי לפתוח הודעה חדשה, אז שאלה בלי קשר לד"ר בידר, אבל עידכון קטן אתמול הראתי לבעלי את התגובות שלכן בפורום הוא ככה גירד במצח כמה שניות ואמר לי את יודעת השם של הד"ר מצלצל לי מאיפושהו, תוך שניות הוא התקשר לחמותי ושאל אותה אם היא מכירה את פרופ´ בידר כי השם מוכר לו, היא מייד אמרה לו בטח הוא קרוב משפחה שלנו וככה כמה דקות היא שיבחה אותו כמה שהוא טוב, וכמה שהוא מקצועי,ובלללה... ואם אני לא טועה הוא גם היה בחתונה שלנו. אז העולם באמת קטן היא הבטיחה לי שהיא תדבר איתו באופן אישי ואין לי מה לדאוג הוא יטפל בי אם וכאשר אני יחליט שאני רוצה לטפל אצלו על הצד הטוב ביותר.. זהו אז ההתלבטות כרגע היא האם לעבור אליו או לאסף הרופא - יש לי חודש אחד להחליט - אכן דילמה קשה!!! . אז לשאלתי : איפה הכי טוב להזריק את המנוגון? אני צריכה להזריק היום 3 אמפולות, האם כדאי להזריק את 3 האמפולות יחד או שגם בזה כמו הגונל יש יחס של 1 :3.. אשמח לשמוע המלצות מכן, כי רק בפורום למדתי את כל הטיפים הטובים ביותר, במיוחד אחרי שהתקשרתי לאחיות ושאלתי איך כדאי להזריק והם ככה התווכחו בינהם יחס כזה לא יחס אחר..... ויתרתי וידעתי שמהם לא תצא הישועה לכן אני פונה אליכן בבקשת עזרה... תודה רבה

נוג

New member
../images/Emo101.gif לגבי מנוגון

היי, אני מזריקה את המנוגון ביחס של 1:3 כמו את הגונל, אני גם חסידה של הזרקות תת עוריות עם זה אפשר ( ההמלצה מעל 4 אמפולות להזריק לשריר) אז עם 3 אפשר לבטן או לירך. אני מעדיפה לבטן שתי אצבעות מהטבור עם זה קצת שורף אני שמה קצת קרח. שיהיה ב
נוג

רומי^^

New member
את המנוגון אני מזריקה לשריר עם

המחט השחורה/אפורה (בטוסיק). אני מוהלת אותו 3:3 (ככה לפחות עשיתי עד עכשיו) אבל נראה לי, לפי העיצות פה, שאעבור לפָּחות סליין על כל אמפ´ של חומר. אישית - לי המנוגון לא עשה שום רגישות או כאבים(אבל מצד שני - אצלי הכל הפוך ממה שאצל אחרות
)

אולה *

New member
מספר תשובות

מהקל לכבד: 3 אמפולות של מנוגון ניתן לדלל עם מדלל 1 בלבד. אני תמיד מעדיפה זריקה לטוסיק - ככה פחות כואב לי, פחות שורף לי ואני פחות מרחמת על עצמי (=לא רואה). בעלי מזריק לי עם המחט הכחולה 0.6*30. לגבי אסף הרופא ו/או כל מקום אחר. אין אף אחד שיחליט במקומך. ההחלטה תלויה בהמון דברים. מהיום אני מטופלת באסף הרופא (אחרי 5 IVF באיכילוב), ובינתיים הכל נראה מצויין
טוב, אי-אפשר לקבוע לפי ביקור אחד, אבל אהבתי שהרופאים לוקחים את הדם ומאוד זמינים. ד"א, אני מטופלת פרטית אצל רונאל והטיפול עצמו במחלקה בה הוא מנהל. בהצלחה!

למעלה