פרומו 3X16!

Elizabell

New member
פרומו 3X16!../images/Emo58.gif

לפי משהבנתי יש גם בפרומו קצת מ3X17 לפי השורה הזו: Looks like there are clips from more than one episode ושם הסרטון ביו טוב הוא: Preview Episodes 316 and 317 אז תחליטו בעצמכם אם אתם תראו או לא, אני דווקא אהבתי את הפרומו, ולפי הספויילרים שקראתי, זה מתאים, אבל כמובן לא מראים את הכל. הינה הפרומו לפרק הבא: לצפיה להורדה

Miss CB

New member
אוה (../images/Emo58.gif..)

עוד מישהו שם לב שיש שם שניה עם האוס במדי צבא? Oם

Elizabell

New member
כן שמתי לב. ../images/Emo58.gifמש"ש

אם קראת ספוילרים, אז את יודעת שזה חלק מחלום של האוס. הפרק הבא יהיה בסגנון 2X24...יהיה הזוי...

Miss CB

New member
אה אוקיי ../images/Emo58.gif משש

לא ידעתי דווקא.. אבל עכשיו כן
מעניין מה הקטע (אם את יודעת, אל תספרי לי). וור רמיניסנס? מבוגר מדי להיות בעיראק (מה גם שאנחנו יודעים איפה הוא היה בשלוש השנים האחרונות. ובכלל, הוא לא מסוגל ללכת בלי מקל, בטח שלא לרוץ ולהילחם), צעיר מדי בשביל ויאטנם (נראה לי שלשם הם כיוונו - סליחה על משחק המלים - כשנתנו לו אמ16) ולא-נולד-עדיין מדי בשביל קוריאה או מלחמות העולם. וגם אם הוא כן היה בגיל המתאים, הוא לא נראה לי הטיפוס שילך להלחם. בטח שלא במדינה כמו ארה"ב שצריך להתנדב בשביל זה. הוא ציני מדי בשביל להיות פטריוט, לא? (ובנימה זאת, שבוע טוב ולהתראות, מחר חזרה לבט"ר. דאמיט.)

Miss CB

New member
אה, המפרץ. ../images/Emo58.gifמשש

מלחמת המפרץ. הגיוני יותר מבחינת גיל ורגל. סליחה על הדיליי. ועדיין, האמנם??

Elizabell

New member
לאאאא!| ספוילר| מש"ש

חחחחחח זה יהיה חלום! מתאים, אבל זה לא קרה. >< יהיה שם משהו מעגניב ביותר, זה יהיה פרק בסגנון 2X24.... טוב, סורי שבירברתי יותר מידי. לילה טוב אנה

Miss CB

New member
אוקיי אוקיי ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gifמשש

חשבתי חלום בתוך הפרק והוא נזכר או משהו בסגנון. אם ככה מעניין מה ההקשר. בפרומו נראה שהפייס'ש'נט (אי אפשר להדחיק מבטא בריטי לגמרי הא?) הוא חייל אז בטח יש מין סיפור שלם נגד ובעד מלחמה או משהו כזה, ואז הוא חושב, הממ, עד כמה טוב אני אראה במדים? או משהו כזה. נחכה ונראה. ליתר דיוק, נחכה ונחכה ונחכה ונחכה ונחכה ונחכה ואז נראה. ואז נראה 9 פרקים ברצף (תודה באמת) ואנחנו עכשיו ב15 ככה שזה עד סוף העונה.. יש להם 9 פרקים להמשיך ולשבור את גבול הטירוף! מה הלאה, חייזרים הגיעו בשביל בריין טרנספלנט? סתם, סתם, מעוות ובלתי אפשרי בעליל זה טוב (במקרה הזה בכל אופן). לפעמים אני חושבת שהחור הכי גדול בעלילה של האוס זה שאין מצב שמישהו שעושה את כל הדברים האלו ישאר בתפקיד. אבל מה הכיף אחרת?

למעלה