פרומו רשמי לזיגי

YossihNew

Well-known member

כמה רשמים:

כולם שמחים חוץ מתמוז. למה? כי שיקמה שרה שיר, וכנראה תמוז לא סולחת לה.

תום פרץ עדיין יהיה וידווח.

מיקי מריחה קאמבק- של ניב ותמוז.

שיקמה וניתאי סופסוף ביחד. רבאק, כמה זמן לקח להם. זה יותר הגיוני מנימי ואלומה.

אני חושב שהם איפרו את אמיתי כדי שימשיך להיראות עם ויטליגו, כי העור שלו לאט לאט מסתדר. ולנטע יש חבר- שהיה אמור להיות עומר דרור.

מי נוסע במכונית המסתורית? ובנימה זו: נפתחה ההרשמה לפרס מכונית המסתורין של השנה בטקס סיכום שנת 2022.

ודואטים. בעצם, מה שקורה כאן זה לא דואטים של זיגי (כמו ניר בר גפן ששרה עם נינט). זה אנשים מדברים על הדואטים של עצמם! בר שזאת גאיה תשיר עם הארי סטיילס- אחת מחבורת בנות עם אחד מחבורת בנים. ניב ישיר עם ליידי גאגא שתלמד אותו על מוזרות. תמוז עם בילי אייליש- שלקחה השראה מאלה. מיקי עם פארל ויליאמס- הוא תמיד Happy. שיקמה עם מיילי סיירוס כי שתיהן חביבות על הפשוטע. ומוריס המלך ישיר עם אלטון ג'ון המלך.

משהו קורה לדורי (וזה עוד כלום לעומת השריפה!)

אזולאי חוזר. בנימה זו: גם ישראל אטיאס הופך להיות מלך הסדרות, ואפילו אולי מקבל תפקיד גדול יותר בזגורי!

משום מה שיקמה קראה למשטרה ומשום מה ניתאי נעצר! בטוח היא לא קראה למשטרה עליו. נכון? ניתאי יעצר על דבר אחר.

יש את אלין ובר. תגידו, הבורגר ראפ מחייב שתעבוד בו אלין אחת עם הורים מוזרים?

נטע תמנע מדורי לפרוש.

למיקי ישרוף (עונה בסימן מכבי אש, הבנתי). והיא תעבוד בבורגר ראפ! זה היה נדיר, נכון?

ובנוסף, שירה האהיבה שלי מצלמת את עצמה. למרות שכולנו יודעים איפה היא מצטלמת הכי יפה. נכון?

YossihNew

Well-known member
בנוסף, בנוגע לבלי מסכות:

כפי שראינו, מיקי הגיעה הביתה בבטחה.

שוב פעם מרדפי פשע- כמו בתחנה.

שמעתם הצצה לעלילת השריפה. יש להם משהו עם שריפות, חבר'ה. אני כמעט בטוח שגם בפלאשבק.

ושירה עוסקת בסוגיה החשובה ביותר- השיער שלה העונה בהשקה לסיפור המשפחה. אני אשמח להרחיב בנושא. שימו לב לקים מסוסי פרא, ולגוון השיער שלה...

ובהצצה: מהממת אחת מכירה במהממות של מהממת אחרת וכרגיל, מדברים על השיער. ולמה גאיה החליטה שהיא מתעמתת עם מלכות שלי? ולמה בר? למה בר דווקא?! אתם יודעים, בזירה...

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
זה בסדר, שיר, אף פעם אין דבר כזה יותר מדי שירה לוי.

למעלה