פרומו לפרק 4

y a m i girl

New member
רק דבר אחד|ספולר|../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

סאם\קווין זה יותר מידי בלונד במקום אחד
סוףסוף הוא יהיה בגליי קלאב ( כמה לא צפוי...) אבל מה קווין, מה?! מה עם זה שראין מרפי הבטיח שבעונה 2 לקורט יהיה חבר ספורטאי... אוף, עצוב לי שהוא לבד :( אוו, תחרות, לא הגיעו למסקנה שהם לא מסתדרים עם תחרויות? ( א- רייצ'ל בטח תשתגע, כרגיל. ב- תזכרו מה קרה פעם שעברה שהם התחרו אחד בשני, הם לקחו "ויטמין די")...

../images/Emo58.gif לגבי קורט

ראיתי לא מזמן ראיון איתו שבו הוא אמר שיהיה קו עלילה אחר שיהיה מעניין לא פחות אבל לא בטוח שיהיה לו חבר.

y a m i girl

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

תראי, אומרים שלא בטוח יהיה בניהם משו, שזה קצת מבאס כי מסכן ( למרות שסאם לא מגיע לו. ולמרות שהבדיחה עם הכדורי טניס דרשה את זהXD) בכל מקרה, אומרים שדארן כריס (
) שעכשיו יהיה בגליי ( ואני לא יכולה לחכות לראות אותו כבר!) וישחק תלמיד גיי מגלי קלאב מתחרה אולי יהיה ( ואולי לא...) אבל אתם בטח מעודכנים כמוני בכל הדברים האלה, אני בטח לא מחדשת כלום. במידה וכן - http://ausiellofiles.ew.com/2010/09/26/darren-criss-glee-kurt-boyfriend/ בכל קרה,זה הרבה יותר יתאים לי מאשר סאם, בעיקר כי אני מתה על דארן... וכי דארן לא שר מספיק יפה בקטע שיש שם, אז פה זה כבר יותר טוב ( מתחיל לשיר בערך ב0:35) - http://il.youtube.com/watch?v=1Qzn1JHZi8I (ובכללי על דארן, אם את אוהבת הארי פוטר ולא ראית את a very potter musical ואת ההמשך שלו - מומלץ)

shaharory

New member
בדיוק באתי לפורום כדי לספר עליו

אבל הקדמת אותי. הוא כזה מושלם!!! אני חולה ובבית כבר כמה ימים וקראתי איזה 600 עמודים בהארי פוטר 7 והתבאסתי שנגמר ואז מצאתי את המיוזיקל הזה שעכשיו אני באקט2 וזה ממש תרפיה
ואז גיליתי שהוא הולך להיות בגלי.. אני מקווה שהוא לא יהיה עם קורט ושסאם כן

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifדארןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אושר גדוללל :):) (אני כנראה אצטרף לפורום רשמית ברגע שהוא יופיעXD) השלמות
..

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחחחחחח מצטערת

אני גם שונאת שזה קורה לי
(בעיקר כשאני נהיית אובססיבית לשחקן
) את האמת הייתי בבאסה כשהוא התקבל לגלי ועכשיו כל היקום יכיר אותו
(אבל מגיע לו, כזה יצור מוכשר
)

titi2008

New member
איך קוראים לסאם במציאות?../images/Emo85.gif

והוא ממש מוכר לי אתם יודעים איפה הוא עוד שיחק?

למעלה