פרומו לפרק הבא

מסתבר שSN זכתה ב-2 פרסים!!

היה את הטקס People's choice awards 2012 ועל טבעי שלנו זכו בסידרת המדע בדיוני של השנה וגם בדרמת השנה!!! איזה יופי
לצערינו ג'ארד וג'נס הבריזו אז אין תמונות חדשות..(לפחות היו שולחים את מישה..) הנה כל הזוכים: http://www.peopleschoice.com/pca/awards/nominees/

riktal

New member
תודה רבה על כל הסרטונים והתמונות

עצוב באמת שהם לא טרחו לבוא, אבל הם היו בכנסים...או שזה נראה יותר כמו הסט של הסדרה, אז אולי הם חזרו לצלם?

זה נראה כמו סט...

אז כנראה שכן... בעיקר חבל כי הם לא הולכים כ"כ לאירועים וכאלה..הם צריכים לעשות מינגלינג ואני רוצה לראות עוד תמונות חדשות של ג'נס!
אוי והם יכלו לפגוש את קריסי
ובבקשה!

איזה חוצפה!!!

קראתי את כל הכתבה וזה פשוט דוחה..אני לא מאמינה שעד שהם זוכים בTV DRAMA שאני חייבת להודות אפילו הפתיע אותי..כי בתכלס זה לא ממש נחשב דרמה, אפילו לא טרחו להזכיר את זה בטקס עצמו וגם לא הזמינו אותם.. באמת השומר ראש שלהם כתב: so when we win best actor best drama and best syfy next year maybe they'll invite the guys הנה קטע ממש נכון מהכתבה: nre fans are used to disappointment. Our shows are cancelled prematurely, they rarely earn billboards, posters or magazine covers, and unless our addictions are aired on HBO or AMC, we know that they won't get awards recognition, no matter how consistently compelling the storylines are, or how heartbreaking the performances can be.
אבל כמה תגובות תומכות היא קיבלה..המעריצים צריכים להתלונן..למה שבתכלס זה לא יעזור עכשיו כי הטקס כבר היה..

למעלה