פרומו לעונה הבאה

Ayelet 363

New member
פרומו לעונה הבאה

אני עוד צריכה להשלים את הפרק האחרון (אבל היי, השבוע השלמתי שני פרקים. יאי
).

http://www.youtube.com/watch?v=xZ-KdlDhhbs&feature=player_embedded#!

וואלה...

שמעי אני לא יכולה להגיד שאני מופתעת..לפי העונה הקודמת לא היו צריכים בכלל לחדש אותם..זה שנתנו להם עוד עונה זה הזדמנות בשבילם לנסות לחזור למסלול או לסיים את הסדרה בצורה נאותה ולעשות סגירת מעגל כזאת שתשאיר את המעריצים מרוצים..

sirexrv

New member
נראה טוב. מקווה שיכפרו על הסחבת

"מתאבד" על הסדרה, אבל רק רק בעונות הראשונות...
מקווה שיהיה סיום הולם לסדרה.
תודה רבה על הלינק...

אני חושבת שתיהיה עונה 9

תמיד הם מוצאים איזה משהו שיתן להם עוד עונה חוץ מזה cw המנכל או משהו החתים אותם לעוד עונות ...
הריייטנג שלהם שורד הרבה יותר טוב מכל רייטנג של סדרות אחרות [יומני הערפד] אני בעצמי כבר העדפתי לא ליראות יומני הערפד כי זה לא מתקדם לשום מקום הכל חוזר על עצמו לעומת זאת בעל טבעי יש הרבה יותר אקשן והייתי הורגת אותם אם הם לא היו מחזירים את דין בדרך מחוכמת כזאתי או אחרת !!

ה-CW ידועים במשיכה של סדרות...

גם כשהסדרות כבר מגיעות למצב של jump the shark, הם מוצאים דרכים למשוך אותן ולמחזר עלילות. סמולוויל - 10 עונות, מגרש ביתי - 9 עונות, שלא לדבר על סדרות כמו 90210 ואחת שיודעת שאמנם כרגע בעונה ה5-6 שלהן, אבל בהתחשב באיכות הכתיבה הנמוכה והעלילות האוויליות (שבמקרה של "אחת שיודעת" הן ממש עלבון לאינטליגנציה של הצופה) נראה לי שרשתות שמכבדות את עצמן מזמן היו מבטלות אותן.

riktal

New member
כן, אבל במקרה של מגרש ביתי לדעתי

העונות האחרונות היו מרתקות (מהרגע שלוקס ופייטון עזבו אני מתכוונת), כך שההחלטה להמשיך אותם היתה לא ראה. במקרה של סמולוויל - טוב פה אני מסכימה שאפשר היה לסיים את הסדרה כבר באמצע הדרך.
וסתם בשביל הידע - הסיבה שהם לא ממהרים לבטל סדרות היא שהם רשת כבלים (כמו USA NETWORK של סייק "שלי"), ושתות כבלים לא ממהרות בדרך כלל לבטל את הסדרות שלהם אלא הן נותנות להן שוב ושוב צ'אנסים להוכיח את עצמם, מה שבדרך כלל משתלם להם.
מה שנראה לי זה שכל עוד לעל טבעי יש קהל מעריצים כל כך גדול, ה-CW לא יבטלו אותם, אלא אם כן ג'נסן או ג'ארד יגידו "נמאס לנו!" (ואם תשאל אותי ג'נסן בדרך לשם
)

riktal

New member
זאת סתם תחושה שלי

אחרי שראיתי אותו בקומיקון ובעקבות כמה ראיונות איתו שיצא לי לראות השנה

משי22

New member
ג'נסן אמר אחרי עונה 5

שמספיק לו... והוא עדיין שם.

לא יודעת, בדרך כלל אני לא בעד למשוך סדרות בלי סוף. אבל גיליתי שבאמת לא יכול להימאס לי מדין ווינצ'סטר (אין לי מושג אם זה רק בגלל השחקן או שזאת הדמות שאני כל כך אוהבת; לא ראיתי את ג'נסן מספיק בסדרות אחרות). אז מצידי הם יכולים להמשיך עם זה עוד ועוד. אם הם לא סיימו בעונה 5, איפה שהייתה יכולה להיות סגירה יפה לסיפור, אז כל עוד יש להם רעיונות לפרקים חדשים אני בעד

חחחח סתם מתוך סקרנות

מה בדיוק קורה בגוסיפ שהוא עלבון לאינטיליגנציה? (לא שמהתחלה היא היתה בדיוק חוכמת הדור.)

וסמולוויל באמת היתה שיא המריחה..

למעלה