פרויקט X

ainsanto

New member
פרויקט X

ראיתי את הפרק השני והסידרה אחלה אבל יש לי בעיה עם אדם. הוא שיחק את לקס לותר באחד מסרטי סופרמן(או שאולי בלואיס וקלארק?) אני חושבת, והוא מאוד לא אמין והשיבוץ שלו לדמות גרוע בעיני והאם רק אני מקבלת את הרושם שהוא מתעסק עם הבלונדה? מה שהופך אותו לפדופיל(נו, בערך) ומישהו מוכן לספר מה היה בפרק הראשון? נ.ב- האם הדמיון של אקהרט למגנטו(מאקס מן) הוא מקרי או לא? והאם הדימיון לאקס מן בכלל מקרי או שזה פשוט חיקוי, או גירסה אחרת? (מוטציות רעות, מוטציות טובות, מנהיגים וכו וכו)

SaberTooth

New member
לפי מה שאני הבנתי הסידה מבוססת על

אקס מן.... לכן הדימיון הרב לאקס מן!

green lantern

New member
לא מגנטו אלא סנטור קלי

מגנטו הוא מוטציה שנלחמת בבני האדם סנטור קלי הוא גזען שונא מוטציות... יש דמיון לאקס מן ודומיו מחברת מרוול ואפילו בסוף כל פרק כתוב מרוול עם הלוגו שלהם...

shay2001

New member
(כנראה יש לך חור בהשכלה)

או.קיי לכל מי שיודע (ולכל מי שלא) XMen היא סידרת קומיקס של חברת Marvel וראו מה הפלא גם פרוייקטX או MutentX הוא סידרה של Marvel (אפילו כותבי הסיפורים הם אותם אנשים)... הדמיון הוא בכוונה כי בוא נגיד אם פרוייקטX תיכשל זה לא ייתן שם רע לסידרה (סדורת קומיקס) XMen. העליה שונה לגמריי למרות שיש כמה דברים משותפים כמו המטוס השחור (הציפור השחורה) שנכנסת בהר ההולגרפי... האיש שמגלם דמות אבהית הדומה לאסוויר...

למעלה