פרויקט EPP - שבוע 7

chayahd99

New member
פרויקט EPP - שבוע 7

אתן מוזמנות לעדכן לגבי הסטטוס שלכן וגם לענות על השאלה הבאה: נראה לי שכדאי לעבור לעדכונים פעם בשבועיים, מה דעתכן

חרוזית1

New member
../images/Emo45.gif הימים והשבועות ממש רצים לא התקדמתי

מעבר לשני משושים

nesherkal

New member
כן, חיה, פעם בשבועיים ... ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

אין צורך למהר, לא כולן ממהרות או מתמקדות רק בזה. אני מתקדמת יפה, יש לי כבר 2 שורות שלמות מתוך 5. אבל בעבודות כאלה עובדים לאט בכיף ולא ממהרים לתאריך סיום. אני מאד רוצה לסיים מפני שיש לי כבר רעיונות לעבודות טלאים נוספות.

נ אוה

New member
ההתקדמות שלי די מזערית

וגם אני חושבת שפעם בשבועיים זה בסדר

chayahd99

New member
מדליק../images/Emo70.gif

באיזה גודל המשושים
האם מדובר במשהו כזה
המשושים בתמונה הם בגודל 1 אינץ'
נראה כמו עבודת נמלים, אך מצד שני ההתקדמות בוודאי מאוד מהירה.

chayahd99

New member
אני דווקא התקדמתי

וכפי שאפשר לראות בתמונה המצורפת יש לי 7 משושים מורכבים ועוד כ - 40 טלאים שצריך לחבר למשושים. יש לי עוד 5 טלאים להכליב ואז אני צריכה לגזור עוד ניירות וטלאים. הקושי הכי גדול שלי הוא בחיבור הטלאים זה לזה. התפירה היא מאוד איטית ובגלל שכל מקטע לוקח לי כ"כ הרבה זמן אני מתייאשת ועוזבת את זה ועוברת להכלבת טלאים נוספים. אני חושבת שזו טעות ואני כן צריכה במקביל להתקדם עם הרכבת המשושים כי בסוף אני אתקע איתם. האם יש למישהי המלצה כיצד לחבר את הטלאים זה לזה בצורה יותר מהירה
אשמח לכל עצה בנושא.

nesherkal

New member
חיה, הצבעים והמראה יפים מאד....../images/Emo140.gif

המשיכי בלי להתיאש וחשבי על הנשים של שנות ה-30. הדרך היא לתפור תך נסתר ידני בסבלנות וכיף. זה המון עבודה, אבל זה הענין ב-EPP . בהצלחה וישר כח!

חרוזית1

New member
גם אני בבעיה כזו התפרים צריכים להיות מאד קטני

קטנים וצפופים ולפעמים אני אומרת מה אני צריכה את זה? אפשר לעשות במכונת התפירה בציק צק. וגם יותר יפה בפעם הבאה אצלם את התפרים מקרוב.

chayahd99

New member
../images/Emo9.gif אין ויכוח

אין ויכוח על כך שזה מדויק יותר ולכן מבחינתי יפה יותר. לא חשבתי לרגע על אופציית מכונת התפירה כתחליף. רק היה נראה לי שזה איטי עד כדי גיחוך ולכן חיפשתי דרכים להתייעלות. בינתיים החלפתי את המחט לכזו הרבה יותר דקה, כך הכנסת והוצאת המחט הרבה יותר מהירה. חוצמזה, הגדלתי קצת את המרווח בין התפרים. לא תזמנתי על השעון, אבל נראה שעכשיו כל בלוק מורכב במהירות רבה יותר. תודה לכולן על העצות והעידוד. טיפים נוספים יתקבלו בברכה.

למעלה