פרויקט EPP - שבוע 6

chayahd99

New member
פרויקט EPP - שבוע 6

אומנם באיחור קל השבוע אך זה הזמן לעדכן על מצב ההתקדמות שלכן. וכמובן אנו מקבלות בברכה את המצטרפות החדשות ומזמינות חברות נוספות להצטרף.

chayahd99

New member
ומה חוץ ממשושים../images/Emo35.gif

אנחנו כ"כ רגילים לראות את אותה שבלונה ברוב העבודות בטכניקת EPP אז הנה אספתי כמה דוגמאות לעבודות קצת שונות. אומנם אנחנו כבר בחרנו לנו שבלונה לעבודה הזו, אז הנה כמה רעיונות לעבודה הבאה. עבודת התלת-מימד בתמונה המצורפת לקוחה מהאתר הזה.

חרוזית1

New member
העבודה הזו מדהימה כי אני אוהבת צבעים חזקים

את העיגולים לא אהבתי

chayahd99

New member
ההתקדמות שלי

היום הספקתי להכליב עוד כמה טלאים ובשבוע שעבר הרכבתי עוד שתי משושים. ההתקדמות לא מזהירה, אבל כמעט גמרתי את שמיכת המשולשים שלי. כל שנשאר לי לעשות שם זה ביד ובכלל המכונת תפירה שלי התקלקלה כך שלזמן הקרוב אני רק עובדת ביד

nesherkal

New member
יש האטת מה... ../images/Emo3.gif

אבל אני אמשיך בסוף השבוע הזה. העיגולים מס' 3 מדהימים.

נ אוה

New member
טוב, אני התקדמתי קצת

יש לי 4 פרחים שלמים מוכנים ואני צריכה לעבוד גם על משושי הרקע. בשלב זה עוד לא החלטתי מה אני מכינה, אחליט בהמשך.

חרוזית1

New member
אני התקדמתי יפה מאד כי מכונת התפירה שלי

בתיקון. לא צילמתי אבל את הקופסה הקטנה החליפה כבר שקית ניילון גדולה. אז שני מעגלים מסביב למרכז כבר סגורים. לא החלטתי עדיין לגבי ההמשך .

נ אוה

New member
תראו איזה יופי, לא משושים - צורה מורכבת יותר

משולשים שיוצרים מתומנים הכל כל כך צבעוני. אני אוהבת מאד את העבודות שלה, כדאי לבדוק העבודה

chayahd99

New member
../images/Emo45.gif באמת יפה

באמת יפה אם כי זה צבעוני מדי לטעמי ויוצא שלא כל אחד מהבדים מקבל את מלוא תשומת הלב, כי הוא נבלע בתוך ים של צבע מהבדים האחרים. והנה הקישור לחלק ההעוסק בטלאים מתוך האתר שלו.

למעלה