פרויקט EPP - שבוע 4

chayahd99

New member
פרויקט EPP - שבוע 4

לאחר הדיון הסוער והמפרה שהיה לנו בשבוע שעבר, אני מזמינה אתכן להרגע השבוע ולעדכן על מצב ההתקדמות אצלכן. כמו כן, נדמה לי שיהיה נחמד שכל אחת תכתוב מה גודל הטלאים הבסיסיים שהיא מכינה ולאיזה גודל של עבודה היא מתכננת להגיע. שבוע טוב

חרוזית1

New member
גודל הטלאי שלי 1.1/2 אינטש אני רוצה להגיע

לגודל 1X1 מטר כל מה שהצגתי בשבוע שעבר כגזור - כבר עטוף ואני ממשיכה הלאה לגזור את ההמשך ולעטוף

חרוזית1

New member
אספר לכם למה הטלאים שלי בקפסה כזו

קטנה אני פשוט מכינה בבית את הבסיס ושמה בקופסה כאשר יוצאת מהבית לכמה שעות (בייבי סיטר, או נסיעה ארוכה) שולפת את הטלאים ותופרת .

chayahd99

New member
מצחיק ../images/Emo9.gif

אני דווקא חשבתי שמדובר בקופסא ענקית, מינימום סל כביסה. ככה זה היה נראה בתמונה אף על פי שאז זה אומר שהטלאים גם ענקיים והרי כבר אמרת לנו מה גודלם כך שזה לא ממש הגיוני. גם אני אוספת את הטלאים בקופסא קטנה בבית, אך בנוסף תמיד יש לי בתיק נרתיק קטן עם טלאים להכלבה וטלאים לחיבור. כך, במשך היום אם אני מחכה בתור באיזה מקום או שיש לי כמה דקות להעביר, אז אני תמיד מוציאה ומתקדמת קצת.

נ אוה

New member
רוחב המשושה שלי מזוית לזוית הוא 7 ס"מ

אני חושבת שהתקדמתי יפה השבוע. שיכללתי את הטכניקה בהתאם להמלצות של עדי וכן סרטון שמראה איך לעבוד ב-epp

נ אוה

New member
בתצלום הקודם הראתי את המוטיב שלי בעבודה הזו

גבעול ופרח המורכב מ-3 עלי כותרת. בצילום הזה יש עוד משושים מחוברים שהספקתי להכין

nesherkal

New member
ואצלי גודל המשושה מצלע לצלע הוא 10 ס"מ../images/Emo13.gif

יש לי כבר את בד הרקע ואני צריכה להתחיל לעטוף משושי רקע. אני רוצה להגיע לגודל 2מ' על 1.5 מ'

איריס ב1

New member
בעיית מינוח הנדסית...אמרו פשוט"אורך הצלע"

כך נכון וכ"כ פשוט.... סליחה שהערתי....
ו- עוקבת אחרי התקדמותכם בהשתאות ובלא מעט קינאה....
לכל המשתתפות.

nesherkal

New member
הערה נכונה ובמקום ולכן... ../images/Emo13.gif

אורך הצלע שלי הוא 6ס"מ ואני מתחילה לעטוף את משושי הרקע.

chayahd99

New member
ההתקדמות שלי...

ההתקדמות שלי השבוע שאפה לאפס
הדבר היחיד שהספקתי היה לחבר שלושה טלאים ל-"קוביה". מנגד, הכלבתי את עבודת המשולשים והתחלתי את התיפורים במכונה. תמונות בקרוב
ולגבי הגודל: אורך הצלע של כל טלאי אצלי הוא 2 אינץ' שזה מעט יותר מ- 5 ס"מ. לא תכננתי לאיזה גודל אני רוצה להגיע אבל אני מניחה שהכיוון הוא שמיכת תינוק.

ואצלי

6 תפורים, 6 מוכנים לעיטוף ותפירה ו6 נוספים מונחים על הבד לקראת גזירה. יש עוד כמה משושים מנייר גזורים (לא היה לי כח לספור)...אבל התקדמות בהשוואה לפעם הקודמת.

chayahd99

New member
מצויין../images/Emo70.gif

זו גם התקדמות. בלי לחץ. הרי אמרתי לך שאין מה למהר כי זו לא תחרות

למעלה