פרויקט EPP - שבוע 2

שומרתלב

New member
אצלינו בישו ביום רביעי !

בזאר שבועות !! הכל מוכן, כותבת מאילת !! עושה חיים !!

chayahd99

New member
../images/Emo68.gif את ממש חוזת עתידות

איך ידעת שאני הולכת לפתוח השבוע שרשור על בדים וצבעים
רק שתדעי שיש לי פתק בבית עם רשימה של רעיונות לנושאים לכל השבועות הקרובים וזה היה הנושא שמראש תכננתי שנדבר עליו השבוע. ואז אני באה לכתוב עכשיו ומגלה שזו בדיוק השאלה שלך.
אז האם אני יכולה להבין מהשאלה שאת מצטרפת אלינו
אני מניחה שהתשובות של הבנות, כולל שלי, יעזרו ויתנו לך מושג ורעיונות לגבי בחירת הצבעים, אך בינתיים אני יכולה להגיד לך מאיפה אני שאבתי רעיונות. במשך כמה ימים, לפני שהתחלתי, גלשתי ב - Google Images וחיפשתי תמונות של עבודות שנעשו בעזרת הצורה שבחרתי, המעויין. לאחר שראיתי סידורים שונים של החלקים ואת השפעת הצבעים על הדוגמא שנוצרה, יכולתי לבחור מה שמצא חן בעיני.

חרוזית1

New member
חיה החלטתי להצטרף האם העבודה חייבת להיות

ידנית? אני אעשה עבודה קטנה כרגע אני מסתכלת על כל הקישורים כדי להבין הכל

chayahd99

New member
כן

עקרונית הטכניקה של EPP נעשית בצורה ידנית, זה מה שתורם לדיוק בצורות הללו שקשה מאוד לחבר במכונת תפירה. בגלל שזה נעשה ידנית זה לוקח המון זמן ובדיוק בגלל זה אנחנו עובדות ביחד. זה המהות של הפרויקט ואני ממליצה שתצטרפי ואפילו תעשי בתור התחלה עבודה קטנה. יכול להיות שזה יתן לך חשק לעשות אח"כ עבודה נוספת יותר גדולה

חרוזית1

New member
אולי יש איזה תכנה שמאפשרת לצבוע את החלקים

מראש ולדעת איך לתכנן את הצבעים? ותודה רבה גם למי שהעלתה את הקישורים הברורים (ג'אסמאמ?)

chayahd99

New member
יש תוכנות

אבל אני לא מכירה באופן אישי. בכל מקרה, מדוגמאות שרואים ניתן להחליט בגדול על הכיוון ואחרי שיש ערימה של טלאים ניתן לסדר אותם בצורות שונות ולראות איך יוצא.

chayahd99

New member
לדעתי לפחות שלושה לא פחות

אבל אפשר גם הרבה יותר צבעים. מה הצורה שבחרת

למעלה