פרויקט רקיע

N a t a s h k a

New member
פרויקט רקיע

שלום, התקבלתי לפרויקט רקיע למגמת אלקטרוניקה מישהו שמע על הפרויקט? אם כן,הודה לכם על המידע (וחוות דעת
) כמו כן מישהו יודע אילו תפקידים אני יכולה לקבל בחיל החימוש מפרויקט רקיע? תודה רבה :)

shimonev

New member
את מחיל החימוש??

אין פה עדיין שוחרים מן חיל-החימוש יש פה רק מחיל-האוויר אבל זה שאת במגמת אלקטרוניקה רק הרווחת!!! את תלמדי אלקטרוניקה (לההההההההההה)

Prince Yoni

New member
קודם כל..

ברוכה הבאה
אנחנו לא מחיל החימוש אבל אני אשמח מאוד אם יהיו פה שוחרים מהחיל. כך או כך אם את באלק' אז רק הרווחת תהיי בטוחה, ותנסי להביא חברות/חברים מהבית ספר שלך.

N a t a s h k a

New member
תודה רבה לכם :) ../images/Emo36.gif

אני עדיין לא חיילת אבל מיועדת לחיל החימוש :) בכל מקרה אני לא ידעתי לאן לפנות כדי לקבל מידע אז םניתי לכאן תודה רבה בכל מקרה :)

N a t a s h k a

New member
תשובה בפנים../images/Emo26.gif

אוקי,קצת רקע כמו כל בחורה רגילה התכוונתי להתגייס ואחרי זה ללמוד.. לא מזמן קיבלתי הזמנה למבחני מעבר לפרויקט רקיע (סתם מבחן קל במתימטיקה) שלחו לי מכתב שהתקבלתי למגמת אלקטרוניקה בבה"ס להנדסאים של אונ' תל אביב הפרןיקט הזה הוא רק לבנות,הצבא מממן את הלימודים ןאני יוצאת עם תואר הנדסאי רציתי חוות דעת על הפרויק ממישהו ששמע על כך או אפילו השתתף בפרויקט נטשה :)

shimonev

New member
ההה

אז את לא שוחרת וזה לשוחרים בלבד!!!!!!! ואני אישית ממליץ לך ללכת על זה

סולחים על הבורות

זה מנקה, תאלינדי, כוח עבודה זול, תלמיד באקדמיה לניקיון, מומחה בעבודות שירותים, עושה תורנויות מטבח, פנוי לסנג'ור, זה מהאמרה:"שוחר גש הנה" או "שוחר, אל תתחצף ותתחיל לנקות פה את כל האיזור", אדם הסובל מתת תזונה, אני צריך להמשיך?

gadotheking

New member
../images/Emo58.gifעוד דוגמאות כאלה!!!!!|זהירו

אני מעדיף לדבר איתך בארבע עיניים!!!

shimonev

New member
שוחר זה חניך אשר נמצא

בהכשרה קדם צבאית באחת מן המכללות הטכנולוגית של חיל-האוויר או החימוש

למעלה