פרויקט רקיע

N a t a s h k a

New member
פרויקט רקיע ../images/Emo53.gif

שלום, התקבלתי לפרויקט רקיע למגמת אלקטרוניקה מישהו שמע על הפרויקט? אם כן,הודה לכם על המידע (וחוות דעת
) כמו כן מישהו יודע אילו תפקידים אני יכולה לקבל בחיל החימוש מפרויקט רקיע? תודה רבה :) נטשה

N a t a s h k a

New member
אף אחד?? ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo53.gif

יוֹאב

New member
נטאשקה

זה פורום משתחררים. את השאלות שלך את יכולה, עם כל הכבוד, להפנות לפורום מתגייסים.

N a t a s h k a

New member
../images/Emo26.gif

למה,מי שהשתחרר לא יכול לדעת ? ההפך חשבתי שאנשים בעלי ניסיון בצבא יוכלו להביא עצה ממש סליחה על ההפרעה.

יוֹאב

New member
טוב שלא לקחת ללב ../images/Emo14.gif

בפורום מתגייסים יש אנשים שיודעים ושעונים על השאלות. יש שם גם נציגים של צה"ל שמדי פעם נכנסים לענות (לפי מה שנאמר לי). בשביל זה הוא מיועד - למתגייסים.

שריונר 7

New member
לא להיעלב

אבל נמאס לנו שכל הזמן נכנסים אנשים סדירניקים או מלשבי"ם ושואלים שאלות על הצבא בהנחה שאנחנו יודעים ויש לנו תשובות כי כבר עברנו את זה . יש פורומים אחרים לזה . אם יכלתי הייתי עוזר לך אבל אין לי תשובה לשאלה שלך אני בטוח שפורום סדירים יעזרו לך יותר.

PooKiPsiT

New member
רקיע זה לא עתודה בכלל..?

כי אם זה כן, את התשובות הכי נכונות והכי מפורטות תקבלי בפורום עתודה. את לא מפריעה לאף אחד, פשוט את שואלת שאלה שלא קשורה לכאן כל כך ומתפלאת למה אף אחד לא עונה...וחבל...אם תפני את השאלה לפורום המתאים תקבלי תשובה הרבה יותר מהר. בהצלחה!

N a t a s h k a

New member
לכולם.

אני כן הפנתי את השאלה שלי בכל הפורומים שחשבתי שיש סיכוי שיעזרו לי ובאף אחד מהם לא קיבלתי יחס כמו שקיבלתי כאן הפרויקט חשוב לי ואני רוצה לקבל כמה שיותר חוות דעת,במיוחד מאנשים שכבר שירתו ויכולים להביא לי עצה באמת סליחה שהשאלות נמאסו לכם כבר,מקווה בשביל האחרים שלא יהיו יותר אנשים כמוני שרוצים סך הכל חוות דעת מאנשים יותר מבוגרים שעברו את מה שאנחנו הולכים לעבור. להתראות.

אורי-

New member
אנחנו שונאים מלש"בים.

סתם ,הכל בצחוק. רק תביני שצה"ל גדול... ובמיוחד פרוייקט כמו שציינת זה לא בדיוק חי"ר או משהו דומה שהמוני חיילים מכירים. עצה חשובה לפני שתחתמי על משהו תוודאי מה כל המשמועויות , עד הדקויות הכי קטנות (לפעמים יכולים להשאיר אותך בקבע בתפקיד אחר בניגוד לרצונך ,או לחילופין להחתים על משהו שאומר שאת מחוייבת אבל צה"ל לא , מה שיכול לגרום לעגמת נפש... תבררי מראש מה התנאים להתרת החוזה וכו'. בהצלחה.

למעלה