פרויקט קיץ - סרטי כדורסל

tristan79

New member
פרויקט קיץ - סרטי כדורסל

לפני יותר מ 3 שנים היה בפורום שרשור המלצות על סרטי כדורסל חשבתי שאפשר לנצל את תקופת הקיץ חסרת המשחקים ועתירת הישיבה מול המזגן והטלוויזיה לפרויקט סרטי כדורסל מושקע. אז ככה - נהלי העבודה: כל גולש ימליץ על סרט אחד כך שכולם יוכלו לתרום את חלקם ואת העדפותיהם (אם בעוד שלושה ימים אתם שמים לב שאיזשהוא סרט פוספס, רשאים להוסיף עוד המלצה). ההמלצות יהיו בפורמט הבא: בנושא התגובה שם הסרט (עדיף עברית + אנגלית) בתוכן יופיע שוב השם + קישור (אם יש) לעמוד של הסרט באתר IMDB ציינו את הז'אנר (דרמה, קומדיה, ילדים, דוקומנטרי וכו') תנו תקציר של עלילת הסרט (בלי ספויילרים!!!), ניתן כמובן להשתפך גם על עד כמה אתם אוהבים את הסרט וכמה הוא שינה לכם את החיים, להוסיף ציטוטים אהובים, רגעים שיזכרו לעד ושאר ירקות... ציינו שחקנים (קולנוע) עיקריים ציינו דמויות מעולם הכדורסל שמופיעות בסרט (אם יש כאלו) בסופו של פרוייקט אני אערוך את זה לסט מהודר וזה יפורסם כמדריך האולטימטיבי לסרטי כדורסל במאמרי הפורום תהנו

tristan79

New member
תשכחי את פריז - Forget Paris

(לא אכפת לכם שאני ראשון, נכון?) "תשכחי את פריז" – Forget Paris קישור לעמוד של הסרט ב IMDB ז'אנר: קומדיה רומנטית תקציר: אמנם לא "סרט כדורסל" קלאסי, אבל העלילה נוגעת בתחום והסרט מלא בהופעות אורח מוצלחות. סיפורו של מיקי, שופט ב NBA, שנוסע להלווית אביו בצרפת, שם הוא נפגש עם אלן, אמריקאית שעובדת בפריז. עלילת סיפור האהבה רצוף העליות והמורדות וחוצה היבשות שלהם מסופרת כפלשבק מנקודת המבט של החברים של מיקי שיושבים במסעדה. סרט מושלם לראות עם החברה – היא מקבלת קומדיה רומנטית ואתה זוכה לרגעי נחת של: "היי, זה היה צ'ארלס בארקלי" + אני חייב להודות, הסרט גם חביב כשלעצמו ודי מוצלח בסוגו. שחקנים ראשיים: בילי קריסטל, דברה ווינגר, ג'ון ספנסר דמויות מעולם הכדורסל: (יש הרבה, זו רק רשימה חלקית) צ'ארלס בארקלי, ביל וולטון, דיוויד רובינסון, דן מארלי, שון אליוט, פטריק יואינג, קארים עבדול ג'אבר, ביל לאמביר, רג'י מילר, אייזיה תומאס, ספאד ווב ועוד. ציטוטים חביבים: מיקי (בילי קריסטל) מגיע עצבני לשפוט במשחק הפרידה של קארים עבדול ג'אבר ומדביק לו 2 עברות טכניות מיקי: You are out of here, Jabar ג'אבר: Are you nuts? Its my farewell game מיקי: Well then, let me be the first to say farewell מיקי (בילי קריסטל) פונה באמצע משחק לספאד ווב, מסתכל לו בעיניים ואומר לו: you are the only one here I can talk to

הכפפה

New member
וואו, כמה שחקני כדורסל יש שם

עברתי על הרשימה של השחקנים, וגיליתי כמה דברים מעניינים: 1. יש הרבה דמויות מוכרות ששיחקו לפי מה שרשום "בתפקיד עצמם" (As Himself), ויש הרבה מאוד (רובם אלמונים) ששיחקו בתפקיד "שחקן כדורסל" (As Basketball player). בין האלמונים האלה ניתן למצוא גם את מיודענו גרג פוסטר ורג'י ת'אוס... 2. למטה למטה ברשימת השחקנים מופיע דן קסטלנטה בתפקיד קטנטן, שהוא במקרה גם אחד המדובבים במשפחת סימפסון. הוא מדובב בין השאר את הומר, איטצ'י, בארני, קראסטי וקווימבי.

Shaolin Kid

New member
רג'י ת'אוס לא כזה אלמוני שחקן עבר

של סקרמנטו קינגס וכיום מאמן ראשי של הקבוצה

Shaolin Kid

New member
ר'גי ת'אוס לא כזה אלמוני

שחקן עבר של סקרמנטו קינגס וכיום מאמן ראשי של הקבוצה

Tpex

New member
אכן סרט טוב !! חח אהבתי את הקטע של

משחק הפרידה של קארים עבדול ג'אבר חח

ofir3dvb

New member
חח אני גרוע בשמות אז אני יתאר איזה שלושה

סרטים ואם מישהו מכיר שיכתוב את השם ולפי הפורמט שביקשת. 1. יש איזה שהו סרט עם שני אחים ואח אחד נפטר (אם אני לא טועה) ומסתבר שהוא חי (בלתי נראה בכל מקרה) והוא עוזר לאח לנצח ולקבוצה בה הוא משחק לנצח משחקים..משהו כזה.. 2. יש סרט crossover אני בקושי זוכר משהו....הסרט די חדש, בקיצור: http://www.imdb.com/title/tt0124718/ 3. יש גם אחד ישראלי משהו בפורמט "x עם מיקי ברקוביץ"....יש מצב לשחק? אגב גם לא בטוח ששם המשפחה ברקוביץ חחח לא עזרתי כל כך...אולי מישהו יוכל לזהות...

ofir3dvb

New member
../images/Emo45.gif

אגב יש גם סרט שמספר את סיפור חייו של מיקל ג'ורדן...סרט שממש אהבתי.. חח שממש במקרה גם את השם שלו אני לא זוכר..חח

SHITBREAK3

New member
זה עם הילדה הזאת שרוצה להיות שחקנית לא?

שרמי הויברגר הוא המאמן והוא על כסא גלגלים חחח

SHITBREAK3

New member
אני לא זוכר יותר מדי מהסרט הזה...

אבל יש את "מסלך הסלים" עם דובי גל ממה שאני זוכר הוא איש גרוש שעובד בדואר והוא מתחיל לשחק כדורסל בשביל שהבן שלו יאהב אותו או איזה משהו כזה והוא מתגלה כבעל כישרון קליעה מדהים
זה מה שאני זוכר חח

SHITBREAK3

New member
*מלך....

מאיפה לעזאזל הגעתי ל-ס זה בצד השני של המקלדת

the mnm factor

New member
זכה בפרס "הסרט הגרוע של ישראל בכל הזמנים"

אני לא ממציא את זה, זה באמת.

O M R 1 1

New member
יש לו את זה - He Got Game

יש לו את זה סרט משנת 1998 בבימויו של ספייק לי (הגאון) הז'אנר הוא מעין דרמה מתוחכמת כזאת, בשילוב עם סרט ספורט ספורטיבי במיוחד. אבל עדיין הדרמתיות וטביעת הבימוי של ספייק חזקה כאן. תקציר כללי : הסרט מתמקד בגי'זוס שאטלוורת (בכיכובו של ריי אלן )
, כדורסלן מוביל בתיכון שלו הסיפור מתחיל כשאביו (דנזל וושיגנטון המעולה ) של ג'יזוס משוחרר מבית הכלא בחסות הרשויות המשוחתות במטרה אחת, לשכנע את בנו להצטרף לקולג' האזורי, בתמורה יקבל חנינה. נשמע פשוט ? אז זהו שהבן ואביו לא ממש חברים טובים והעבר המתוח ביניהם מתגלה במהלך הסרט. כמו כן אנחנו וג'יזוס נחשפים לעולם של תיכוניסט מצטיין הלבטים בין מכללה לNBA, כשכולם כולל חבריו הטובים מנסים להרוויח על חשבונו. הסרט הוא 18+ וסרט למבוגרים לגמרי, הוא גם לא הכי קליל כמו רוב סרטי הספורט. רגעים זכורים : * משחק אחד על אחד מרשים במיוחד בין ג'יזוס לאביו. *האב מסביר לבנו את משמעות השם שלו ואני למדתי עוד משו על הכדורסל. *סצינה מוזרה שאני זוכר במעורפל על כל הפיתויים שיש לשחקן כדורסל מקצועי. מעין הערה : צפיתי בסרט לפחות 3-4 פעמים , בכל הפעמים הייתי בטוח שריי אלן הוא השחקן הראשי, עד שגילתי בIMDB שדנזל הוא זה שנחשב לשחקן הראשי בסרט
. שחקני קולנוע בולטים: דנזל וושינגטון מילה ג'ובוביץ' רשימת הדמויות מעולם הכדורסל בסרט היא מטורפת הסרט הוא סרט כדורסל טהור. הבולטים הם כמובן ריי אלן, וריק פוקס בתפקיד בלתי נשכח. כמו כן לא רק ישו מופיע בסרט אלא גם האלוהים בכבודו ובעצמו. תהנו ! :)

the mnm factor

New member
טוב יש את כל סרטי ה"שחק אותה כמו ג'ורדן"

או משהו כזה. ויש סרט שאני בתור ילד ממש חיבבתי- עם וופי גולדברג קוראים לו "אדי"- הוא לא סרט מחוכם כל כך אבל הוא ממש חמוד וגם בתור חובב הגנה אני אוהב אותו כי... טוב, זה קצת ספוילר. אז אני לא אגלה. אבל זה סרט ממש נחמד.

למעלה