(פרויקט)קייצות 2007!

(פרויקט)קייצות 2007!

שבוע מטוררררררררף של קייצת ההסתיים לו! ספרו איך היה,מה היה..הדרכתם?היתם צוות טכני?אילו אטרקציות היו בקייצת?! יאניקים=> איך היה בפרויקט קיצות?להיות במקום שהוא לא ה"תחום" שלך?!

אמן סלע

New member
אני!!

אני אולי הייתי בקן שלי, אבל פעם ראשון שהרגשתי מהו פרוייקט...ואני חייבת לציין שהיה אדיררררר!!!!!!!!!! י"אניקים לעתיד, אתם כ"כ יוצאים לפרוייקט שנה הבאה!!1 כ"כ!!!!!!11 וואי היה כזה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אני אוהבת את כל הצוות של הפרוייקט קייצות בג'סי וצוות לח"ש אימפריהההההההה!!!!!!!!!!! :)

חחח נחכה ונראה../images/Emo3.gif

יש עוד פול זמן, מה כבר לבנות עלינו?
סבלנות:)

עאלק!!!

קייצת גונן אליאב הכי טובההההההה בעולם!!!!!! מי ..מי ..מי לא היה באנלי ונסע למרכבות לטרון במקום לסופרלנד?מי?!! הא?הא?רק קייצת גונן! [עזבו שילד בכיתה א' איים להרוג אותי בחץ וקשת...] סתם חלצ'ו,העיקר היה לך אדייייייר ...
וזה מגניב שנשארת בקן שלך, גם לנו היו ירושלמיות שנשארו באזור..זה היה כזה כיפי.

ye ye

New member
וואו

היה מדהים. למרות כל המורדות וזה שאני צרודה מוות עכשיו, היה כל כך טוב!!! קייצת אשקלון-עתיקות!! צוות טכני שליטעעע. (כן, הייתי צוות טכני, אין לי מושג למה שמו אותי דווקא) למרות חבקוק העכבר שלנו, והעובדה שאחרי היום השני המזגן שבק חיים, הקומונה החדשה של אזור דרום ממש שווה. ד"א, פתרנו את סוגיית הפOגים לעומת פUגים. אני גדלתי על פUגים, אבל הביאו אלינו חבילה עצומה של פוגים מהקומונה בערד, ועל אחד מהם היה כתוב באנגלית! זה פOגים חביביי!! *מצרפת תמונה* אני אצרף גם תמונה של כל הצוות... תצרפו תמונות גם אתם!

yadiderel

New member
טיול קייצת צפון מערבי

היה טיול קייצות מצויין של אזור צפון מערבי (קריית חיים, יקנעם ונהריה כנספחים) יצא לי לראשרש בטיול וזאת היתה אחת החוויות הכי מדהימות ומהנות שהיו לי! בנוסף, לא יודע אם החברה מיקנעם וקריית חיים מחוברים, אבל היה לי העונג והיה ממש מדהים לעבוד איתכם. כולכם מדריכים איכותיים ורצינים, על אף שכמה מכם אוהבים להתבלבל בדרך (עידן ועידן) ולהלחיץ אותי!!! תודה רבה חברה. (אני חושב שגם בשם ליאור) חוץ מזה, לא היתה לנו קייצת בכרמיאל, ואותי אישית זה לא מאכזב, כי אני עסוק בגלל הפסיכומטרי. שלשום הודיעו לי ששנה הבאה אני מדריך עם זוהר המקסימה את קבוצת ז' וזה ממש אדיר!!! וביום שישי אני בקן בן גוריון בהרכבה המלחיצה (אחושילינג) של קבוצות ההמשך!!

אמן סלע

New member
תמונות מהפרוייקט קייצות בג'סי כהן!!!

http://www.showme.co.il/gallery.asp?u=heliz&album=265315 כנסו!!!!!!!!!!!!!!

איזה תמונות חמודווות..

כשיעבירו לי את המלאן תמונות אני גם אעלה:) אבל זה בטח יקרה בעוד מיליון שנה!אז אל תתפסו במילה שלי. וחלי,אתם ממש מעתיקנים...קייצת ג'ונגל?! קייצת ג'ונגל היא של גונן-אליאב בכלל!!!!מה זהההההההה...ג'סי כהן לא יצירתיים בעליל!

אמן סלע

New member
ג'סי כהן הכי יצירתיים בעולם!!!!!!

אנחנו חשבנו על השםש ל הקייצת כבר לפני שמונים שנה!!!!!!!!!! וזה הגו"ב של הקן שלנו חשב על הרעיון!! אז אל תבלבלי לי ת'מח!!!!! קייצת ג'סי כהן 2007- שליטה

הגוננציקים יותר יצירתיים..

כי..אנחנו הלכנו למרכבות לטרון! סתם אני מנהלת איתך ויכוח טיפשי....בכללל הקייצת של שיכון היתה הכי טובה באזור שפלה!(רק שלא היתי בה
)

תובל ה

New member
מבלבל

הייתי בג'סי הייתה חוויה חזקה וכיפית...אבל את האמת זה גורם לי לחשוב על ההמשך ואם בכלל לצאת לקבוצות המשך...עברה חוויה קשה... בכל מקרה קייצת בג'ונגל שליטה=]...

אמן סלע

New member
אמת!

באמת שהיה חוויה משמעותית, שמבחינתי, חיזקה אותי עוד יותר בקשר לקב' המשך...

למעלה