פרויקט ענק ומיוחד בואלה לכבוד הדיסק

פרויקט ענק ומיוחד בואלה לכבוד הדיסק

"וואלה מיוזיק" הכינו פרויקט גדול ומושקע לכבוד צאת הדיסק החדש של דילן. http://music.walla.co.il/?w=//966578 אהוד בנאי,אביב גפן, מאיר אריאל ועוד... מומלץ ביותר...חובה!!! ומה עם שירשור רשמים מהדיסק החדש? למזלי יצאתי חמשוש אז הספקתי לקנות את הדיסק,מספיקה שמיעה אחת לדעת שזה דיסק נהדר שאני חייב למצוא את הזמן להתעמק בו. בניגוד לרוב הביקורות אני לא מוצא את הדיסק מייגע או שירים נמרחים מדי גם אין לדעתי, כל דיסק של דילן הוא אושר גדול בפני עצמו,ועל אחת כמה וכמה אם הוא איכותי. בכל אופן,תבלו!

אהלן ../images/Emo72.gif

מסכים איתך לגבי הדיסק החדש הביקורות הם חלוקות אני אישית מאוד אוהב את הדיסק החדש יש בוא לא מעט שירים טובים ומרגשים מי שיש לא סבלנות להקשיב יותר מפעם אחת לדיסק הזה יגלה אותו .בשירים When The Deal Goes Down Workingman's Blues #2 ... Ain't Talkin' .....Rollin' and Tumblin'.... ועוד הדיסק לא יוצא מרכב מקסים אגב ולא חסרות בוא ציטוטים שונים ומשונים כמו שרק דילן יודע לעשות

באמת נחמד אבל לא יותר

כי נראה לי שיכלו להשקיע קצת יותר (אם כבר עושים משהו), אני לא יודע אם תסכימו איתי אבל לי אישית חסרים מספר אמנים שהיה יפה לוא היו משיגים את שיתוף הפעולה שלהם בקטע הזה. קחו לדוגמא את דני ליטני שמאז תחילת שנות ה-70' ועד היום עד כמה שידוע לי אין תיעוד שלו לביצוע של אחד משיריו של דילן. כמו כן "פרוייקט הגומיה" הבנתי שהלהקה התפרקה, אבל אני בטוח שנשארו כמה ביצועים שלא הגיעו לדיסק. אם כבר דני ליטני, אז מה עם יהונתן גפן? אי אפשר היה לראות בהזדמנות הזו דרך להפגיש ביניהם שוב? נראה לי שעכשיו אחרי שזרקתי מספר הצעות אתם רואים שבאמת היה אפשר להמשיך ואתם מסכימים איתי.

למעלה