פרויקט-עזרה

ygyטל

New member
פרויקט-עזרה

שלום לכולם אני כבר זמן מה חושב על פרויקט מסויים ואני רוצה לדעת מאיפה אני יכול להשיג/לקנות אופנוע/קטנוע חבוט בתקציב הדל של 500 600 ש"ח?

JonnyBoy

New member
קטנוע

בסכום הזה תוכל לשכור fox ל-15 ימי השכרה (לא בהכרח רצופים).

אני כמעט בטוח ../images/Emo3.gif

שהבן אדם התכוון לקטנוע במצב סופני כדי לקחת ממנו חלקים ל"פרוייקט" שלו (Dr.Evil ?!?) אעלק תשכיר ברכבת. קטעים. Rיקש
- המגחך.

JonnyBoy

New member
העיקר שאתה מבין את עצמך ../images/Emo13.gif

אבל כדי שגם אחרים יבינו כדאי לתת קצת יותר פרטים... אתה צריך קטנוע במצב נסיעה או שקטנוע מושבת יספיק? ריקשה, אתה מבסוט, אני מבסוט
קרא שוב את ההודעה הראשונה ותנסה להבין אותי. זה לא שאני לא רוצה. אני פשוט לא יכול.

Big Max

New member
ראיתי בזמנו אופנועי JAWA במצב

סופני, אבל עדיין מתפקדות בסכומים של 500 ש"ח בערך. הצעתי - תרחרח במוסכים בת"א ותבקש מהם שאם הם רואים משהו שעונה על הדרישות שלך, שירימו אליך טלפון. בטח יש להם כל מיני גרוטאות שהם רוצים להיפטר מהם. Big Max

barakhalla

New member
תשובה

תפסיקו להיות מגעילים ותעזרו לבחור!! תשמע בן אדם... בתקציב הזה יש לך 2 אפשרויות דאלים ליברטי - 800 ש"ח מודל 90 פיאג´ו C - טוסטוס פשוט ויעיל במחיר 300 ש"ח מודל 90 או 500 ש"ח מודל 91 בהצלחה ובלי חראקות בשכונה!

alfred

New member
מישהו כאן הציע ל-מ-ס-ו-ר ג´אווה...

חפש אחורה, לא בטוח שהיו הרבה קופצים על המציאה...

אלפרד...

אני דווקא עדיין מתלבט אם להתקשר או לא לבחור. יום לפני שהבחור הופיע חבר מהעבודה אמר שיש מצב שהוא מוסר לי את ה-GSX400 שלו ששבק וכרגע שוכב מתחת לבית. אני מעדיף את הסוזוקי על 4 פעימותיו, אז אני עדיין מחכה לתשובה.. אייל- שלא איכפת לו מה- העיקר שיוכל לשים ידיו על מנוע...

ygyטל

New member
תודה לכולכם

אבל אני מחפש מוכר וגם אני בן15+ כך שאין לי רישיון עד עכשיו היה לי קורקינט ממונע ומיני קרוס של חבר. אבל באמת תודה

ygyטל

New member
מה אתה מנסה להוכיח?

סמוך עלי אני יודע מספיק בתחום אז שמור ת´הערות לעצמך

JonnyBoy

New member
../images/Emo13.gif לא באתי לריב עם אף אחד ,

אז אני פשוט אשתוק.

gil_v

New member
יש לי דיוק 150 שנת 92´

שהפסיק להתניע לפני כ-3 שבועות, אני לא יודע למה (אני נוהג כבר הרבה זמן על קטנוע, אבל לא ממש יודע איך הדברים בפנים פועלים
) הספקתי כבר לקנות קטנוע חדש ואני שוקל מה לעשות עם הישן, הוא במצב די שמור (יחסית לקטנוע בן 9). האם זה יכול לעניין אותך? אם כן אז אולי יש על מה לדבר. גיל

למעלה