פרויקט חופש גדול

עטרה ב ט

New member
אשכרה הבדל של חופש

ממשהו מוחזק היטב בתוך מסגרת, נהיה כתב חופשי וחסר כל אחריות
. שימו לב להבדל בעריכה ובמרחקים ובגודל הכתב.

ליטן א

New member
באמת הבדל תהומי

ובאמת רואים ניסיון לסדר ו"משמעת" בכתב השני (שאמור להיות ראשון, לפי סדר כרונולוגי), כיאה לבית הספר, והתפרעות אדירה, ומין פריצה כזאת, בזה של החופש... אני מניח שאת ההבדלים אין צורך להבדיל, כי הם ברורים לכל עין.. האמת, שגם הכתב שלי די התפרע קצת בחופש, וזה באמת מדהים לראות את זה.. אם רק היה לי סורק, הייתי מראה לכם אותו.. כבר הבטחתי למספר אנשים באינטרנט סריקה של כל מיני דברים שיש לי בבית.. אבל אין לי סורק..

Dying degrEe

New member
תקנה

סורק זאת לא הוצאה רצינית במיוחד רק כמה מאות שקלים בהוצאה חד פעמית הכל תלוי גם מה אתה מחפש וצריך, בכל מקרה סורק הוא אחד התוספות הכי זולות של המחשב.

כושכוש

New member
החופש אכן מיטיב איתך../images/Emo176.gif!

איזה אושר לעומת ה´כנפיים המקוצצות´ בתקופת הלימודים!! ממש מאניה לעומת דיפרסיה. יש קצת יותר שלווה "עכשיו" לעומת "אז". מה לעשות, מסגרות מקובעות כאלה הן לא הכיף הכי גדול (בלשון המעטה) לכמה אנשים. אז קחי איתך משהו מהחופש (ובעיקר מתחושת החופש) לתוך שנת הלימודים! בהצלחה.

מאוחר מידי כושכוש

לפני כמה ימים נגמר חרם החנויות שלי , והיום נכנסתי לקנות דברים לבי"ס, נכנסתי להפנינג בקריון, כי חשבתי שזה ירכך את המכה. ואיך שנכנסתי קיבלתי סחרחורת. מאז אני עצבנית כמו כלב, אני כל הזמן עייפה בדיוק כמו בתקופה שאני בבי"ס. מישהו יכול להכנס לניתוח יותר מעמיק בכתבי יד?

למעלה