פרויקט התחלה

טלי12345

New member
פרויקט התחלה

שאלתי בעבר ואיני מוצאת את התשובה. ברצוני ללמוד דוט נט. הנני בעלת רקע תכנותי ומעוניינת התקדם עם טכנולוגיות ההוה(עובדת בסביבה אחרת) איזה ]רויקט למשל אני יכולה לעשות כדי להכיר את הסביבה באופן כזה שאוכל לעבוד בסביבה בצורה הרצינית ביותר. תודה.

adam222

New member
את צריכה לפרט יותר

כמו, מאיזה תחום את מגיעה? (DB, RT) וכן באיזה תחום ב-dotNet את מתעניינת? (WEB, WINDOWS, SERVICES, SERVERS)

טלי12345

New member
תחום

אני מגיעה מתחום של DB ותכנות WEB אבל מעוניינת להתנסות בתחומים אחרים דווקא, שמעתי כי יש אפשרות לעבוד בRT עם DOT NET? זה הכי טוב , בעדיפות שניה משהו שקשור לממשקים בWINDOWS ושלישית WEB אשמח לקבל לשלושת האפשרויות.

Zeliran

New member
מממ...

אני בגדול, בכל פעם שאני רוצה ללמוד איזשהוא נושא שחדש לי בדוט נט, אני פשוט בונה תוכנית שמשתמשת בו למשל כשרציתי ללמוד לעבוד עם הרג'יסטרי של ווינדוס, אז בניתי תוכנית שעורכת אותו ובוחרת אילו תוכניות לעלות עם העלייה של ווינדוס תוך שימוש ברג'יסטרי כשרציתי ללמוד על ADO.net אז בניתי תוכנית שעובדת מול מסד נתונים ונתונת אפשרויות עריכה תצוגה יצירת טבלאות חדשות ועוד ועוד... זו באמת הדרך בין הטובות ללמוד ולתרגל נושאים בעיקר שלומדים מלמידה עצמית אז באמת כדאי לעשות פרויקט אחד ענק על הכל? או שמא בעצם לפרק אותו לנושאים ואולי אחר כך לעשות אחד שמכיל את כל מה שלמדת

טלי12345

New member
בדיוק@

לכן ביקשתי רעיונות לפרויקט ונתתי עדיפויות לנושאים שונים

adam222

New member
הצעות

1. מנגנון סינכרוניזציה מלאה בין X תיקיות על המחשב לרכיב נייד (פאלם נניח) עם שימוש ב- MultiThreading. 2. מחשבון גרפי (כמו זה ב-Windows) אבל מורחב יותר, עם חישוב של משוואות ריבועיות נניח, עם הצגת הגרף שלהן וכד'. 3. דף WEB שמנהל DB ב-XML של אתרים ומשתמש ב-WebService לשם רישום האתרים במנועי חיפוש באינטרנט. בהצלחה

טלי12345

New member
הצעות מעניינות!! ושאלה

לא הבנתי בנושא השלישי איך נכנס נושא הWEBSERVICES? ניהול DB ושימוש בXML אני מכירה, לא הבנתי את הדוגמא.תודה!

adam222

New member
WEBSERVICE

זוהי פונקציה אינטרנטית המאפשרת שימוש בה מתוך האפליקציה ע"י הגדרות כלשהן נדון בהרחבה כאן וכאן

למעלה