פרויקט אופקים

פרויקט אופקים

שלום פרויקט אופקים הוא מייזם של ח"א וחי"ח ומקנה תעודת הנדסאי אלקט לבוגרי עיוני בעלי קבילות אקדמאית. הלימודים בח"א מתקיימים בבית הספר להנדסאי תעופה בחיפה עם אופצייה לפנימייה. פרטים ב048697221 . מובטח שרות בחיל האוויר ותעודת הנדסאי של משרד החינוך. מסובסד ע"י ח"א, אופצייה להשלמה להנדסה. שלום כל מי שמעוניין לקבל תשובות מוסמכות בכל הקשור לבית הספר להנדסאי תעופה בחיפה ,מוזמן להפנות אליי שאלות בפורום או למייל [email protected]

devilz

New member
../images/Emo207.gif ורק כי אני ממש חייבת לפרוק..

זהו!!!!!!!!!!!!!!!1 אין!!!!!!! יותר!!!!! ביוטופ!!!!!!!!!!!!1 ושיסחפו הצלחיות!!!! ושידחקו החופיות!!!! ושיסתננו הבוציות!!!!!!!! ושהאצה האנדוליטית תשחיר!!!!!!!1 למי איכפת!?<!?!?!?@!$2 העיקר שסיימתי עם זה!!!!!!!!! אני לא מאמינה שסיימתי עם זה!!!!!!!!!!!!!1 זה מאחורי!!!!!!1 האוושר!!!!!!!!!111111אחד מאחורי!!!!!!!1 אמרתי כבר שזה מאחורי!?!? סיימתי!!!! ולא אכפת לי כבר כמה קיבלתי... העיקר שזה מאחורי
D!!!!!!

פנינה 21

New member
גם אני סיימתי עם הביוטופ אחת ולתמיד

הבגרות הייתה היום! האמת שהייתי ממש לחוצה.. אבל הציון לדעתי מעולה(87)! איזה כיף שזה נגמר!!!!! ועוד יותר כיף שנשארו לי רק עוד 6 בגריות!!!!3 במאי ו-3 ביוני וזהו!!!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בתור חברה טובה של כמה ביולוגיות למיניהן... אני כל כך מבינה את האושר שלך שאין לך מושג כמההה!! חחחחחחחחחחחח עבודה מציקה זאת..

לא פייר גם אני רוצה לפרוק...

זהווווווווווווווווווו איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יותרררררררררררררררררררר ביוטופפפפפפפפ!!
אין יותר גן מאיר בשעות המוזרות של הלילה! אין יותר עטלפים! אין יותר פיקוסים! אין יותר צרעה זערורית! ואין יותר סיוט של פגישה פעם בחודש!!! סיימנו עם זה יום חמישי, הבוחנת הייתה על הפנים, היא בכלל לא שאלה אותי על העבודה, אולי איזה שאלה אחת או שתיים, היא לא שאלה אותי בכלל על השאלות אקולוגיות, והיא חפרה על המארג מזון שלנו... אבל ב"ה הציון סביר!

אביטל21

New member
חח אני אמרתי את זה לפני חודששששש

חחח ואני מאושרתתת שאין ביוטופ יותררר קיבלתי 98 סופייי ובייייייי

למעלה