פרוייקט רג"ש
בתפוז
אנשים

לבנה123

New member
../images/Emo32.gif שאלת קורנפלקס

שאלה דבילית אולי - אבל איזה קורנפלקס (אם בכלל) אתם אוכלים בבית. עד עכשיו היינו עם צ'יריוס 4 דגנים שמתחיל לשעמם. יש רעיונות?הצעות?

מרב.

New member
בשביל נועה או בשבילכם?

אם לנועה, חפשי את הקופסה של QUACKER (נדמה לי שכך מאייתים) שנראות כמו כריות- זה בטעם קינמון, משיבולת שועל (הכרנו מעוד נועה), וזה גם טעים וגם בריא, גם לילדים וגם למבוגרים, נחטף גם עם חלב וגם בלי. אם עבורכם, אני חולה על כל הדגנים של Post. יש להם טעמים מצוינים.

מצטרפת להמלצה - squares של Oatmeal

הקופסא הכחולה עם הציור של הזקן בעל השיער הלבן והכובע. זה מה שהילדים שלי (וגם ההורים שלהם) הכי אוהבים.

הילדים אוכלים "קורנפלקס של אלופים" של תלמה

(הכי פושטי, בלי סוכר) - יונתן עם חלב, תמרה בלי. אני עכשיו עם ה-special K עם אפרסק ומישמיש או משהו כזה. חוץ מזה יש לנו בבית סינימיניס כחטיף (תמרה קוראת להם "סימימימיז"), לפעמים מתחשק להם משהו קל אחרי הגן וזה משמש אותנו יופי.

TWEETY =^.^=

New member
אנחנו גם היינו עם ציריוס

בהתחלה ללא סוכר - בשנתיים הראשונות זה היה בשבילו גם חטיף וגם ממתק וגם וגם וגם,,,עד שהתחיל ללכת לחברים בלעדי וראה כי טוב,,,
אחר כך עם 4 הדגנים ועכשיו אנחנו עם קינמונים של תלמה לאחרונה הוא מבקש שוגי, כי הוא ראה בפרסומות
אבל הוא רק יכול לחלום על זה
מספיק שהוא סחב אותי חצי מדינה בשביל לראות את ההצגה של דורה
אחרי שגם אותה הוא קלט בפרסומות של ערוץ 2 המזורגג

בראנפלקס פשוט ומוסיפים לזה צימוקים

או חמוציות (כל אחד עפ"י טעמו) וכפית סובין שיבולת שועל. כל המשפחה אוכלת לארוחת בוקר.

למעלה