פרוייקט קלאמפ D:

JeeChan

New member
פרוייקט קלאמפ D:

על מנת שכולנו נבין בקלאמפ :] החלטתי להציע רעיון ^_^ נחמד D: (סג) כל תקופת זמן מסויימת (חודש וחצי, חודשיים), אני אבחר לנו סדרה של קלאמפ (המבחר מצומצם, אבל כמו שאומרים, לא חשובה הכמות אלא האיכות, וקלאמפ שולטות 3>), שבה נצפה ביחד :) כל שבוע נצפה ביחד בפרק מאותה סדרה וגם במנגה, ובאותו שבוע נדון על הפרק ונסיים ביחד את הסדרות של קלאמפ :) על מנת לקבל מידע על מציאת מידע וצפיה בסדרה, צרו איתי באותו היום שבו אני אכריז על "יציאת הפרק", בהודעות פרטיות. הסדרה שבחרתי בה בתור התחלה, היא Angelic Layer, שמידע עליה תוכלו למצוא בכתובת הבאה: http://www.animenfo.com/animetitle,228,jueaex,kidou_tenshi_an.html בימים הקרובים נתחיל דיון על הסדרה וגם על המנגה (לאלו שאוהבים לקרוא מנגה במחשב :/). מקווה שכולכם תהנו D: וקלאמפ לשלטון 3:

rukia chan

New member
אור

זה רעיון ממש מגניב ;; מאיפה אתה בא עם הרעיונות האלה, אה?

rukia chan

New member
הלוואי ולי היו מגיעים רעיונות כאלה

משעמום P: הדברים היחידים שבאים לי משעמום הם עוד רעיונות מטורפים על משת''פים של התותים, ומשת''פים שלנו (כמו הסיפור על הנסטי... פרטים בקומונה שלנו ^.^ או הסיפור על הנאומים!) גאד, מאיפה אני מוציאה את כל הדברים ההזויים וואנה-בי מצחיקים האלה?!? *gloomy*

0Onegaineko0

New member
רעיון מצוין! D:

אבל אני לא הולכת לראות אנימות O_ם אני אקרא את המאנגות של זה, ואז אני אתחיל להתלונן כמה שזה נורא ^____^

JeeChan

New member
3> בשביל הוספתי את רעיון המנגה

בשביל האותנטיות, תוכלי לרדת על האנימה 3: בזמן שתקראי את המנגה D:

0Onegaineko0

New member
שניה, אני יכולה כבר להגיב עכשיו?

על אנג'ליק לאייר.... יש לי כל-כך הרבה ביקורות על זה...

Hinamori

New member
אף אחד לא מונע ממך../images/Emo181.gif

אבל יותר אנשים יקראו את מה שתכתבי אם תגיבי אח"כ.

Hinamori

New member
רעיוןטוב D:../images/Emo181.gif

יש לך טורנט לפרקים 15 ומעלה? |תשלח לי במסנג'ר|

למעלה