פרוייקט צילומים

פרוייקט צילומים

שלום אני סטודנטית לצילום עובדת כרגע על פרוייקט צילומים ייחודי על חיפושיות ובעליהם אני מחפשת אנשים ממגוון האוכלוסיה משפחות, אנשי ביטחון,נשים בהריון, אתיופים, חרדים חילוניים בקיצור את כולם אז כל מי שמעוניין שיצור איתי קשר שלומית 0545459786 תודה רבה

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif פרוייקט החיים ...

שלום אני דרור ב
נה רווק חתיך שרמנטי שטאני עיניים ירוקות מבנה גוף מלא אך בעיצוב ספורטאי ,בעל תחומי עניין בחיים מחפש... בחורה ממגוון האוכלוסיה עד גיל 37 שתהייה משפחתית אשת ביטחון אתיופית חילונית בקיצור את כולם אז כל מי שמעוניית שתיצור איתי קשר דרור 052-2banana תודה רבה. נ.ב. נוסע בחיפושית.

הילללה21

New member
פרוייקט הכרויות..

שלום אני הילה. תושבת אזור ירושלים. בת 21. חיילת במקצועי וסטודנטית במקביל. יפה ונאה, מבית טוב. שיער שטני ועניים ירוקות. מחפשת אותך! בעל חיים מגוונים וביטחון עצמי גבוה. חשוב לי שלא יעשן ולא יבלבל את המח על למנצסטר יוניטד . אם אתה בין הגילאים 73-74 אשמח שתיצור איתך קשר לתת לי נשיקה וחיבוק חם ואוהב. נו סבא תתקשר אליי כבר! בחיאת!! מזה השרשורים האלה..חרדים..אתיופים..הריון... מחפשת חיפושיות תגיעי למפגש הקרוב למקום מגוריך..(אני בתקווה שאת גרה ברמת גן) עם מזודה ובה שטרות של ירוקים ותמצאי את מה שאת רוצה הילה!

freakshow11

New member
מצחיק?

מה נסגר איתכם? הבחורה באה עם בקשה, או איך שלא נקרא לזה, ואתם מתקיפים אותה בציניות וסרקזם..

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif היי פריק ...

אף אחד לא מתקיף או תוקף את שלומית להפך אתה יודע כמה פרוייקטים של סטודנטים וכו' יוצאים מהמועדון ככה שקצת הומור לא יזיק ודרך אגב עם הומור טוב הפרוייקטים יוצאים הכי ספונטנים ,גם פנחס ביצע פרוייקטים עם סטודנטים.. בימים אלו אבי 66 מבצע פרוייקט סטודנטים עם הוצאות מרובות על גבו. אני בטוח שאם שלומית תגיע למפגשי שישי היא בטוח שיהיה לה יותר קל למצא חיפושית שיתאים לפרוייקט.

freakshow11

New member
"פריק" זה בעצם עומר מזכרון

ברור שהומור לא יזיק אבל מישהו שרק נכנס פעם ראשונה לפה, עלול לא להבין את המסר שלך וסתם לקחת ללב בכל מקרה, שיהיה יום טוב

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif עם כל הצחוק שבדבררר...

ישנם המון פרוייקטים של סטודנטים שלוקחים את החיפושיות שלנו כפרוייקט ללימודים וזה עובד האטרקציה ממש מוצלחת ,לגבי שאר האנשים ששלומית מחפשת זה כנראה דמויות שונות שיכנסו לפריימים צילומיים עם החיפושיות. בהצלחה. נ.ב. דקבלי את פנחס בארץ נהדרת.

the doctor46

New member
תנו לבחורה לצלם...

דרור קרעת אותי מצחוק בהודעה הראשונה! לפרוייקט צילום כל חיפושית תופסת.... כל מי שיש לו אותו כל כך ישן, יש איזה הפרעה קטנטנה (או גדולה (-:) או שיש סיפור איך האוטו אצלו... בכל מקרה זה מעניין לדעת למה לאנשים לסוע באוטו כל כך ישן?!? ועם זה מעניין אז יש פרוייקט... דרך אגב אני באמת לא מבין למה אני כל כך אוהב את החיפושית שלי (לסוע, לטפל ) ולמה לא לקנות איזה אוטו חדש... ולמה תמיד שאני בא להחנות ליד הבית בלילה.... בא לי להמשיך לסוע עד גרמניה?!? פשוט קשה להבין...

Avi 66

New member
חבר'ה אני דיברתי עם שלומית עוד לפני שהיא

כתבה את בקשתה כאן בפורום ובהמלצתי הפנתי אותה לפורום שלנו. הבחורה גרה בירושלים והיא ממש נחמדה ואמרתי לה שיש הרבה חיפושניקים מאיזור י-ם ומעלה אדומים שבטוח יעזרו לה. גם הזמנה למפגש ברמת גן היא קיבלה ויש מצב שהיא תגיע. דרור בננה אתה תותח ובאמת ההפקה הזאת של סרט הסטודנטים בסופו של דבר גורמת לי להוצאות מכיסי הפרטי אבל זה ממש חוויה . שבת שעברה היינו בצילומים באיזור דימונה והמכתש הקטן ומתוכננים שם עוד.

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif צ'ין צי'ן מאן ...

מה התחלת לקנא? או שחשבת שאתה הסטודנט היחיד במדינה. מת עליך דע לך שלאבי 66 יש WESTFILIA מבוקשת בקרב הסטודנטים ואם לב כמו שלו הסטודנטים מרוויחים.

Chin Chin Man

New member
וואלה לא ידעתי... טוב לדעת

לא מאמין שלוקחים לו את האוטו לצילומים ועוד הוא זה שצריך להוציא כסף.... סבבה על ההתנדבות, AVI66 לב של מלך !!

Avi 66

New member
בוא נגיד שמשלמים לי על ההוצאות אבל רווח אין

מזה והוצאות נוספות יש. מסרטי סטונדנטים והפקות זולות בד"כ אין רווח אבל לך תדע אולי בזכות הסרט הזה יקחו את הרכב למשהו יותר רציני.

Avi 66

New member
הרכב שימש בסרט כגזלן של גזוז ונקניקיות

תוצרת בית שעשויות מבשר אדם.

למעלה