פרוייקט פר"ח

ליאן113

New member
פרוייקט פר"ח

בטח רובכם שמעם על הפרוייקט הזה שהוא פרוייקט חונכות לילדים.האם מישהו מכם ההורים הגיש בקשה כזו למשרד החינוך עבור ילדו? אני הבנתי שזה מצויין לילדים עם בעיות בבית הספר בעיקר....אשמח לתגובות תודה לכולם

נסיכה ג

New member
ליאן הפניה נעשית דרך מחנכת הכיתה

ובהמלצתה. אנחנו אמורים לקבל חונך בשנה הבאה לבני הגדול בן ה 10. בהצלחה

zivadina

New member
גם הילדים שלי קיבלו פר"ח דרך בי"ס

אלו היו סטודנטים מן האזור. הסטודנט היה מגיע פעם או פעמיים בשבוע להפגש עם הילד. הם היו מכייפים ביחד, כי לא היה צורך בעזרה בשעורי בית. מומלץ מאוד.

ליאן113

New member
תגובה לפרח

תודה נסיכה ג אני אפנה למחנכת שלו......וזיוה לא הבנתי .....למה לא צריך עזרה בלימודים?אני רוצה מישהו בכדי שישב איתו להכין שיעורים הבן שלי בעייתי מאוד ההוא לא יודע איך לגשת לשיעורים בכלל עם כל העזרה שלי....זה לא מספיק לו אז כיום הוא לא עושה כלום חוץ מלהתבטל בבית מול הטלויזיה או המחשב.....הבן שלי בן 13 בקרוב בחטיבה וזה יותר מקשה עליי

zivadina

New member
עזרה בלימודים

התכוונתי, שאצלנו לא היה צריך עזרה כזאת. חונכי פר"ח הם סטודנטים ואמורים קודם כל לעזור בלימודים.

א רויטל

New member
הלוואי והיו פרחים לכולם ../images/Emo140.gif

לצערי גם פר"ח לא קל להשיג בימינו. תקציבים וסדרי עדיפויות של ביה"ס. די דומה לחלוקת המשאבים של שעות השילוב. מישהו כאן נאלץ להלחם עבור הזכות לקבל פר"ח?

1טללים

New member
הבן שלי

התחיל לקבל פרח, רק עכשיו שכבר השנה נגמרת.. הוא מאושר וטוב לו עם הסטודנטית, מאחר וקשה לו בלמידה ושיעורי בית, החלטתי שהיא תהיה בשביל הטיולים ועבודות כפייות שיעשו לו טוב איתה. פעם בחודש היא מגיעה לכיתה לעזור לו,בהסכמת המורה. וכולם מאושרים מזה
גם אני כי היא מאוד נחמדה וטובה, סטודנטית לחינוך מיוחד שנה אחרונה.

למעלה