פרוייקט "להחיות את הפורום"

BoR|S

New member
פרוייקט "להחיות את הפורום"

במסגרת המאמצים להחיות את הפורום, הרי סקר חדש: אם הייתם נולדים במדינה בה אתם חיים עכשיו (אלה שגרים בישראל עכשיו, לא לענות), הייתם עוברים (מהגרים) לישראל? + תנמקו בבקשה!

בעעע

שתהיו בריאים, לפעמים יש לאנשים שאלות מה זה מתוסבכות. דבר ראשון, אם הייתי נולדת בצרפת (שזה בעעע בפני עצמו) הייתי עוברת מפה ומהר, לישראל? אני לא יודעת כי תכל´ס מה שווה ישראל בלי החברים? אני לא חושבת שהייתי נהנית לבלות בתל אביב (עד כמה שאני מאוהבת בעיר הזאת) בלי חברים שלי. חוץ מזה, עם מצב כמו עכשיו אני לא חושבת שיש הרבה אנשים שישמחו להגר לישראל (בהתחשב בעובדה שהם לא גרו שם, כמובן)

BoR|S

New member
אין לך מושג...

באתי לכתוב איזשהי הודעה, פתחתי הודעה חדשה, כתבתי כותרת, ואז לא היה לי מה לכתוב, אני כזה יושב דקה או שתיים ועדיין אין לי מה לכתוב, קמתי, הכנתי לעצמי אוכל, אכלתי, חזרתי וכתבתי את מה שכתבתי, בהעדר רעיון טוב יותר... אגב אם יש לך רעיון טוב יותר, את מוזמנת לכתוב אותו...

לא, אין לי רעיון יותר טוב

אבל אוי תנסה למצוא משהו יותר מעניין לעשות? תחביבים? משהו?

BoR|S

New member
אני לומד לפיזיקה...

יש לי מבחן מחר... ותחביבים, אממ... לקרוא ספרים, לאסוף בולים ולהקשיב למוזיקה קלאסית! (רשום בכרטיס האישי שלי)

גם לי יש תחביב מאוד מאוד חביב!

אני מת על מוזיקת דאנס והאוס!! מת על מועדונים של האוסים...מי שמכיר בארץ אולי את מועדון התעשייה, האומן 17, פאצ´ה, אזימוט וכו´... אני שונאאאא ספרים!!! זה האוייב מס´ אחד שלי...

ועוד משו...

אני שרוף על מכבי ת"א בכדורסל!! אני דיי בסכנת חיים כאן כי הקבוצה השולטת כאן היא פאנתינייקוס...בעע

BoR|S

New member
אממממ סתם שאלה...

אתה מכיר קבוצות כדורסל אחרות בארץ חות מאולי הפועל ירושלים והפועל גליל עליון? בכלל לא רק אתה, מישהו מכיר? הקבוצה של המדינה אלק...

sivani

New member
בעעע פנאתנייקוס, שונאת אותם ../images/Emo13.gif

חחח תגיד לי מה אתה עושה צחוק? כשאני הגעתי לפה לא ידעתי לשחק הוקי וכולם כזה "מה סיון, את לא אוהבת הוקי!?" כמעט הרגו אותי, לך תבין,קנדים
עכשיו אני כבר די אוהבת את זה, מתחילים לאהוב ברגע שמבינים את החוקים...

BoR|S

New member
לא נורא...

תעשייה ואזימוט מכיר, פאצ´ה גם... שונא ספרים, טוב נו, הפסד שלך מה אני אגיד לך...

Julia16

New member
אז ככה!

אני לא חושבת שאם ההיתי נולדת באנגליה ההיתי רוצה לעבור חישראל, והסיבה היא: אם ההיתי נולדת באנגליה, לא ההיתי יודעת איך זה בישראל, לא ההיתי מכירה את התרבות והמאנטליות הישראלית, ולא ההיתי מבינה בכלל מה מיוחד בישראל ומה טוב בישראל. לא לדסבר על זה שלא ההיתי מרגישה מחוברת לישראל או לאיזה שהם אנשים שם, ולא הייתה לא שום אהבה לישראל, פשוט כי נולדתי באנגליה וזה המקום היחיד שההיתי באמת מכירה. ועוד יותר לא לדבר על זה שכול מה שההיתי שומעת על ישראל זה שכל יום יש שם פיגוע וממש מסוכן לחיות שם ולא ההיתי מבינה למה אנשים בכלל מסכנים את החיים שלהם בשביל לגור שם. בגלל זה אני לא חושבת שממש היה לי רצון לעבור לשם, ואני גם לא חושבת שההיתי חושבת על זה בכלל. ג´וליה

BoR|S

New member
כמה נקודות...

כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב... הכוונה הייתה אם היית נולדת במשפחה יהודיה באנגליה, יענו הכל כמו עכשיו רק שנולדת באנגליה ולא בישראל... ועוד דבר, גם לא כל מקום באנגליה הוא כזה שקט, במיוחד באיזור צפון אירלנד...

למעלה