פרוייקט ה-COVERS - חלק ב

sandbird4

New member
פרוייקט ה-COVERS - חלק ב

והפעם לא שנות ה-80: Don't Let Me Be Misunderstood במקור של Nina Simone מ-1964. עוד ביצועים: The Animals (הכי יודע) Santa Esmeralda (הכי טוב לדעתי וגם ידוע מאוד) The Moody Blues Elvis Costello Cyndi Lauper Place of Skulls John Legend No Mercy Alabina Gary Moore Joe Cocker הביצוע הכי טוב לדעתי הוא של Santa Esmeralda שיצרו שילוב של DISCO ומקצבים לטינים. הביצוע שלהם הוא באורך 16 דקות (הגירסה המקורית) והגירסה הזאת תפסה את כל צד א' של האלבום. הילדים פה מכירים את הביצוע של Santa Esmeralda מפסקול הסרט KILL BILL 1.

sandbird4

New member
עוד משהו + שאלה

קודם כל: הקליפ. ועכשיו לשאלה: נדמה לי שגם STING שר את השיר הזה. האם אני צודק?

DGL242

New member
יש עוד ביצוע (יש עוד הרבה)

של צמד המפיקים מארה"ב Latin Rascals 1988 עוד ביצועים טובים של Santa Esmeralda Undersood Mix (צרבתי לאורן, היא מעולה) גירסת 86 עם גיטרה ספרדית וקסטנייטות אפילו רמיקס של PWL

sandbird4

New member
זאת הגירסה שהופיעה באחד האוספים שלהם

בתור הקטע האחרון בדיסק האדום שיש בו גם גירסה קצת מקוצרת של הגירסה המקורית (14 דקות במקום 16). אכן, גירסה טובה. את גירסאת ה-PWL אני לא מכיר והייתי מאוד שמח לשמוע אותה (נשמע מבטיח מאוד).

DGL242

New member
כן זו ה Understood Mix לגבי

PWL אני אחפש בבית את המקסי ואעלה אותו.

sandbird4

New member
אז הגירסה מ-1986 היא הגירסה שבטעות

כתוב באוסף שהיא מ-1993 (אולי בגלל שיצאה מהדורה מחודשת עם אותה גירסה באותה שנה).

sandbird4

New member
האם זאת הגירסה של Thierry Rogen?

אורך: 6:40 כתוב באוסף שהיא מ-1993 ולא 1986. גם לזה קוראים "Understood mix" היא נשמעת בסיגנון של המקורי + קצב מעודכן יותר.

DGL242

New member
זאת לא הגרסה של Thierry Rogen

אורכה בדיוק 6:40 אבל היא מ 1986 פה יש לי אותה בדיסק את זה אוכל להעלות במיידי אם זה מעניין אותך

עוד קאבר אחד

קיבל ביצוע האוסי ענק ע"י בוי גורג' ואיב גלאגר (Eve gallagher)
למי שלא מכיר, מדובר בזמרת מאוד איכותית, שבוי ג'ורג' כתב לה את כל השירים בדיסק הבכורה שלה .

הנה <a href=http://suonerie.vnunet.it/3-052/it_it/1/11743/misunderstood-v2.html target=_blank><font color=blue>קטע קצר</font></a> מה-cover להאזנה

למעלה