פרוייקט השרשור מס' 2!!!

ErrEzS

New member
פרוייקט השרשור מס' 2!!!

סרט אהוב............................................ מתחיל.......................... מת לצעוק 1-2 הלאה אליכם!!!!!!!!!!!!!!

ErrEzS

New member
נראה לי שאני אשיג אותם

אחלה סרטים לתקופת המבחנים...

rachels15

New member
סרטים אהובים

שעת שיא 1-3 שר הטבעות 2 ריקוד צמוד-save the last dance freedom writers ממש מומלץ

מור117

New member
סרטים

שודדי הקאריביים.. סיפור אהבה בלתי נשכח..אחלה לסרט וגם אחלה לספר...:) והמלצה שלי הסרט האחרון שראיתי "עולם משלו"..למי שאוהב לבכות בסרטים, מרגש ברמות..!!!

meytal p

New member
למה עוד פעם לבכות...?

מורצ'וק מישהו צריך ללמד אותך את תרבות הצחוק. למה את כ"כ אוהבת דברים שבוכים בהם..???
אוהבת אותך המון...

מור117

New member
מיטלושששששששש!!

זה לא בכי עצוב, זה בכי מרגש!!זה שונהה..
וואם את חושבת שצריך ללמד אותי לצחוק אז תעשי משהו בנידון:) שיהיה לך שבוע מקסיםםם.!! אוהבת המונהמון

ErrEzS

New member
שעת שיא 3 מצ'עמם

ניסיתי לראות את זה פעמיים ולא הצלחתי. לא מחדש כלום... על אותו נוסח בדיוק...

אירית ז

New member
יש לי בעיה עם סרטים..

אני לא זוכרת סרטים... אני יכולה לראות סרט בפעם השנייה ורק ב-5 דק' האחרונות שלו להזכר שראיתי אותו כבר.. אז אני פשוט אספר על הסרט היפה האחרון שראיתי.. "החוב" ממש יפה... זה ישראלי עם גילה אלמגור ונטע גרטי. מאוד מומלץ.. רק אל תבואו לסרט הזה עם פופקורן כי הוא ממש כבד.. סוג של על השואה.. באתי עם חברות שלי עם מלא פופקורן ואפשר להגיד שכל הקערה נשארה מלאה...

מיטלוש8

New member
מת לצעוק?!?!? ../images/Emo12.gif

לא ראיתי, אבל שמעתי מסיפורים כמה שהוא נוראי.. נו שיהיה...
הסרט של כל הזמנים מבחינתי זה צלילי המוסיקה, אני גם מאוד אוהבת את טיטניק, סיפור אהבה בלתי נשכח, גאווה ודעה קדומה, היומן, ליאון, ספיד, ריקוד צמוד, ויש עוד מלא, פשוט לא עולים לי כרגע לראש

למעלה