פרוייקט הקריה

פרוייקט הקריה

אזור הקריה מיתפתח בקצב מהיר ויפה תיראו איך הכביש של מחלף קפלן ניבנה במהירות ביחד עם עוד 3 מגדלים אחד מול השני שניבנים מהר : 1- מגדל מבקר המדינה 2- מגדל מטכ"ל 3- מגדל הממשלה תיקחו גם בחשבון שבאזור הזה מתוכננים להיבנות עוד הרבה מגדלים בקרוב . כמו כן מתכונן להיבנות מגדל קרית רשות השידור של תל אביב בקרייה כלומר לרכז את כל האולפנים שנימצאים בכמה מקומות בקרייה ל-בניין אחד גדול

TheIllustrator

New member
בהחלט צודק.

אולם אני חושב שאנו עדים לסוף התהליך הנוכחי של בניית פרוייקט ד. הקרייה. למן סיום עבודות המחלף והרחבת הכביש, ובניית המגדלים, אני מאד בפסק אם נראה המשך השקעות בתקופה הקרובה, באיזור הספציפי או בכלל. הפרוייקטים שכרגע נבנים, הם מן האחרונים שנפגוש בעיר בתקופה הקרובה...אף משקיע נוסף לא יתחיל שום פרוייקט גרנדיוזי כעת. כמו תמיד - עצוב אבל אמיתי!

חבל מאוד .........../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

כי לפי מה שידוע לי פרוייקט הקריה יסתיים רק עוד 10 שנים לפחות כלומר בניית המגדלים שמה והרחבת רחוב קפלן שיהפוך לכביש מהיר עם 6 נתיבים כמו כן מתוכננים הריסה של מיבנים והעתקה של מיבנים היסטוריים למקום אחר . הפרוייקט היחיד שהולך להיסתיים זה פינוי בסיסים בדרום הקריה והעתקתם לצפון הקרייה כלומר לבסיס הצבאי מגדל מטכ"ל + מגדל הממשלה + מגדל מבקר המדינה אלה מגדלים שניבנו כדיי לפנות את דרום הקרייה בשביל משקיעים . לפי מה שאני רואה בתמונה של הפרוייקט הגדול מתוכננים להיבנות עוד הרבה מגדלים בקרייה וגם שימור ושיחזור של מיבנים היסטוריים . תביטו על התמונה הזאת של שלט הקריה

מחלף קפלן ו-מגדלי מקס פיין

אתמול הייתי ב-עזריאלי וראיתי שכבר התחילו להרחיב את הכביש בצד השני שלו ורוצים לחבר את דרך בגין עם רחוב הארבעה ( הרחוב של מגדל פלטינום , מגדל מילניום ו-מגדל מבקר המדינה ) אל תישכח שגם רוצים להרוס את בית ספר מקס פיין כדיי להרחיב את הכביש וליבנות עליו 2 מגדלים של 40 קומות מימול עזריאלי

danezeq

Member
כמו שהזכרתי פעם

אני לא יודע אם אתם זוכרים את ההודעה הזאת, דרום הקירייה בצירוף המגדלים שיבנו ברחוב המסגר יהיה יותר עמוס מהבורסה תצרפו לזה את מתחם 2000 שרק הוא יהיה כמו 3 בורסות ואת המגדלים בין עזריאלי למתחם 2000 והשוק הסיטונאי - כל המקומות שהזכרתי צמודים אחד לשני מה שיצור קו אופק שאי אפשר לדמיין בכלל כעת

יש פיתרון לבעיה שלך

אוליי שכחת אחי שמחלף קפלן ניבנה בשביל זה שיהיו פקקים ו-עיריית תל אביב מתכננת עוד מחלפים ברחוב דרך מנחם בגין ( הרחוב של מגדלי עזריאלי ) אוליי שכחת שיש גם גשר למכוניות ממש ליד שוק הסיטונאים שהוא ממש כמו מחלף . ו-בקשר לבורסה עיריית רמת גן בונה עכשיו מחלף בצומת עלית ממש מימול מגדלי הבורסה

אזור הקרייה

האזור של הקרייה הולך להיות מרכז העסקים הראשי של תל אביב . כשבנו את עזריאלי רצו שכל המשרדים שנימצאים בתוך דירות של אנשים יעברו ל-עזריאלי כדיי לא להפריע לדיירים אפילו הוציאו על זה חוק שאסור לפתוח עסק בתוך דירה . לכן כל מגדלי המשרדים שניבנים ליד עזריאלי המטרה שלהם זה להוציא את העסקים מתוך הדירות

לגביי מגדלי עזריאלי

כשבנו את מגדלי עזריאלי בתל אביב . עיריית תל אביב רצתה שכל העסקים שנימצאים בתוך דירות בתל אביב יעברו למגדלי עזריאלי , אבל זה לא יצא אל הפועל וזה שהקים את המגדלים : " דוד עזריאלי " רצה שלכל מגדל יהיה ייעוד משלו למשל : רצו שהמגדל המרובע יהיה משרדים והמגדל העגול יהיה בית מלון והמשולש יהיה מגדל מגורים . בסוף דוד עזריאלי החליט שכל המגדלים ייהפכו למשרדים ככה הוא ירוויח יותר כסף הוא גם ציפה את המגדלים באלומיניום במקום זכוכית וככה הוא הרוויח 12 מיליון שקל

פרוייקט אזור הקריה

שהייתי אתמול ב-עזריאלי ראיתי שהתחילו להרחיב את הכביש בשביל מחלף קפלן והתחילו לפנות את האולפנים של רשות השידור . ובכן לפי מה שידוע לי כל אזור הקרייה יהפוך בעתיד לאזור של מגדלים ו-גורדי שחקים . אזור הקריה מיתחלק ל- 2 חלקים : החלק הצפוני - צפון הקריה זה הבסיס הצבאי שבו מתוכננים להיבנות עוד מגדלים אחריי שיפנו שמה קראוונים ו-צריפים ישנים מזמן הבריטים . חלק מהשטח הזה ייתפנה לטובת עסקים פרטיים . ב-צפון הקרייה מתוכנן להיבנות בעתיד עוד מגדל בשביל מז"י . החלק הדרומי - דרום הקריה זה אזור של משרדי ממשלה ואולפני רדיו ו-טלויזיה של רשות השידור . כל משרדי הממשלה ירוכזו במגדל הממשלה ו-מגדל מבקר המדינה ו-ככה גם יעשו ל-אולפנים של רשות השידור . ישנו אזור אחד שבו נימצאים אולפני רדיו ( ליד מגדל מילניום ) ועוד אזור אחד של אולפני טלויזיה ( מאחוריי מגדל הממשלה ) בגלל ש-רשות השידור זה גוף ממשלתי הממשלה צריכה לאסוף כסף בשביל לבנות מגדל שבו ירוכזו כל האולפנים ביחד . בינתיים יש תוכניות לבנות את המגדל הזה אבל אין כסף .

למעלה