פרוייקט המלצות

seafox

New member
פרוייקט המלצות

בפרוייקט הזה , אני אנעץ את ההודעה וכל כמה זמן שיידרש נקפיץ מחדש את ההודעה עד שנקבל המלצות על כל סגנון. כל כמה ימים נוסיף עוד סגנון וכל אחד ייתן את המלצותיו, זה ילך לטאגליינס ונהיה חופשיים מהמלצות ומשם נמשיך לביקורות
(שגם על חלק מזה יש). מאיזה סגנון נתחיל? או שלא נתחיל בסגנון אלא בהגדרה: ג'אז ווקאלי: ההמלצות הגדולות של כל אחד, יאללה קדימה להפציץ ולהמליץ!

tannar

New member
שרה ואלה

after hours / Sarah Vaughan דיסק מקסים, שרה בליווי גיטרה וקונטרבס בלבד. clap hands here comes charlie / Ella Fitzgerald ביצועים יפים לסטנדרטים מוכרים יותר ופחות.

ווקאלי..

פעם נמענתי מהתחום הזה מחשש לבנאליות, אבל רק לאחרונה אני מבין את הגאונות הבלתי נגמרת ומתבייש שאי פעם התכחשתי לכישרון של לואי ארמסטרונג. הבנאדם פשוט .... אין לי מילים לתאר. גאון! כמובן שאי אפשר בלי בילי הולידיי, שגם אותה לא הבנתי עד לא מזמן שישבתי בעבודה עם שיר שלה, ופשוט התחלתי לבכות מרוב פלא כמה נשמה היא מכניסה למילה הכי קטנה בשיר, כמה כאב היא מעבירה בשירה שלה, הקול הייחודי שלה, הסיפור חיים שלה, פשוט אגדה, במיוחד שהשיר היה באיכות טובה של הקלטה לעומת רוב ההקלטות שלה, ויכולתי להתרשם מהכישרון שלה ביתר הנאה. חוץ מזה, אני חייב להמליץ על פאטי פייג', שאני לא יודע כמה היא מוכרת אבל אני פשוט התאהבתי בה.

seafox

New member
זו זאת שנשואה לגיטריסט ההוא לא?

שהיא כושית גדולה והוא לבנבן (לא כ"כ קטן) ומנגן בצורה מדהימה לא?

loomer4

New member
../images/Emo45.gif

טאק ופאטי הם נקראים, קטעים מדהימים יש להם. את טאק אני במיוחד אוהב, יש לו אלבום שהוא מנגן לבד (בלי פאטי, ובכלל בלי נגנים נוספים) שנקרא רקלס פרסיז'ן (משהו כזה), אלבום ענק!

לא חברים, לא הפאטי הזו...

פאטי פייג' ממש לא כושית למרבה הפלא. יש לה קול נפלא גם בלי קשר לגזע וצבע עור. בכל אופן יש לה שיר שנקרא OLD CAPE COD שהוא פשוט שיר מדהים מדהים שמביא אותי להתרגשויות כל פעם מחדש , ממליץ בחום. גרוב ארמאדה אגב סימפלו אותו לקטע אלקטרוני חביב, אבל לא משתווה למקור כמובן.

loomer4

New member
ואם כבר castle made of sand

שמעת את הביצוע של טאק ופאטי לקטע?

seafox

New member
אגב, אז איך קוראים לזמרת ולגיטריסט

שאנחנו דיברנו עליהם? הם גם צמד חמד

seafox

New member
דרך אגב,

הכוונה לבובי מקפירן? או שיש גם בובי מקלאפין?

seafox

New member
ג'ון מקלפלין הוא גיטריסט.

אני חושב שהוא התכוון לבובי מקפירן

pinprick

New member
ווקאלי-יאן גרברק והרביעייה הקולית

OFFICIUM- פרוייקט של הסקסופוניסט יאן גרברק עם רביעייה קולית מדהימה. אני לא מספיק מבינה בהגדרות ג'אז כדי לתייג את זה כמו שצריך, אבל אני מספיק מבינה באיך מוזיקה טובה אמורה להישמע..וזה בדיוק כך. הרביעייה מובילה את המלודיה, והסקסופון "מבליח" לפעמים או מנגן קטעים קצרים או ליווי. קצת מזכיר, מן הסתם, מוזיקה כנסייתית ,איטית והרמונית, וזה שמיימי ומופלא.. jan garbarek- officium

למעלה