פרוייקט גאמא

פרוייקט גאמא

מישהו יודע על מה מדובר מעבר להסבר הקצר הרשמי? הכוונה, מה אני צריך "להיות" או אילו דרישות יש כדי להכנס למיונים? ב"איתור אישי ישיר" כתוב שאני ממויין לפרוייקט גאמא או משהו כזה. עד עכשיו, חוץ מהשאלון הענק לא קיבלתי שום דבר בקשר לזה. כל מידע וקישורים נוספים יתקבלו בברכה :) תודה מראש

HyperNovA

New member
אז ככה..

פרויקט גאמא הוא פרויקט בחיל המודיעין שקשור נטו למחשבים ותכנות. הוא נחשב לאחד הפרויקטים הכי יוקרתיים בחיל ובצה"ל בכלל, וגם נותן לך הזדמנות לעבוד עם מחשבים בחיל המודיעין ספציפית. מנסיון אישי עם החיל, וגם מהיכרות עם התופעה שקרתה לעוד אנשים, הם לעיתים כותבים באיתור אישי ישיר שאתה מועמד לגאמא, למרות שיתכן שכלל לא תקבל זימונים ולא תהיה מועמד בכלל. אצלי היה כתוב לכל אורך המיונים שלי, שאני מועמד לגאמא, למרות שאף פעם לא קיבלתי שום זימון לשום מבחן, ובטלפון אמרו לי שזה כנראה טעות. אז אם אתה רציני ורוצה להתמיין לפרויקט, אני מציע שתרים אליהם טלפון ותשאל למה לא קיבלת זימון לשום מיונים. אם אתה בסדר אם זה שאתה מועמד, ולא ממש אכפת לך אם תתמיין לשם או לא, פשוט חכה, אם תקבל זימון אז סבבה, ואם לא אז גם טוב.
בהצלחה

כיח

New member
Bender Rodrigues

מה היה התאריך האחרון שלך לשליחת השאלון? לפי זה אדע לענות לך פחות או יותר..

rtk217

New member
אני כבר שלחתי

כבר שחלתי את השאלון שלי הם שלחו לי בדואר את כל הפרטים שלי יענו קודים ושטויות אבל את האמת לא נראה לי שאני רוצה ללכת למרות שאני מתעסק הרבה במחשבים ואפילו בוגר מגמת מחשבים. אני רוצה ללכת לקרבי וכמה שיותר קרבי יותר טוב ממש לא נראה לי מעניין לשבת כל היום במשרד במשך 3 שנים גם ככה זה כנראה מה שאני אעשה בשאר החיים שלי

rtk217

New member
אני רק מועמד

באתר רשום שאני מועמד וששהתמיינתי למסלול של גאמא מתי יש מבדקים או שטויות כאלה? את השאלון שלחתי בזמן. ורק אתמול היה צו ראשון שלי. והאתר מעודכן ל3 ל8 אז אני מניח שצריך לחכות

כיח

New member
תשובה

זה תלוי בצו הראשון שלך-כנראה יהיה לך זימון אם אתה מתאים-בחודש הקרוב או הבא. בהצלחה~!

קיבלתי הרגע זימון בדואר :)

בין ההודעה הראשונה שלי לזו, קיבלתי בדואר את הזימון הראשון לגאמא :) (התאריך האחרון לשליחת הטופס היה 31/7).

shoreran

New member
שלחתי את שלי ב30. הגיוני שהתקבלתי

ועוד לא שלחו זימון או משהו?

כיח

New member
shoreran

כנס לאתר האינטרנט של חמ"ן, שם משתמש וסיסמא, ובדוק שם אם יש לך זימון או מקסימום תמתין בסבלנות..

shoreran

New member
ואם אין שם זימון אז לא עברתי?

או שאולי פשוט עוד לא בדקו את כל הטפסים שהתקבלו?

כיח

New member
תשובה

יתכן, שעוד יזמינו אותך, סבלנות היא מילת המפתח. הסתכל כל כמה ימים (3-4 ימים) עד סוף החודש-יתכן שיופיע לך זימון ואז תדע שהזימון בדואר בדרך.

כיח

New member
אני פשוט..

שלחתי לפני הזמן לפחות שבועיים לפני...

קיבלתי את הזימון עצמו לגאמא ולמבחן

היום קיבלתי זימון בדואר: "זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לפרוייקט גאמא". ..מה יהיה שם בעצם? ב-4 לחודש היה לי זימון לפרוייקט אלעד שמאוד קשור בערבית, והמבחן בעצם לא כלל ערבית ממש אלא יכולות בקליטת שפה וכדומה. איזה ידע דרוש לזה בכלל? לא מצפים שנדע הכל כבר עכשיו, נכון? :)

כיח

New member
תשובה

מצפים שתדע ידע כללי לפחות במחשבים וזה תלוי לאן מייעדים אותי ואותך (למה נראה לי שזה אותו תפקיד?
)

למעלה