עדכונים-
TV AND CARTOONS- אני קרטמן, רגזני (נו, איך שלא קוראים לדרדס הזה), השף השוודי (אבל גונזו בנשמתי!!
), אני המיטה של קלי אוסבורן (ממ...
), טיגר (
פאנפאנפאנפאנפאןןן!!
), גואידו אנצ´ובי (נו, מי רואה החתולים הסמוראים?), השיער הג´ינג´י של קלי (תמיד הייית ג´ינג´ית
), סמית´רס, רפאל (האאאאאאא!!! הצב נינג´ה הכי שווה והכי מדהים בעולם!!! ואיכשהו גם הכי נשכח
אבל טוב נו-פחות מתחרים על הכתר ~קוואבנגה~), בוו ביגהד (בלאט... מי זה רוקו בכלל?), ג´סטין (חתיךךךך, אבל לדעתי אני יותר דומה לאמט או מייקל מאשר לו, אבל מי אני שאתלונן? אני בלונדינית ובריאן קיני דופק אותי בתחת ^^), מוניקה, לאנה (
), דילי (געא?), יאקו (איזה קוויז מיגעעע
אבל יאקו שולט ^^), דה מייר (פוואפאף גילז!!), צ´ארלי בראון, ג´ק מקפארלנד (קיוט גיי אה.. גאי ^^), ביוויס (What?) ראלף (who?), Hello Kitty Flower Fairy (הא?), והעולם האמיתי (Dude!) כל השאר או שלא עלו לי, או שהפחידו אותי יותר מידי (בת זהב??). אינטרנט ומחשבים- אני קוויז מעצבן, שפת C, 50 אחוז מכורה לאינטרנט, AMD בנייה עצמית של אלת´ון! (איזה קוויז גאוני
), ומכורה כנראה לקוויזים ^^ באפי אני לא עושה כי אני לא רואה באפי ואף פעם לא ראיתי, אז זה לא משנה
דיסני- (Happy Happy Joy Joy
) אני אלאדין (One Jump Ahead of the breadline
), דוופי ^^, הסיוט שלפני חג המולד (היהי ^^ סרט כזה חמודדד), אורסולה (Poor unfotunale Souls!!), ליידי טרמיין (סינדרלה?), בל (כגיבורת דיסני ^^), בל (כדמות מהיפה והחיה), באקי, גאנטו? (עשיתי את הקוויז ובסוף לא עלה לי אבל לפי הכתובת...), סאראבי (Who The Fuck is Sarabi???), Clarabell cow (ושוב-מי?), וסינדרלה. מרוצים? נשאר לי עוד... 11 קטגוריות
אבל אני אסתדר, אל תדאגו לי ^^