פרוטקול המפגש

פרוטקול המפגש

נוכחים: 7 אנשים+ אחת שלא מהפורום. ולהלן החלטות על ההפגנה: כותרת ההפגנה: "תנו לחיות בשקט!" אחראים: אחראי כללי- אביחי אחראית פרסום- רותם אחראי תקשורת- משה אחראית ציוד- שירן דובר- שמעון תאריך: יום חמישי, 13 במאי, כ"ב אייר שעה: 18:00 מקום: אמפי עלו רעיונות להביא את: * בין השמשות * שמש נעורים * להקת הנביאים (אף אחד לא מכיר אותם) ולשתף את "שמש יהודה". אני מבקש מכל מי שלקח עליו אחריות להתחיל לעבוד על זה... וכל מי שלא בא למפגש-הפסיד!! ותזכרו אנחנו מפגינים לא נגד החרדים- אלא נגד הדרך של הקיצונים החרדים!

מגניב לך..אתה דובר..../images/Emo15.gif

בהצלחה לכם עם זה

yossi018

New member
פירסום חובה ברחבי העיר

כולל פירסום שלושה שבועות מראש בכל המקומונים (וזה עולה כסף). להעביר מפה לאוזן... לגייס את תנועות הנוער... לקרוא לילדים ובוגרים ואף זקנים... רק שאלה: הוחלט לשם מה מפגינים? כי להגיד שאנחנו מפגינים נגד הקיצוניים זה לא מספיק אז ראש העיר יגיד לנו "מה אתם רוצים ממני?!?" חשוב להדגיש מטרה מסויימת, מה אנחנו מצפים שיצא לנו מההפגנה...

shiroosh999

New member
היה בסדר!

אבל אני בשוק!!!! אנשים היינו רק 7 אנשים! אני ציפיתי לראות יותר! אפילו המנהלים לא הגיעו! בושה וחרפה...... באמת שחשבתי שיגיעו יותר.. אחרי שפירסמו על זה לפחות ארבע שירושורים!!!!

yossi018

New member
בקשר למקום...

אמפי זה לא מקום טוב... אני מציע שנתחיל את ההפגנה בגשר ונצעד לכיוון הרמה... עד לכיכר השניה ושם תערך ההפגנה עצמה והמחאה... כמובן נתחייב להודיע למשטרה למכבי אש ולמד"א... ונודיע למשטרה שיש חשש לעימות ביננו לבין הקיצוניים כך שאנו דורשים שיהיו שוטרים ברמה כדי להשגיח על הסדר וכדי שלא יכתבו בתפוז "מנהל/ת פורום בית שמש והסביבה נעצרו בחשד להתפרעויות"

למעלה