פרוטוקול

תקווה281

New member
פרוטוקול

אני לפני הפריה ראשונה. בעברי 3 נסיונות הזרעה כשקיבלתי: מחזור 1: גונל (אמפולה 1 ) תגובה יפה - קצת גבוהה , בוצעה הזרעה. מחזור שני : פיוריגון 50 , ללא תגובה והעלאת המינון לפיוריגון 100 עם תגובה מצוינת.בוצעה הזרעה. מחזור שלישי: גונל (אמפולה אחת) ללא תגובה ושתי אמפולות עם תגובת יתר - קיבלתי 0.5 כוריגון ולא בוצעה הזרעה. אני עם שחלות פוליציסטיות ואצל בעלי בעית זרע קשה מאד. ==== ולשאלה: אני מתחילה את מחזור הטיפול בארגסט 7 ימים, 2 כדורים ליום. אח"כ מינולט שבועיים ואז דכא 0.1 לשבוע, המטרה היא ליצור דיכוי כפול, זה מה שהוסבר לי. למה יש צורך בגלולות? בהתחלה הרופא נתן לי מיד דכא אך לפני יומיים התקשר אלי טלפונית וביקש לשלנות ולהתחיל בגלולות שבועיים.

נועם@בת

New member
את כנראה שייכת לאותן נשים

שקשה מאוד למצוא אצלן את המינון הנכון. מינון של אמפולה מביא לחוסר תגובה ושל אמםולה וחצי לתגובת יתר. בחלק מהמקרים האלה אפשר בעזרת הדיכוי להביא לתוגבה מבוקרת יותר. הגלולות מהוות דיכוי שמאפר תגובה אחידה אחרי כן, כנ"ל לגבי הדיכוי. אני לא יודעת איך הרופא מחליט על דיכוי כזה או אחר, אבל אני מאמינה שהנסיון שלו לימד אותו משהו
. שיהיה בהצלחה נועם

poli4

New member
כמוני כמוך

אין לי עיצות מיקצועיות טובות אבל לפיורידון 100 הגבתי חזק מידי , לגונל F 75 לא הגבתי בכלל ועכשיו העלו לי ל1.5 גונל והיום כבר היו 6 זקיקים ונראה לי שהתגובה עוד לפני.... בכל מיקרה ניתן לתת פחות כוריגון כמו שעשו אצלך .. דרך אגב למה לא בוצעה הזרעה??? אפשר לתת דקא במקום כוריגון כדי להימנע מהיפר. ומה שבאמת רצוי לעשות זה לעבור ל-IVF כי שם תגובה חזקה זה יתרון ולא חיסרון. ב-ה-צ-ל-ח-ה.

טאניוש

New member
כמוני ../images/Emo8.gif

את רואה פולי,כבר 6 זקיקים.רק לא להגזים הפעם!

למעלה