פרוטוקול מוזר?

• פותח הנושא Fanch
  • פורסם בתאריך

Fanch

New member
פרוטוקול מוזר?

היי,
שאיבה הייתה ב-24/2, 4 ביציות, 2 הפריות, הוקפאו שני עוברים (עושה IVF בשילוב עם PGD ולא דוגמים פחות מ-3, אז החמודים הלכו להקפאה)
לקחתי לאחר מכן 5 ימים אוטרוגסטן ולאחר 4 ימים קיבלתי מחזור. היום אני ביום מחזור 5 וקיבלתי פרוטוקול חדש כדי לא לפספס את החודש.
במשך 10 ימים (החל מהיום) גלולות למניעת הריון (הפרופ' אמר שזו הדרך לנקות את הגוף משרידי ההורמונים של הסבב הקודם, מבלי שנצטרך לוותר על החודש)
לאחר מכן US ואז 4 ימים דקא ואז...אמפולות של פרגובריס, אליהן נצרף בהמשך גם צטרוטייד.

זה לא ממש מוזר?... בדרך כלל מתחילים סטימולציה בימים הראשונים של המחזור וכאן זה רחוק מלהיות המצב.

נתקלתן בפרוטוקול דומה?

תודה:)

jusi1

New member
היה לי פרוטוקול מאוד דומה לשלך

היי.
הפרוטוקול האחרון שלי היה מאוד דומה,
אני תמןד על גלולות למניעת הריון בין הסבבים (יש לי אנדו דרגה 4) הפעם סבב 4, היתי על יסמין ל14 ימים הפסקתי קיבלתי דימום ואז הזרקתי דקאפפטיל למשך שלושה ימים כאשר ביום הראשון הזרקתי רק דקא . ביום השני והשלישי הזרקתי דקא מנופור300 ופיוריגן 300 ברבעי וחמישי רק מנופור ופיוריגן וביום השישי הוספנו צטרוטייד וככה המשכתי צטרו פלוס םיוריגן ומנופור למשך עוד11 ימים...הסבב הזה היה הכי מוצלח מכל הסבבים שלי היו לי עשר ביציות והחזרה אולם לצערי ההחזרה לא הסתיימה בהריון חמרות התפתח מההפריה עובר ברמה מעולה עם שש תאים. עוד חעט מתחילה סבב חמישי ומקווה שאחרון...
בהצלחה לך ומקווה שיהיה זה סבב מוצלח !!!!!

טוליתי

New member
הסבר

קיבלת כבר וסת ואח"כ ניתנו לך גלולות שהשאירו את ההורמונים נמוכים כמו בווסת, ולכן אין בעייה להתחיל בסטימולציה כל עוד ההורמונים נמוכים.

למעלה