פרוטוקול לבעלות רזרבה שחלתית נמוכה

פרוטוקול לבעלות רזרבה שחלתית נמוכה

בוקר טוב לכולן, אני רוצא לדעת איזה פרוטוקול טיפולי קיבלו הבנות בעלות הרזרבה השחלתית הנמוכה. חוץ ממחזור טבעי, ואיזה פרוטוקול הצליח בהריון

נועם@בת

New member
חצי טבעי

הפרוטוקול של דר' מרס מלוס אנג'לס. מהיום השלישי עשים בדיקות דם, ברגע שהE2 מתחיל לעלות מזריקים גונל, ואחר כך צטרוטייד. אצלי זה הניב הריון כימי אחרי כמה טיפולים ללא שאיבה. בתיה

גרוי מינימלי

בדיקת דם ל- FSH ביום השני, גונל אחד מהיום השלישי במשך 6 ימים, זקיק אחד, הזרעה (אחרי לא מעט הפריות שנכשלו) והריון.

annabe

New member
FSH only

כלומר בלי דיכוי ובלי צטרוטייד ודומיו. רק גונל או מנוגון (המכילים את ה-FSH משם הפרוטוקול) בפועל: - שבועיים לפחות גלולות (אפשר ואולי כדאי יותר). - מהיום השני של הדימום גונל או מנוגון, בכמויות בינוניות או גבוהות, אבל כמות אחידה לאורך כל הטיפול. - מעקב דם ואוטרדאונד צפוף לקראת שאיבה, לבדוק שהזקיק לא התמוטט או בייץ (אם בכלל עוד יכול לבייץ לבד) - אוביטרל לקאת שאיבה. אולטרסאונד לוידוא קיום זקיק שני לפני הרדמה לשאיבה. - אחרי החזרה תמחכה : אוטרוגוסטן, חצי אוביטרל, ובפעם אחרונה - גם פרוגינובה. לא בדקנו FSH בכלל (אחרי שהיה ברור כבר שהוא מאוד רע). אבל ניסינו די הרבה, והיו סבבים בלי שאיבה או בלי החזרה... בהצלחה

annabe

New member
ו- DHEA

רצוף, לא הפסקתי גם במהלך סבבים שבהם היתה החזרה. הפסקתי בהריונות.

תודה לכולכן

אני כבר שבועיים וחצי עם גלולות בגלל ציסטות ושוקלים איזה סבב לעשות חודש הבא. בפעם הקודמת אחרי כל הטיפולים נקלטתי טבעי כך שאני לא יודעת להשוות לפעם קודמת

ifat28

New member
0.75 גונל אף מהיום השלישי או הרביעי למחזור

במשך שמונה ימים, הניב לי שני זקיקים, כשהפרוגסטרון התחיל מעט לעלות אורביטל וכ-36 שעות אחרי זה השבחת זרע והזרעה. הפרוטוקול הזה הניב תודה לאל את בתי השניה (בת שנה ושלושה חודשים). בהצלחה!

למעלה