פרוטוקול הזרעה

ginger001

New member
פרוטוקול הזרעה

קיבלתי גונל 150 מיום רביעי למחזור. היום יום 11 למחזור ובבדיקה מהבוקר יש לי זקיק 20 וזקיק 12 . פרוגסטרון 2.7 ו E2 3258. הגיוני שלא נאמר לי להזריק אובטירל? האם הביוץ אבוד? לא התקשרו אפילו להגיד לי מתי להגיע להזרעה.. מה דעתכן? הרופא פישל שלא אמר לי להפסיק להזריק גונל?

פינקי29

New member
את מטופלת במרפאה ציבורית?

איך הנוהל שם בד''כ? אמרו לך לחזור מחר שוב?
מהניסיון שלי בציבורי כשרואים זקיק של 20 היו אומרים לי להזריק אוביטרל רק על סמך האולטסאונד גם לפני תוצאות בדיקת הדם (הe2 אכן מעיד על זקיק אחד בשל). על אחת כמה וכמה אחרי התוצאה של בדיקת הדם. בכל מקרה הם חייבים לחזור אלייך עם הנחיות מה לעשות, מוזר שלא חזרו ולא הסבירו (אולי הLH הראה שהביוץ כבר עבר?)
כדאי להתקשר מחר על הבוקר ולשאול

הסתדרת? עשית עוד מעקב היום?

לפי האסטרידיול נראה שיש עוד זקיקים, בטוח שאלו כל הזקיקים שהיו? שואלת כי את מיועדת להזרעה וחשוב שלא יהיו יותר משני זקיקים בשלים כדי להימנע מהסכנות של הריון מרובה עוברים...
&nbsp

ginger001

New member
אתמול האחות התקשרה ואמרה לי להזריק אוביטרל

הזרקתי אוביטרל אתמול בערב וקבעו לי להזרעה למחר למרות שאין לי ספק שהביוץ יהיה היום( מבייצת ביום 12). מטופלת בפרטי וממש תחושה של חוסר איכפתיות מצד הרופא לפספס את הביוץ... אני מניחה שהאסטרדיול גבוה גם בגלל רזרבה שחלתית נמוכה...לא אמרו לי לבוא למעקב עד ההזרעה.. תודה

יופי בהצלחה!!

ברגע שהורמונים מעורבים בעניין, היום בו את בדרך כלל מבייצת כבר לא משנה.
ככל הידוע לי, אם הזרקת אוביטרל אתמול בערב, הביוץ צפוי להתרחש 36 שעות אחריו, כך שההזרעה מתוזמנת היטב עם הביוץ שלך, ולא הייתי חוששת שהוא התפספס (גם לפי הפרוגסטרון אתמול נראה שהתזמון הוא נכון).
&nbsp

למעלה