פרוטוקולים של המועצה ..לעיונכם

Master Stav

New member
פרוטוקולים של המועצה ..לעיונכם

הנה פרוטוקולים כפי שהועברו לידי ככל הידוע לי הם נכתבים שלא בצורה תקינה קרי אין עליהם פיקוח כך ש....לקחת הכול בערבון מוגבל ובכל זאת חתיכת מסמכים מרתקים לכולנו

צביקהאו

New member
תודה

זה מאוד חשוב וכנראה שהיה אפשר לקבל את זה קודם, מבלי להתייחס לתוכן (הרבה הערות על כך שהמשתתפים לא קיבלו חומר... איך אפשר להתייחס לתוכן לפיכך): הניהול של הפרוטוקול נראה מצחיק, כל פעם גופן אחר, עימוד אחר - כל פעם מישהו אחר כתב את הסיכום? נראה חובבני, הניהול של הישיבה לא מקבל ביטוי מספיק - תחפשו באינטרנט פרוטוקול של וועדת הכנסת בנושא האנטנות של הילל, אולי אפשר למצוא פרוטוקול מסודר יותר של רשות בסדר גודל שלנו? אפשר וצריך להשקיע בזה יותר ישנם חברי מועצה שלא מגיעים באופן קבוע, אם הם לא פעילים - שיפטרו אותם, אם לא שלא יופיעו שמותיהם בכלל - הם לא מתעניינים בנו - למה שיעניינו אותנו?

Master Stav

New member
האמת היא שמעניין יהיה ....

לקבל .....את כול הפרוטוקולים של ה5 שנים האחרונות ולעשות סטטיסטיקה......

תותח9

New member
אי אפשר לפטר חברי מועצה

כי הם לא מקבלים משכורת ולא מוגדרים כעובדי מועצה אפשר להחליף אותם בבחירות, ולדעתי גם בהליכים מסוימים של משרד הפמים

Master Stav

New member
כל מה שיש שפ ...יש גם פה ...

אני פונה ביום ראשון למנכל המועצה בכדי לקבל את כול הפרוטוקולים של 5 השנים האחרונות מקווה שבקשתי תענה בחיוב

Master Stav

New member
ביקרתי הבוקר בלישכת המנכ"ל

האיש היה אדיב מאד, לא התנגד שאעין במסמכים אמר שתטוך יום יומיים יעביר לי את כול המסמכים הקיימים בקבצים דיגיטלים אצלו .... נמתין בסבלנות בנתיים

Master Stav

New member
ביוקרטיה בגרוש

מסתבר ש.... הנה המיל שקיבלתי היום בצהריים : כל הפרוטוקולים החל מינואר 08 הועברו לאתר של המועצה. ניתן לעיין בהם מהיום אחה"צ. שנה טובה וחג שמח. יוסי ברק. נכנסתי ממש עכשיו לאתר ....משיהו יכול לספר לי איפה זה ? מה ועוד ש...מה לא היו פרוטוקולים לפני ינואר 2008 ? אמשיךלטפל בעניין . סתיו

Yaron neu

New member
מדהים לראות את חוסר המעש!

קודם כל מעניין לדעת - כמה זמן נערכת ישיבת מועצה? היה פשוט כיף גדול לקרוא את זה! (או ש.. לא.) אני חושב שאפשר לסכם את כל אלו ב: -ראש המועצה מעלה נושא -מיקי אקרמן מבקש לדחות לישיבה הבאה עם פרטים -רוב במועצה מסכים עם מיקי -ישיבה הבאה מגיעה ו... אין פרטים! למה אין הפקת לקחים? למה, אם גולברי יודע שמיקי יעשה לו חיים קשים, הוא לא דואג שעובדי המועצה שלו יתפקדו ויביאו את כל הפרטים בצורה מסודרת לפני הישיבה?! יש פה נושאים שכל מה שהיה צריך בשביל לאשר אתם זה פרטים. במשך 4 ישיבות הם נדחים עד שמקבלים את הפרטים ואז בו במקום ההחלטה מתקבלת פה אחד. למה צריך לחכות 4 פגישות? יש לכם עץ של זמן בגינה?

Master Stav

New member
הפרוטוקול של אישור הכיכר 08-07-07

הנה ישיבה שאני אישית נכחתי בה .... ואכן בישיבה זו אושר גן החלומות של עפרה תאומי זוכר אייל ? גם אתה היית שם ... כקבוצת תשובים מצורן שעפרה זיימנה לצורך תמיכה במיקי אקרמן לדחיפת הקיום של הגן ושם גם היה אישור הכיכר ....אני תמה ... לאן נעלם הכסף המאושר ? גולברי רוצה לאשר תב"ר נוסף ? ספין בחירות ? מי משקר פה ?

למעלה