מה אגיד לכם? חברה' ! אתמול בגאלרי פאלאס היה נהדר. חבל שלא יצרת איתי קשר מוקדם יותר. היתה לי גישה לים כרטיסי כניסה. להבא תגיבי יותר מהר כדי שאוכל לסדר ת'דברים בעוד מועד. לא נורא - יהיו עוד. - מבטיח לעדכן. מבטיח להעביר את מס' הטל' הנייד האישי להתקשרות. התראיינתי לערוץ 2. החמאתי ים מחמאות לבני העדה הפרסית המפוארת... ועל צריכת התרבות הפרסית... ולשיבות השקת ערוץ הרדיו החשוב על ידי היזמים הטובים... כן. גם כיבסתי מילים.פגשתי שם את מלכה ואת שמסי חברות יקרות של הפורום. פגשתי משפחה, הרבה חברים. כוס בירה והרבה מצברוח. הבאתי ים ארועים. זה ליד המחשב בבית - בערב אעדכן. מה עוד אתם רוצים? הה" אה? מה?
../images/Emo124.gif../images/Emo133.gifארועי תרבות פרסים ולו"ז../images/Emo124.gif
כמובטח : קומדיה - יום ב' 30.3.09 משעה 20:00 ביאליק 33 חולוןן. כניסה 50 ש"ח "לכיסוי ההוצאות". 03 5052193 הפלגה 17.5.09 4 לילות אשדודרודוס יוון לימאסול 350$ את זה כבר כתבתי לכם. לא? 0779327726 פרסיאדה בטבריה - הכל כלול מיום א' 30.8.09 עד ד' 2.9.09 יחיד בחדר זוגי "רק" 1,300$ - יהודה 0505890270 באולם שמוניר(אמא של gamari) עשתה ארועים בלתי נשכחים בסיוע כל המשפחה כל יום חמישי - עדן שירז בבת ים - חוזר לפעילות על ידי פימאן. החל מיום חמישי זה. אותה מתכונת כללית. 120 ש"ח. יעצתי לו שיכניס נגן כינור קבוע, כי הרבה צרכנים הם אוהבים את זה במיוחד. הבטיח שיעשה את זה. משעה 21:00 עד 01:30 יומולדת עם סה"כ 10 אורחים (
הוא אמר לי גם 8) - עוגה או שמפניה.הזמנות : 0544514288 פורטל הבילויים של הפרסים : www.gashnha.co.cc 03 5038503 ערוץ הרדיו החדש : radisin 050 6704777
רק להדגיש שאמא שלי (ומשפחתה) אינה פעילה יותר בתחום, ומעתה ניתן לפנות אך ורק לפיימן.. שיצליח ! , (זה לא קל). להזכירכם שבקרוב עיד-א-נורוז.... נראה מי יפתיע ויאג לערב מעניין... בעוד חודשיים, ביום המימונה (רוז-א-באע'\ בארג) יהיה היום שכל המארגנים יפזרו כל מיני עלונים בפארק לאומי כדי לפרסם ולקבל מקסימום חשיפה . זה היום היחידי שניתן למצא בו ריכוז הכי גבוה של פרסים ולכל הרווקים\רווקות... זה "ה"יום למצא שידוך בפארק...
איימתי עליך בהפגנות ליד הבית של מוניר כדי שהיא תחזור לפעילות. היו מרוצים מאוד מהעניין. וזה אומר ש : ... מעוניינים מאוד. תגיד, בינינו ! הפגנה בכל זאת עשויה לעזור לעניין?
בבוקר, ביקרתי בקוסמטיקה של אמא שלי ומסתבר שעדיין מבקשים ממנה לחזור לפעילות.... כל המודעות שהבאת מגאלרי פאלאס במוצ"ש, מככבות אצלה על השולחן, כל המארגני טיולים וארועים למיניהם, השאירו אצל אמא שלי עלונים למיניהם שתעזור להם ותפרסם.